Damat adayı Kayserili Yardım kızlar

Kayserili tanıığm yok ama instada meşhur bi kadın var Kayserili:)
Herseyi bedavaya getiriyor:)
Zengin olurlar bence:)
Ev ev ustune Marslı olsa yine olmaz derim:)

sen yilii değilsin ondan bilmiyorsun işte bende değilim ama cevremde çok arkadaşlarım var hem yerli olup hemde yerli gelini olan benim hayat tarzımda tabikide bu değil ailemin eşimin ailsinin falanda değil ama bu tarz insanları çokça görüyorum kayseride damat adayının profilindede o canlandı gözümde çünkü kesinlikle anneyle oturulacak falan bay bildiğin yirli imajı çizdi o yüzden dedim yoksa bütün kayseri tabikide böyle değil ben memleketimden çok memnunum başka bir yerdede yaşamak istemem ama bu insanların varlığınıda değiştiremeyiz :)

Bende cok Seviyorum Kayserimi .. havasi mis, carsisi yemekleri erciyesi herseyi harika

Kayserili tanıığm yok ama instada meşhur bi kadın var Kayserili:)
Herseyi bedavaya getiriyor:)
Zengin olurlar bence:)
Ev ev ustune Marslı olsa yine olmaz derim:)
sanırım o kadını bende takip ediyordum yurt dışında yaşıyor :) kayseride yirliler ciddi zengin :)
her ilde varmı bilmiyorum ama kayseride bu çok yirli köylü ayrımı

Kayseri ile ne alaka kendileri gibi Manisalı olsa ne yazar ustuste yaşadıktan sonra...iş yok güç yok.olan maaş asgari...yani Kayseri'den önce takılacak çok mevzuu var .gitmedim ama Kayseri'nin gelişmiş bir şehir olduğunu biliyorum.bana denk gelenler de insan evladiydi tabiri caizse

Görmeyi çok istiyorum ben de inşallah nasip olur
Mutlaka gidin görün görülmeye deger .. hele ki Erciyes .. o sicaklarda Erciyesde kar olur ve cok serin olur oralar hele suyu buz gibi mis gibidir .. mantisi ayri, pastirmasi ayri güzeldir .. memeleketim diye demiyorum güzeldir yani

sanırım o kadını bende takip ediyordum yurt dışında yaşıyor :) kayseride yirliler ciddi zengin :)
her ilde varmı bilmiyorum ama kayseride bu çok yirli köylü ayrımı
Konyada da varmış bu,yerli ve dağlı ayrımı varmış,bilenler söylesin,orada da dağlılar zenginmiş ve yerlileri beğenmezmiş

Memleket ayrımını bir kenara bırak da iki tane ıssız güçsüz insan nasıl 3vlenmeyi dusunebiliyorlar. Once o sorunu halletsinler zira samanlik s3yran olmuyor.

Kayseri'ye bişey diyemem de anne ve abla ile yaşama olayı sakat. Çok sorun yaşar pişman olur diyorum

Ben memleket konusunda eleştiriyi sevmiyorum. Zira cok manisalı arkadasım da oldu içlerinde cok cok iyileri de vardı. Allah uzak etsin dediklerim de... Arkadasınız evlilik icin önce memleket düşüneceğine iş para konularını taksın kafasına. Bu insanlar mektepli sözde... İşte ücra köşelerde liselerden bozma binalarda üniversite açıyorlar sonra herkes üniversite mezunu oluyor. Yazık.. Önce gelin hanım bi iş bulsun sonra evlilik yoluna girsin. Dedikoduyu yapmayan millet var mı? Bi bitmediniz yok suranın sunu söyle buranın sunu böyle. .

Benim tanidiklarimin temizliklikle pek alakasi yoktu hatta bayrame bile biz herzaman yapiyoz zaten ne gerek var bayram temizligine diyolar ama genel.olarak hizmet cok bekliyolar ben ikinciye dogum yaptigimda 20 gunluk lohusaydim eltim gorumcem iki kaynim kayinbaba geldiler annem benim yanimdaydi hizmet beklediler annemden bile kalktim yataktan cay yapip kek yaptiydim niye yaptiysam lohusaliktan herhalde yap bi neskafe olsun bitsin

Biraz hazırcılar

Ben abartmak için söylemedim sadece gördüklerimi yazdım. Ayrıca da belirttim farklı tecrübeleri olan da vardır diye.

Arkadaşınız memleketinden önce asgari ücrete odaklansın nasıl geçinecekler?

bizi kide doguma 15 gun geldi annemle kaldilar biz annemle sabahliyoruz bebegin basinda şirazemiz kaymis kadin saat 10 da yatip sabah 8 de kalkiyodu çayi bile koymuyodu biz uyaninca koyuyoduk hanimefendi tesrif ediyodu

bizi kide doguma 15 gun geldi annemle kaldilar biz annemle sabahliyoruz bebegin basinda şirazemiz kaymis kadin saat 10 da yatip sabah 8 de kalkiyodu çayi bile koymuyodu biz uyaninca koyuyoduk hanimefendi tesrif ediyodu
Hahaaa kalsa benimki de ayni oyle olurdu bir de isin garibi kaynanam annemden cok daha genc ama annemden hizmet bekliyo sanki kalk yap bi çay doldur gamsizlikta level atlamislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…