- 2 Temmuz 2023
- 11.428
- 33.610
- 518
Bende çakmak kaşık ne bulursam açarımay ben zaten öteki türlü no aşkım bir kavanoz kapağı için herif mi beklicem
![]()
Babamin bana evlenirken ev hediyesi olarak matkap aldigini söyleyerek bu basliktan uzaklaşıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çakmak kaşık ne bulursam açarımay ben zaten öteki türlü no aşkım bir kavanoz kapağı için herif mi beklicem
![]()
Kocamda bana aldı hediye olarakBabamin bana evlenirken ev hediyesi olarak matkap aldigini söyleyerek bu basliktan uzaklaşıyorum.
Benimde varKocamda bana aldı hediye olaraktakım çantam var derken çok ciddiydim
![]()
Koca yaşlılıkta lazım şekerimYuuoooo onlar da erkek işi. Ben narin bir bağyan olduğumdan çabuk yoruluyorum, ütü yaparken de tansiyonum düşüyor. Kocalar her işe koşulmak için vardır. Aksi halde evlenmenin bir anlamı yok![]()
Burdaki hanım kızlar için hepsi kadın işi ama. Seni beni kapsamıyor bu durumTemizlik ve ütü kadin işi degil ki erkek isi bunlari güçlü biri daha kolay yapar.yerleri supurmek mesela şöyle güclüce süpürge acmak lazim. Biyerleri ovalamak filan hep güç
Bizde öyle yani en azindan.
Bi de mevzu yapamamak degil. Bazen eşim gereksiz yere her seyi tasimaya calisir ellerinde canta vs varken ustune benim bavulla birlikte kendi bavulu itmeye calisir.benim elim bomboş yururum yani tekerlegi var kendi bavulumu iterim ama vermez ustune bana kizar sana yaranmiyor diye. Ben de o gunden sonra salmistim zaten. Su, çöp vs saymiyorum bile.
Niye sen engellimisin tövbe tövbe çok garip şeyler okuyorum :)
Düşünürsen gün içinde yemek yapmamak için güzel bir sebep.ay ben zaten öteki türlü no aşkım bir kavanoz kapağı için herif mi beklicem![]()
Yabmaa neden biliyor musun çünkü ikna olurumDüşünürsen gün içinde yemek yapmamak için güzel bir sebep.
"Aşkım sen işteydin, kavanozu da benim açacak halim yok artık daha neler, o yüzden yemek yapamadım"
Damacanaları sen taşırsan olurKoca yaşlılıkta lazım şekerim
Gençlikte her yer koca
Sırf yaşlılığıma yatırım için evlendim ki ben. Ama hepiniz evlisiniz diye yani. Boşanıp beraber eve çıkalım dersen gelirim![]()
Yok kız. 1.70 boy 58 kg biriyim. O tamamen kocamın tembelliği bence.İri bir kadin misiniz?Bazi erkekler ondan dolayi boyle seyler bekleyebilir.
Ahhh ah diger konulara hiç girmeyelim. Artık saldım diyelim.kusura bakma arkadaşım ama eşin bu konuda tam bir öküzmüş, inşallah diğer konularda öyle değildir.
19 litre çok fazla, neden durup dururken belini falan incitesin ki, herkes cüssesine göre iş yapsın.
Bacimsu irisin kabul etYok kız. 1.70 boy 58 kg biriyim. O tamamen kocamın tembelliği bence.
İncindim 1.70 boyumlanBacimsu irisin kabul et1.70 boy ne ya, gadın dediğin 1.50 olur ki cebe sığsın.
İncindim 1.70 boyumlankilomda baya var ustelik evet ama ben iriyim inkar etmiyorum
at gibi kariyim
![]()
Bacimsu irisin kabul et1.70 boy ne ya, gadın dediğin 1.50
Mecbur ben eğilcemKiyamisu, sarilir operdim ama boyum kisa![]()
Hshshshsh demek ben hep bu yuzden kaybettim su an dev aydinlandim resmen.O zaman da bu cepte diye görürler![]()
Mecbur ben eğilcem![]()
1,72 boyumla beğenmedim bırakacaktım, kıyamadımBacimsu irisin kabul et1.70 boy ne ya, gadın dediğin 1.50 olur ki cebe sığsın.