Damat adayı ayrılmak istemiyor

Ama kayinvalidesine anlattiginda soylerim bir daha anlatmaz demis. Yani oglunun hasta oldugunun farkinda. Kesinlikle gizledikleri bir seyler var.
Evet onu söylemedi konu sahibi bana. O zaman bildiğin şizofren adamı kitlemeye çalışmışlar..
Dediğim gibi olay yalan olsa bile bu işin sonlanması lazım, doğru ise de zaten Allah korumuş

Avrupa ülkelerinde boşanma için bir yıl ayrı evlerde kaldıģını ispatlamak lazım.Bir avukata danışın, istemiyorsa kardeşiniz zorla güzellik olmaz.Almanya'da yaşıyorum, kimsem yok ailemden burada, eşimin ailesi burda ama insaniyetleri yok, buradaki Türk' ler inanın bir tuhaf Türk demeye bin şahit gerek, yardım istesen etmezler, iyileri vardır elbet ama benim karşıma çıkmadı.Hakkında hayırlısı olsun .

anlamadım olayı. evlenmek istemiyorum diyor ama resmi nikah kıyılmış. kardeşin evlenmiş zaten. olayı anlayan var mı ?

1- yurt dışına gidileceği için resmi nikah biraz daha önce yapılmış tıpkı atama olsun diye resmi nikah daha önce yapanlar oluyor ya onun gibi düşün

2- ancak daha sonra ablası bu kişiye ısınamadıgını soyluyor ve ayrılmak ıstıyor

3- kızın kendı aılesı arkadasında ancak karsı taraf ayrılmak yok dıyor

4- adamın yanı damadın ıkıncı nısanıymış bu "oğlum yıkılır" diyormuş kayınvalıde... acaba dıyorlar adamla alakalı bır sıkıntı mı var

Ortada zorla evlilik yok ki nikah iptal olsun? Nasıl nikah iptal olacak ben anlamadım. Çocuk oyuncağına çevirmişsiniz işi. Çok çok çok bilinçsiz hareket etmişsiniz. Neresinden dönseniz kârdır. Acilen bir avukat bulun. Kk boşatamaz ablanı.

Konu sahibinin bana özelden yazdığı şey o kadar ürkütücü ki belki de kız korktu ve anlatamadı
Kendi kendine bahaneler üretip bırakmaya çalıştı
Olmayınca da söyledi ablasına damadın nasıl olduğunu
İş zaten bitmeli, orası kesin. Adam %100 melek olsa da bu saatten sonra o kızın evli kalması zaten olmaz.

Eğer şizofrenik konular varsa evlilik feshinde bunu belirtir, önceden bilmediğini söyler, ayrılırlar.

Bir daha da üç günde nikah kıydırmazlar herhalde.

1- yurt dışına gidileceği için resmi nikah biraz daha önce yapılmış tıpkı atama olsun diye resmi nikah daha önce yapanlar oluyor ya onun gibi düşün

2- ancak daha sonra ablası bu kişiye ısınamadıgını soyluyor ve ayrılmak ıstıyor

3- kızın kendı aılesı arkadasında ancak karsı taraf ayrılmak yok dıyor

4- adamın yanı damadın ıkıncı nısanıymış bu "oğlum yıkılır" diyormuş kayınvalıde... acaba dıyorlar adamla alakalı bır sıkıntı mı var
çok kötü olmuş. tamam insanlar atamalar için önce evleniyor ama birbirlerini iyice tanımış oluyorlar. kızın ablasını kim tanıştırıp nikaha ikna ettiyse büyük ah almış. niye kıza apar topar nişan nikah yaptırmışlar ki acaba

Nisan zaten birbirini tanimak degilmi nikah ne alaka kardesinizde sizde cocuk oyuncagi mi saniyorsunuz niye dusunmediniz erken anlasamazsa diye cok sacma is yapmissiniz ceremesini ugrasarak cekiyorsunuz yazik karsinizdaki insanlara da .nikah yapalim aman isinamadm bosanalim oldu ne guzel

Arkadaşlar geçenler De konu açmıştım kardeşim apar topar görücü usulü tanıştığıyla nişanlandı, nişanda RESMİ nikah ta kıyıldı. Aradan geçen bir ay kadar sürede kardeşim her şeyi çok iyi, severim ısınırım dedi, şimdi sevemedim, ısınamadım. Yurt dışına gitmek istemiyorum. Diyor. Damadın ailesi ve biz biraz zaman tanı, belki seversin. Hızlı başladı bari hızlı bitirme dedik. ısrarla istemiyor, damat ve ailesi de ısrarla ayrılık falan yok, evlenecez diyor. Kardeşim gerekirse intihar ederim, zorla nasıl evlenirim diyor, onlar böyle yaptıkça daha çok soğuyor. Biz de artık kardeşime destek vermeye çalışıyoruz, tama istemiyorsan zorla olmaz tabi, senin mutluluğun önemli olan diye.Ailecek hepsi döndü yurtdışına. Burada akrabaları var. KV yalvardı gitmeden kardeşime ağlayarak, bunu bana yapma dostundan çok düşmanım var. Oğlum kendine gelemez artık diye. İkinci kez nişanlanmış meğer. Kardeşim engelledi oğlanı her yerden. Napcaz biz şimdi. Nasıl olsak bu ayrılık.nikah iptali nerede yapılır. İstemezse karsı taraf, nasıl biter. Lütfen yardımcı olun.

Derdiniz neydi de apar topar nikah kiydiniz, oyle bir iliskiden daha tanimadan nisandan fazlasini yaparak siz suc islemissiniz sorumlusu sizsiniz yani. Adam eski nisanini bile saklamis..
Nikah kiyildiysa bosanma davasi acilir baska nasil olacak...
Ayrica yurt disina yerlesme falan hersey her zaman olur alel acelel nikahi kiyip ortaya gercekler dokulmeden kizi aliop gitme pesindelermis. Pek meraklilar su yurt disindakilere kizlarini vermeye ogullarini evlendirmeye su turk insani. Bende bunu anlamiyorum yurt disinda yasayinca ne oluyor ? Para babasimi oluyor yoksa melek mi oluyor bu insanlar ? Cocuklarinin evl;enip gidince prenses , kiral hayati yasayack mi saniyorsunuz acaba alel acele apar topar, yurt disindan kismet cikinca gelmisini gecmisini siorusturmadan , tanisip kaynasmadan evlilik yapiyorsunuz. Insan hayati bu kadar mi ucuz acaba ??

Ailen kardesine ettigini cekiyor , acacksiniz bosanma davasini, suna ragmen kizi evliligi surdurmeye zorlarsaniz hayatina mal olursunuz.

Empati yapinca karsi taraf icinde cok zor bir durum.Simdi burada biri konu acsa cok seviyorum gorucu usulu tanistum niakhi yaptik.Karsi taraf isinamadim diyip ayrilmak istiyo deseler bu seferde karsi tarafa kizardik.Kardesiniz umarim bir daha kimsenin hayalleriyle oynamaz oyuncaj gibi.Daha cok taniyip dogru kararlar alir

Musallat tarzı şeylerden bahsediliyor sanırım. O halde hemen bitirin bu işi. Ama yine aynı şeyi söylüyorum tabii, onlar apar topar oğullarının bu halini gizleyerek evlendirmeye kalkıyorlar da aileniz nasıl şüphelenmedi bu ne acele diye, nasıl içlerine kurt düşmedi böyle yangından mal kaçırır gibi, onu anlayamadım.

Evet onu söylemedi konu sahibi bana. O zaman bildiğin şizofren adamı kitlemeye çalışmışlar..
Dediğim gibi olay yalan olsa bile bu işin sonlanması lazım, doğru ise de zaten Allah korumuş

Aslinda sizofren oldugunu ispat ederse bikah iptali olur. ;)

Eger dini nikah varsa nikah iptali falan gerek ez vazgecer diger evliliğinde zatennikah düşer. Şayet resmi nnikahsa adliyeye gidip adamın şizofren oldugunu ve benı öldürebilr korkuyorum bi gata yaptım deyip mahkeme sürecini hızlandırabilr. Ayrıca adamı arayıp eger enden resmi bi şekilde ayrılmassn sana tazminat alırım diyebilir(tabi bu şizofren bi adam için ne kadar dogru olur bilemem) . Ayrıca oratada cocuk olmadıgı için boşnma süreci kısa sürer tabi resmi evlilkse

Birkaç konuda yorumunuz denk geldi. Bana biraz alakasız geliyor. Sanırım konuyu okumadan başlığa istinaden yorum yapıyorsunuz. Zira konu sahibinin kardeşi nişanlı değil, evli.

Takip ettiniz demek oylemi? Galiba siz okumadiniz konuyu. Merak etmeyin ben okuyorum hanfendi. Konu sahibinin kardesi nisanli, ve o yuzdendirki " evlenmem ben" diyor. O yuzdendirki konu sahibi damat adayina "2inci nisanlanmasiymis" diyor.
Siz dikkatli okusaniz keske konularida yorumlarimida.
Imam nikahindan bahsediyosaniz bu hemen evlilerdir sozune gecmez. O yuzden zaten " evlenmem" deniliyor.

Takip ettiniz demek oylemi? Galiba siz okumadiniz konuyu. Merak etmeyin ben okuyorum hanfendi. Konu sahibinin kardesi nisanli, ve o yuzdendirki " evlenmem ben" diyor. O yuzdendirki konu sahibi damat adayina "2inci nisanlanmasiymis" diyor.
Imam nikahindan bahsediyosaniz bu hemen evlilerdir sozune gecmez. O yuzden zaten " evlenmem" deniliyor.
Imam nikahı bana göre nikah değil zaten hanımefendi o ayrı bir konu. Ama lütfen bu kadar emin konuşmadan önce geri dönüp bir baksaydınız. :confused:
Bundan sonra evet kesinlikle daha çok aklımda kalacaksınız, dikkat etmekte oldukça haklıymışım.

rachel.cramer rachel.cramer haklı şapşik kusura bakma ama :D
Resmi nikah kıyıldı. Kardeşi evli. Nişanlı değil.

Arkadaşlar geçenler De konu açmıştım kardeşim apar topar görücü usulü tanıştığıyla nişanlandı, nişanda RESMİ nikah ta kıyıldı. Aradan geçen bir ay kadar sürede kardeşim her şeyi çok iyi, severim ısınırım dedi, şimdi sevemedim, ısınamadım. Yurt dışına gitmek istemiyorum. Diyor. Damadın ailesi ve biz biraz zaman tanı, belki seversin. Hızlı başladı bari hızlı bitirme dedik. ısrarla istemiyor, damat ve ailesi de ısrarla ayrılık falan yok, evlenecez diyor. Kardeşim gerekirse intihar ederim, zorla nasıl evlenirim diyor, onlar böyle yaptıkça daha çok soğuyor. Biz de artık kardeşime destek vermeye çalışıyoruz, tama istemiyorsan zorla olmaz tabi, senin mutluluğun önemli olan diye.Ailecek hepsi döndü yurtdışına. Burada akrabaları var. KV yalvardı gitmeden kardeşime ağlayarak, bunu bana yapma dostundan çok düşmanım var. Oğlum kendine gelemez artık diye. İkinci kez nişanlanmış meğer. Kardeşim engelledi oğlanı her yerden. Napcaz biz şimdi. Nasıl olsak bu ayrılık.nikah iptali nerede yapılır. İstemezse karsı taraf, nasıl biter. Lütfen yardımcı olun.
nikah neden bu kadar erken yapılmıs nıkah olmasaa nısanı atar bıterdde nıkah kötü olmus sanırım anlasmalı bosanmaları gerekır:KK57:

BoŞanma degilde nikah iptali oluyor sanırım 1 ay içerisinde..iptal ettirsin.Kendi çocukları üzülecek diye sizin kardeşiniz mi üzülsün.bunların var eksik bir tarafı belli.

rachel.cramer rachel.cramer haklı şapşik kusura bakma ama :KK70:
Resmi nikah kıyıldı. Kardeşi evli. Nişanlı değil.
Bu kadar emin konuşmasına ciddi anlamda şaşırdım. Keşke konular okunarak yorum yapılsa. Bu nedenledir ki ilkokul yıllarımızda okuduğunu anlama derslerimiz vardı. Birde uzun uzun açıklamış hanımefendi:confused:

Son düzenleme:
Back
X