Damat adayı ayrılmak istemiyor

boşanma davası açacak sanırım nikah iptali öyle kolay herkesin yapabileceği bişey değil
sonuçta aklı yerinde ve kendi isteğiyle EVLENMİŞ.
umarım boşanabilir.

siz konuyu baştan sona yanlış anlamışsınız. başlıktan belli. adam damat adayı değil ki damat. resmi nikahlı damat bu bir. evlenmem diyormuş ya kardeşiniz e evlenmiş işte daha ne olcak bu iki. nikah iptali değil o boşanma davası bu da üç.

İnsanlarla böyle oynamaya hakkı yok kardeşinizin.
He tabi zorla gitmeyecek de ayıp ya kaç kişiyi ayağa kaldırıp sonra biz vazgeçtik.
Kendisine başka meşgaleler bulsun bence kimsenin hayatıyla oynamasın.

Evlenmek davul zurmayla oynamakla olmuyor, nikahla oluyor ve siz nikahı kıydırmışsınız. Evlilik iptali değil artık boşanma davası olacak. Ne diyeceksiniz bunlar nikah kıydı ama düğünde henüz göbek atmadık onun için geçerli değil mi? Çok sıkıntılı bi durum nişan insanların birbirine alışma tanışma dönemidir bunu sizin büyüklerinizin kabul etmemesi gerekirdi baştan. Ne o öyle yangından mal kaçırır gibi.

Nikah iptali diye.bir şey vardır ve geçerlidir. Eğer düğünde göbek atılmayıp aynı eve yerleşilmediyse nikah iptal edilebilir.

İyi de daha tanımadan nikah yapmak nedir ya? Evlenmeye karar verildiğinde bir şekilde yapılırdı o işlemler..
Ne gerek var belki severim diye kendini riske atmaya??
İnsan hayatı bu, çocuk oyuncağı değil..

Siz 20 yasindasiniz kardesiniz kac yasinda oyleyse?

Damatin garip huylarindan bahsetmediniz?basta erkek tarafini hatali buldugum halde ilerleyen sayfalarda sizi de hatali buldum

Bu vebaldir.okuyun is guc sahibi olun.bu yasta ne kocasi?

Yuzugu iade edersiniz biter. Yada sizin durumuzda yuzugu takmiyorum nisani atiyorum. Ama kiz kardesin cok ayip etmis. Hrkesi dusurdugunuz duruma bakin. Neden basta evet demis??

evet ama konu sahibi damat her ne yaptı ise Pembe Unal Pembe Unal a özelden yazmış, Pembe Unal Pembe Unal da kıza haklı o zaman tabi ayrılsın demiş..

ne yapmış olabilir ki kız eski sevgilisini unutmak için bu adamı kullandıp sonra ortada bıraktığı halde bu kıza hak verilmiş diye düşündüm...

Olay dini olduğu için ve dini yorum yasak diye konu sahibi yazmak istememiş
Şöyle diyeyim adam şizofren olabilir. Başka şeylerle konuştuğunu iddia ediyormuş

anlamadım olayı. evlenmek istemiyorum diyor ama resmi nikah kıyılmış. kardeşin evlenmiş zaten. olayı anlayan var mı ?

evet ama konu sahibi damat her ne yaptı ise Pembe Unal Pembe Unal a özelden yazmış, Pembe Unal Pembe Unal da kıza haklı o zaman tabi ayrılsın demiş..

ne yapmış olabilir ki kız eski sevgilisini unutmak için bu adamı kullandıp sonra ortada bıraktığı halde bu kıza hak verilmiş diye düşündüm...

Şöyle diyeyim adam şizofren olabilir. Başka şeylerle konuşuyormuş

yaaaa nolmuş, hangi tarafa hak vereceğimi şaşırdım ben. bir önceki konudan haberin var mı senin? eskisini unutmak için bu adamı apar topar kabul etmiş. yine de kız haklı mı diyorsun?

Eski konudan haberim yok ama kız korkmuş adamdan ve de haklı. Ailesi ağar topar evlendirmek istemiş

Şöyle diyeyim adam şizofren olabilir. Başka şeylerle konuştuğunu iddia ediyormuş
eh işte yani.
tanımadan etmeden kalkışılan iş.
aile suçlu hep yazıyorum.
bu kızın şımarıkca hareketine onay vermişler önünü açmişlar.
şimdi uğraşıyorlar böyle.
adam razı da olmaz şmdi kolay kolay boşanmaya

Yuzugu iade edersiniz biter. Yada sizin durumuzda yuzugu takmiyorum nisani atiyorum. Ama kiz kardesin cok ayip etmis. Hrkesi dusurdugunuz duruma bakin. Neden basta evet demis??
Birkaç konuda yorumunuz denk geldi. Bana biraz alakasız geliyor. Sanırım konuyu okumadan başlığa istinaden yorum yapıyorsunuz. Zira konu sahibinin kardeşi nişanlı değil, evli.

Eski konudan haberim yok ama kız korkmuş adamdan ve de haklı. Ailesi ağar topar evlendirmek istemiş
Özelden yazdı arkadaş bana da, eğer kız ayrılmak için uydurmuyorsa bunları adam şizofren.
Olay gerçekse de değilse de kesinlikle ayrılmaları lazım, nikah iptali ise nikah iptali boşanma ise boşanma...

Bilmiyorum ama tam kızın evlenmekten pişman olduğu zamanda, kaçmak için yol aradığında damadın bu kadar beter bir adam olduğunun ortaya çıkması da ne derece makul?

Bilemiyorum tabii varsayımlarla hareket ediyoruz şu an.

Konu sahibinin bana özelden yazdığı şey o kadar ürkütücü ki belki de kız korktu ve anlatamadı
Kendi kendine bahaneler üretip bırakmaya çalıştı
Olmayınca da söyledi ablasına damadın nasıl olduğunu

Özelden yazdı arkadaş bana da, eğer kız ayrılmak için uydurmuyorsa bunları adam şizofren.
Olay gerçekse de değilse de kesinlikle ayrılmaları lazım, nikah iptali ise nikah iptali boşanma ise boşanma...

Ama kayinvalidesine anlattiginda soylerim bir daha anlatmaz demis. Yani oglunun hasta oldugunun farkinda. Kesinlikle gizledikleri bir seyler var.

Niye tanimadan aceleyle nikah kiymis? Cocuk oyuncagimi bu is. Ne deseler haklilar yani ama zorlada guzellik olmaz

Ama kayinvalidesine anlattiginda soylerim bir daha anlatmaz demis. Yani oglunun hasta oldugunun farkinda. Kesinlikle gizledikleri bir seyler var.

Aynen katılıyorum

F Fulya irem2311 daha sağlıklı yorumlar alabilmen adına konuyu editlemeni öneriyorum.
Dine girmeden adamın şizofren olabileceğini, hayali şeylerle konuştuğunu ve kardeşinin korktuğunu yaz.
Eskiden daha çok yapılırmış bu. Sağlıksız erkek bir kadına kakalanırmış hastalığı gizlenerek. Köle gibi yani bir ömür oğluna baksın diye.

Kardeşinizi yem etmeyin
O kayınvalide de oğlu başına kalacak diye ağlıyor olabilir.

Back
X