- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
konuya donersek asla beraber oturmasin ...konudan kopup kayserililere odaklananlardan biride benim sanırımkayseriliyim cidden aile olarak safin önde giden bayrak tutan kişileriyiz hatta çok kişiden kayserili olduğuna eminmisin ? sorusunu duymusumdur .tutumlu cimri denilen avşar köyü var ordan çıkar genelde avşar dedin mi düşünürler ben başka bi şehirden evliyim ama kayserili birisiyle evlenmek istermiydim bilemiyorum ama cok anneci oluyorlar ve asla kendi taraflarına toz konduramıyorlar (orn. babam)
Ayyy bir an ses tonu şive hepsi kulağımda canlandıben esimle tanistigimda cin ali gibiydi ankarada yanlis yasayan bir ogrenciydi adamin bekar evinde boşalan iliklerini doldurmam 2 senemi aldi yaklaşık 12 kilo aldi normal insan boyutlarina anca ulaşti ona ragmen bizde her gittigimizde yeğenim zayifladinmi diyorlar guya cocukla ilgileniyolar ya
sonra bana dondu gızzz bakmiyonmu yoksa oğlumuza dediler
bende cin aliyi fil ali yaptim zayifladinmi diyosunuz bide
benimde size geldigimden beri saclarim beyazladi dislerim curudu kim bakamiyo acaba dedim
evet kotulukten degil aslinda koloni halinde yasadiklari icin hepsi birbirine baka baka kararmis diyelimAyyy bir an ses tonu şive hepsi kulağımda canlandıtabii ki yurdumun her yeri güzel her yerde iyi insanlar kötü insanlar var ancak belli yörelerde yetişme şeklinden dolayı karakter huyu suyu ne yazık ki çoğunlukta benzer oluyor. Cin alinin fil ali olması iyi olmuş ama anlayana tabi bu sözler
Evet anneci bizim damat dakonudan kopup kayserililere odaklananlardan biride benim sanırımkayseriliyim cidden aile olarak safin önde giden bayrak tutan kişileriyiz hatta çok kişiden kayserili olduğuna eminmisin ? sorusunu duymusumdur .tutumlu cimri denilen avşar köyü var ordan çıkar genelde avşar dedin mi düşünürler ben başka bi şehirden evliyim ama kayserili birisiyle evlenmek istermiydim bilemiyorum ama cok anneci oluyorlar ve asla kendi taraflarına toz konduramıyorlar (orn. babam)
Yahu kufuru basacam banlanmya degmezssiniz nolmus kayseriliyse nolmus annesine duskunse bir soru gelincik hanim kiz annesine sevmiyormuŞimdi konuyu arkadaşımın kardeşi açıyor bizzat da kendi cevaplayacak
Evlenmek istediği çocuk ile 4 yıldır görüşüyor kız manisalı raht bir ailede yetişmiş çocuk Kayserili biraz gelenekçiler
Üniversitede tanıştılar ama kızın işi yok çocuk da asgari ücretle çalışıyor bir yerde atanma şansları pek yok gbi bölümden dolayı
Şimdi şöyle kızın abladı kayseride görev yapmış 4 yıl boyunca çok hoş iyi insanlardır ama biraz dedikoducu ve iç içe yaşamayı severler sen orda yapamazsın diyor Çocuk çok iyi efendi ama annesi ve kardeşi ile yaşayacak babası vefat etmiş
Sakın yanlış anlamayın amacımız memleket ayrımı falan değil de hani kültür farkı gibi şeyler olur mu
Bu arada çocuk annesine biraz fazla düşkün gibi
Siz ne dersiniz
Nasıldır kayseriller
bu benim gordugum yasadigim SANANE Allah AllahYahu kufuru basacam banlanmya degmezssiniz nolmus kayseriliyse nolmus annesine duskunse bir soru gelincik hanim kiz annesine sevmiyormu
Ne yasamissa zavallim tam 12 den vurmusum ehehehehbu benim gordugum yasadigim SANANE Allah Allah
Ayy bayılacağım şimdiben esimle tanistigimda cin ali gibiydi ankarada yanlis yasayan bir ogrenciydi adamin bekar evinde boşalan iliklerini doldurmam 2 senemi aldi yaklaşık 12 kilo aldi normal insan boyutlarina anca ulaşti ona ragmen bizde her gittigimizde yeğenim zayifladinmi diyorlar guya cocukla ilgileniyolar ya
benimde size geldigimden beri saclarim beyazladi dislerim curudu kim bakamiyo acaba dedim
Ooo kayserili bir damatYahu kufuru basacam banlanmya degmezssiniz nolmus kayseriliyse nolmus annesine duskunse bir soru gelincik hanim kiz annesine sevmiyormu
Yooo almanyali kendisi ahahah akrabam ve adanaliyizOoo kayserili bir damat
ben esimle tanistigimda cin ali gibiydi ankarada yanlis yasayan bir ogrenciydi adamin bekar evinde boşalan iliklerini doldurmam 2 senemi aldi yaklaşık 12 kilo aldi normal insan boyutlarina anca ulaşti ona ragmen bizde her gittigimizde yeğenim zayifladinmi diyorlar guya cocukla ilgileniyolar ya
AhahahahaOoo kayserili bir damat
Mister Gazel mi demeliyim
Denizin b. K kokusuOoo kayserili bir damat
Eşinizi kasdetmemiştimYooo almanyali kendisi ahahah akrabam ve adanaliyiz
Ooo kayserili bir damat
bizde oyle derler ilikleri boşalmış derlerBoşalan ilik iyiymiş bu güldürdün sabah sabah
Iste bi yanik beyin daha çok mu sicak oralar benim erkek oldumu ve kayserili damat oldumu ima etmissin Allah diyorum akil fikir vermesin kalin boyle memelekete sizdende lazim cesit olurEşinizi kasdetmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?