- 19 Aralık 2023
- 178
- 175
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tavsiyeseven
-
3 sene. Önünü almaya çalışıyorum ama olmuyor....Kaç senelik evlisiniz? Yani ilk zamanlarda bazı olumsuz şeylerin önünü almazsanız ileride Düzeltmeniz çok zor
Hayır , aksine ben kolay kolay kırılan biri de değilim.Sizin damarınıza basılacak kelimeler çok basit şeyler olabilir mi?
Kulağınız duymayacak. Takın kulaklığı bakın işinize dinlemediğinizi anladığı an susar. Sinirinizden besleniyor sanırım.Eşimle genel olarak ilişkimiz iyidir fakat bir anlaşmazlık yaşasak damarıma basan sözleri sıralıyor. Her seferinde gelip özür diliyor ama yine tekrarlıyor. Ben günlerce surat assamda fayda etmedi. Tepkimi koysamda olmadı. Bağırsamda olmadı. Ne yapacağım?
Aynısını sende yap altda kalma.Kendisine aynısı yapılınca hoşuna gidicekmi acaba.Yap yap özur dile en nefret etdigim şey.Eşimle genel olarak ilişkimiz iyidir fakat bir anlaşmazlık yaşasak damarıma basan sözleri sıralıyor. Her seferinde gelip özür diliyor ama yine tekrarlıyor. Ben günlerce surat assamda fayda etmedi. Tepkimi koysamda olmadı. Bağırsamda olmadı. Ne yapacağım?
Aynısını sende yap altda kalma.Kendisine aynısı yapılınca hoşuna gidicekmi acaba.Yap yap özur dile en nefret etdigim şey.
Göze göz dişe diş walla!!Eşimle genel olarak ilişkimiz iyidir fakat bir anlaşmazlık yaşasak damarıma basan sözleri sıralıyor. Her seferinde gelip özür diliyor ama yine tekrarlıyor. Ben günlerce surat assamda fayda etmedi. Tepkimi koysamda olmadı. Bağırsamda olmadı. Ne yapacağım?
Ben günlerce surat assamda fayda etmedi. Tepkimi koysamda olmadı. Bağırsamda olmadı. Ne yapacağım?
Ben de öyle onun gibi çirkefleşiyorum zaten ama çok yorucu...Göze göz dişe diş walla!!
Yok narsist değil. Kendini üstün görme , empati kuramama gibi gibi manyaklıkları yok ama bir tuhaf ben de anlamlandıramıyorum.şu ara popülerleşen narsisizm var
eşiniz narsist olabilir mi ?
yap-özür dile döngüsü hiç bitmez
Doğru aslında ben de sallamasam devam etmeyecek ama o an çok zor oluyor.Kulağınız duymayacak. Takın kulaklığı bakın işinize dinlemediğinizi anladığı an susar. Sinirinizden besleniyor sanırım.
Kırk defa denedimGüzelce konuşun.
“Yapıp özür diliyorsun anlamı kalmıyor, ilişkimizi karşılıklı olarak yıpratmış oluyoruz, sen böyle yaptıkça ister istemez bende çirkinleşiyorum” gibisinden.
Umarım. Söylediklerinizi dikkate alacağım.Öncelikle merhaba bazen bazı insanlar için normal olan sözler tekrarlandığı zaman insanı sinir eden cinsten olabiliyor bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum en ufak örneği “ yemek yerken ağız şapırdatma koltukta otururken ayak sallama gibi gibi aslında basit olup tekrarlandığı için insanı çileden çıkarıyor bazı sözlerde böyle .
Size şöyle bir öneri de bulunabilirim küsüp kırılmak yerine eşinize o davranışı tekrarladığında ondan uzaklaşma hissi oluştuğunu dile getirin ve devam ederse bazı noktalarda soğuyunca eskisi gibi olamayacağınızı anlasın kaybetme korkusu olan insanlar bu noktalarda davranışlarını gözden geçirip yapmamak için uğraşıyorlar .
Umarım en kısa zamanda bunu çözersiniz
Kalmıyorum zaten hiç katlanamam ama ben kaos çıksın istemiyorum artık çözüm arıyorum...Aynısını sende yap altda kalma.Kendisine aynısı yapılınca hoşuna gidicekmi acaba.Yap yap özur dile en nefret etdigim şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?