Semazen kisminda vardir belki orayi alintilamamissin yaKızlar merhaba.
Benim bi talibim var ve genel itibariyle de anlaşıyoruz. Damat adayı 26 yaşında ve 5 yıldır da memur.
görüşmemiz çok olumlu geçti. duygusal olarak birşeyler hissettim. onunda hissetiğini düşünüyorum.
bir kaç gündür telefonla konuşuyoruz.. telefonda da bunu ima etti.. yavaş yavaş tanımaya alışmaya çalışıyorum..
bunda duygu varmı
yeni memur bile olsan ayda en az 2000 tl alıyorsunuzdur. siz üstünüze düşeni yapın geri kolay.evet haklısınız galiba.. Evet bende çalışıyorum yeni memurum
tek yurtdisindakilermi altindan konusuyorki ???? yurtdisinda oldugum için cevabiniz benide ilgilendirdirde !bebeğim konuyu okumadım, altından bahsediliyor, yine mi yurtdışı?????? :)
evet haklısınız galiba.. Evet bende çalışıyorum yeni memurum
siz düğün/nişan/ev için ne yapacaksınız? ısrarla soruyoruz ısrarla cevap vermiyosunuz.
Son zamanlarda nerede altın kavgası, altından yurtdışı çıkıyor. Bu burada olmadığı anlamına gelmez tabi, ama ben çok gördüm bunu bu forumda. Paraya tapmıyorsanız bu sizi neden rahatsız etti ki?tek yurtdisindakilermi altindan konusuyorki ???? yurtdisinda oldugum için cevabiniz benide ilgilendirdirde !
siz düğün/nişan/ev için ne yapacaksınız? ısrarla soruyoruz ısrarla cevap vermiyosunuz.
para degil yurtdisi kelimesi rahatsiz etti beni. halbuki turkiyedekiler yurtdisindakileri para kesme makinesi falan zannediyolarda. banka dolusu parasi falan var zannediyolarda o bakimdan sordum.Son zamanlarda nerede altın kavgası, altından yurtdışı çıkıyor. Bu burada olmadığı anlamına gelmez tabi, ama ben çok gördüm bunu bu forumda. Paraya tapmıyorsanız bu sizi neden rahatsız etti ki?
Ya oldu mu şimdi? O türkü aklıma takıldı, kurtulamıyorum!! Nanay yavrum nanay
Kız sözlerini de hatırladıysan bir söyleyiver türküyüHahahaha! Harbiden konuyu okurken sürekli o sarki aklima takilmisti
ben kimseyi altıncı kefesine koymadım, kimseyi zan altında bırakmadım.Uzun zamandır açılan topiklerden ötürü '' yine mi yurtdışı'' diye fikir beyan ettim. Fikir beyan ettiğimpara degil yurtdisi kelimesi rahatsiz etti beni. halbuki turkiyedekiler yurtdisindakileri para kesme makinesi falan zannediyolarda. banka dolusu parasi falan var zannediyolarda o bakimdan sordum.
ne turkiyedekileri ne de yurtidisndakileri altinci diye ayni kefeye koymamalisiniz bence
buyrun gelin hosgeldiniz yurtdisina !ben kimseyi altıncı kefesine koymadım, kimseyi zan altında bırakmadım.Uzun zamandır açılan topiklerden ötürü '' yine mi yurtdışı'' diye fikir beyan ettim. Fikir beyan ettiğimsemurcan kendisi de yurt dışında yaşıyor. Hatta sizinle aynı bakınız Fransa. Nedense kendisi hiç rahatsız olmamış, gönlü zengin benim arkadaşımın. Valla ben sanmıyorum yurt dışındakilerin bilyoner zengini olduğunu. Kimse de öyle sanmıyordur herhalde şu forumda. Çok zengin olsalar birçoğu altınları beğenmedim diye konu açmazdı zaten. Saygı çerçevesinde istediğim fikri beyan edebilirim. Bunu da kimseye soracak değilim. Kaldı ki yakın zamanda ben de yurt dışına yerleşiyorum. İstatistiklerden bu kadar rahatsız olmayın.
Siz tartışmak istiyorsanız ben sizle çok güzel tartışırım. Benim mesleğim bu, tartışarak para kazanıyorum. Dünyada yurtdışında yaşayan tek kişi siz değilsiniz, ne kadar büyüttünüz arkadaşım. Ben hepiniz paraya düşkünsünüz mü dedim? dedim ki son zamanlarda açılanların hepsi yurt dışı, bu da mı öyle?? Sana ne bundan?buyrun gelin hosgeldiniz yurtdisina !
benim gönlüm fakirde ondan alindim altin konusuna demekki. altin zengin ediyo belkide beni !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?