Damat adayı Kayserili Yardım kızlar

Anne bu çocuk okurken geçinmiş bir şekilde yani oğlumun gelirine anne ve kardeş muhtaç değil

Kız ve oğlan da çalışıp geçinecek neden birlikte yaşam

Hatta iki genç daha kirası uygun işi bol şehirlere de gidebilir alanlarına göre

Hala öyle mıdır bilmem de bundan 20 yıl kadar önce Kayseri de ev kiraları yıllık peşindi

Bu zorlayıcı bir durum zira daha evlenmeden 15000 yatırıyorsun eve sonra da öbür yılın kirasını biriktiriyorsun

Kredi furyası olan dönemde herkes ev almaya kalkmıştı bu uygulama nedeni ile

Özetle aynı ev olmaz anlaşılırsa marslı ile de evlenilirse sorun olmaz

Farklı kültürde zor bu iş. Bence hiç bulaşmasın. Hem asgari ücret hem aile ile yaşama, ilerde pürüzler çıkarabilir.

Eşim Kayserili 5 yıl Kayseri’de yaşadım. Kayseri’yi hala çok severim. Ailesi çok çektirdi ama memleketle bi alakası olduğunu sanmam tamamiyle insanlıkla alakalı.

Ama aileyle yaşama nerde olursa olsun her zaman sorun çıkartır. Beni de zorladılar beraber yaşamaya ama kabul etmedik. Beraber yaşamasın.

ben kayserı de dogdum buyudum esimde aynı o sekılde dedikodu bence cogu yerde var bizde rahat buyumus Bı aileyiz gelenekler o kadar baskın degil artık yada bizde oyle. Tabi yerlileri biraz gelenekçi olabilir ama eskisi degıl

Kayserilileri bilmem ama anlattıklarına göre durum cok zor. Haklarında hayırlısı olsun.

ben esimle tanistigimda cin ali gibiydi ankarada yanlis yasayan bir ogrenciydi adamin bekar evinde boşalan iliklerini doldurmam 2 senemi aldi yaklaşık 12 kilo aldi normal insan boyutlarina anca ulaşti ona ragmen bizde her gittigimizde yeğenim zayifladinmi diyorlar guya cocukla ilgileniyolar ya
sonra bana dondu gızzz bakmiyonmu yoksa oğlumuza dediler
bende cin aliyi fil ali yaptim zayifladinmi diyosunuz bide
benimde size geldigimden beri saclarim beyazladi dislerim curudu kim bakamiyo acaba dedim

simdi haklarini yemeyeyim maddi yardim yapiyorlar durumlari olan aileler hava atamazlar cunku oyle olursa

simdi haklarini yemeyeyim maddi yardim yapiyorlar durumlari olan aileler hava atamazlar cunku oyle olursa

Haklısınız hava olsun diye sırf ödüyorlar bir sürü şeyi sonra hep vay biz size bunu yaptık, şunu da biz aldık. Evin her şeyine karışmalar başlıyor parayı veren düdüğü çalar hesabı

bize bir kere 600 lira yolladilar aksamina gorumcem beni aradi herzaman olmaz diye
sanane senin cebinden cikiyo sanki canim isterse her ay isterim zilliye bak

Ay görümcenize neymiş? Allah size sabır versin çok zor haddi olmayan şeyler için yorum yapan insanlarla uğraşmak
canım bu en masumu
ama ben yolunu buldum boyle hava atmayi seven memleketlilerimiz kaale alinmamaya tahammul edemiyorlar artik ne soylese ya duymuyorum yada suratina alayci bir afadeyle bakip agzimi sapirdatip kafami ceviriyorum bu tavir ona yetiyo

Yani kızın ailesinden birileri araştırsın çocuğu, çevresine sorsun. Burdan olmaz böyle işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…