• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damacanayı kim değiştirmeli sorunsalı?

Yuuoooo onlar da erkek işi. Ben narin bir bağyan olduğumdan çabuk yoruluyorum, ütü yaparken de tansiyonum düşüyor. Kocalar her işe koşulmak için vardır. Aksi halde evlenmenin bir anlamı yok 😂😂😂
Koca yaşlılıkta lazım şekerim 😁
Gençlikte her yer koca
Sırf yaşlılığıma yatırım için evlendim ki ben. Ama hepiniz evlisiniz diye yani. Boşanıp beraber eve çıkalım dersen gelirim 🤣🤣

Temizlik ve ütü kadin işi degil ki erkek isi bunlari güçlü biri daha kolay yapar. 😄 yerleri supurmek mesela şöyle güclüce süpürge acmak lazim. Biyerleri ovalamak filan hep güç 😬
Bizde öyle yani en azindan.

Bi de mevzu yapamamak degil. Bazen eşim gereksiz yere her seyi tasimaya calisir ellerinde canta vs varken ustune benim bavulla birlikte kendi bavulu itmeye calisir. 😄 benim elim bomboş yururum yani tekerlegi var kendi bavulumu iterim ama vermez ustune bana kizar sana yaranmiyor diye. Ben de o gunden sonra salmistim zaten. Su, çöp vs saymiyorum bile.
Burdaki hanım kızlar için hepsi kadın işi ama. Seni beni kapsamıyor bu durum 😀🧿

Kadın ve erkek kanun olarak hak ve özgürlükler bakımından eşittir.
Biyolojik olarak eşit değildir.
Ben çok rahat kaldırabilirim ama kaldırmayı tercih etmiyorum.

Bu esnada sizin omurganıza binen yükle eşinizinkine binen aynı değil.
Ve harala gürele ölçüsüz kaldırılan yüklerin etkisi ileriki yaşlarda kadınların kemik yapısında belirebiliyor.
Bu konuda dezavantajlıyız.
Buradaki mevzu da kadının damacanayı kaldırıp indirmesi değil. Erkeğin yapmak istememesi. Tavrıda çok kötü.

kusura bakma arkadaşım ama eşin bu konuda tam bir öküzmüş, inşallah diğer konularda öyle değildir.
19 litre çok fazla, neden durup dururken belini falan incitesin ki, herkes cüssesine göre iş yapsın.
Ahhh ah diger konulara hiç girmeyelim. Artık saldım diyelim.

Back
X