Damat adayı Kayserili Yardım kızlar

konudan kopup kayserililere odaklananlardan biride benim sanırım kayseriliyim cidden aile olarak safin önde giden bayrak tutan kişileriyiz hatta çok kişiden kayserili olduğuna eminmisin ? sorusunu duymusumdur .tutumlu cimri denilen avşar köyü var ordan çıkar genelde avşar dedin mi düşünürler ben başka bi şehirden evliyim ama kayserili birisiyle evlenmek istermiydim bilemiyorum ama cok anneci oluyorlar ve asla kendi taraflarına toz konduramıyorlar (orn. babam)

konuya donersek asla beraber oturmasin ...

Benim eşim kayserili Evet paraya duskun oluyorlar ama kişiden kişiye değişir benim eşim evine çok düşkündür kültür olarak çok cakismadik biz bende sivasliyim çünki ama kayinvalideyle yaşamak çok zor bir mesele

Ayyy bir an ses tonu şive hepsi kulağımda canlandı tabii ki yurdumun her yeri güzel her yerde iyi insanlar kötü insanlar var ancak belli yörelerde yetişme şeklinden dolayı karakter huyu suyu ne yazık ki çoğunlukta benzer oluyor. Cin alinin fil ali olması iyi olmuş ama anlayana tabi bu sözler

evet kotulukten degil aslinda koloni halinde yasadiklari icin hepsi birbirine baka baka kararmis diyelim

Evet anneci bizim damat da

Yahu kufuru basacam banlanmya degmezssiniz nolmus kayseriliyse nolmus annesine duskunse bir soru gelincik hanim kiz annesine sevmiyormu

Memlekete gelene kadar annesiyle ve kardeşiyle yaşayacak olmak tek başına büyük bir sorun.

Memlekete göre de evlilik yapılmaz zaten, iki kardeş birbirinden çok farklı olabiliyorken nasıl bir şehrin insanları için bir genelleme yapılabilir?

Altlı üstlü otursun ama birlikte oturmak çok zor ; ama önce işlerini toparlasalar iyi olur .. kültür farkını hakkında bişey diyemeyecegim

Ayy bayılacağım şimdi
Benim eşimde zayıftı,aşırı değil tabi.
Evlendik,kv her gördüğünde,yemek yemiyor mu bu çocuk,çok zayıf
Kendi yanındayken adamın kemeri ful delikti sıkmaktan
Bir gün dedim artık,anne ben teslim aldığımda öyleydi,baştan bakamamışsın demekki
Surat böyle Ya iştahsızdı o biraz,kem küm

Boşalan ilik iyiymiş bu güldürdün sabah sabah

Boşalan ilik iyiymiş bu güldürdün sabah sabah
bizde oyle derler ilikleri boşalmış derler
özellikle ailesinden uzakta bekar evinde yasayip annesinin evine gelince eskiden ben bunu yemem dedikleri yemekleri bile löpür löpür göturenlere denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…