- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Hahaaa kalsa benimki de ayni oyle olurdu bir de isin garibi kaynanam annemden cok daha genc ama annemden hizmet bekliyo sanki kalk yap bi çay doldur gamsizlikta level atlamislar
Şimdi konuyu arkadaşımın kardeşi açıyor bizzat da kendi cevaplayacak
Evlenmek istediği çocuk ile 4 yıldır görüşüyor kız manisalı raht bir ailede yetişmiş çocuk Kayserili biraz gelenekçiler
Üniversitede tanıştılar ama kızın işi yok çocuk da asgari ücretle çalışıyor bir yerde atanma şansları pek yok gbi bölümden dolayı
Şimdi şöyle kızın abladı kayseride görev yapmış 4 yıl boyunca çok hoş iyi insanlardır ama biraz dedikoducu ve iç içe yaşamayı severler sen orda yapamazsın diyor Çocuk çok iyi efendi ama annesi ve kardeşi ile yaşayacak babası vefat etmiş
Sakın yanlış anlamayın amacımız memleket ayrımı falan değil de hani kültür farkı gibi şeyler olur mu
Bu arada çocuk annesine biraz fazla düşkün gibi
Siz ne dersiniz
Nasıldır kayseriller
Herşeyi geç, aynı evde yaşayacaksa hiç evlenmesin. En büyük dert bu.
Neden?Kayseriliyle evliyim...sakın evlenmesin.
nedenKayseriliyle evliyim...sakın evlenmesin.
ben esimle tanistigimda cin ali gibiydi ankarada yanlis yasayan bir ogrenciydi adamin bekar evinde boşalan iliklerini doldurmam 2 senemi aldi yaklaşık 12 kilo aldi normal insan boyutlarina anca ulaşti ona ragmen bizde her gittigimizde yeğenim zayifladinmi diyorlar guya cocukla ilgileniyolar yaSen böyle yazınca aklıma bir arkadaşım geldi karıkoca akraba kayserili, kız kendi annesine gitmeden önce çocuğu tartıp bir de gelince tartıyordu. Bakamadı diyorlar diye o günden sonra kayseriyi şehir olarak severim sadece
simdi haklarini yemeyeyim maddi yardim yapiyorlar durumlari olan aileler hava atamazlar cunku oyle olursaKültür farkından önce dikkat edilmesi gereken daha önemli bir nokta var. Kız işsiz, oğlan asgari ücretle çalışıyor hadi evlendiler hadi bütün hazırlığı evi şunu bunu ailelere yaptırdılar ee nasıl geçinmeyi düşünüyorlar? Yine ailelerden mi para alıcaklar? İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor maalesef hele günümüz şartlarında.
simdi haklarini yemeyeyim maddi yardim yapiyorlar durumlari olan aileler hava atamazlar cunku oyle olursa
bize bir kere 600 lira yolladilar aksamina gorumcem beni aradi herzaman olmaz diyeHaklısınız hava olsun diye sırf ödüyorlar bir sürü şeyi sonra hep vay biz size bunu yaptık, şunu da biz aldık. Evin her şeyine karışmalar başlıyor parayı veren düdüğü çalar hesabı
bize bir kere 600 lira yolladilar aksamina gorumcem beni aradi herzaman olmaz diye
sanane senin cebinden cikiyo sanki canim isterse her ay isterim zilliye bak
canım bu en masumuAy görümcenize neymiş? Allah size sabır versin çok zor haddi olmayan şeyler için yorum yapan insanlarla uğraşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?