Damat adayı

benim eşimde evlendiğimizde 5 yıllık memurdu.. Keşke bekarken ev alsaydı da borçla eşya alsaydık.. Şimdi ev alcaz çalışmamız lazım.. hamileyim ücretsiz izne nasıl çıkacağım onun hesabını yapıyorum.. Askerliğini bilemem ama bence kısa dönem yapıp gelsin evlenmeden önce hemde parada birikmiş olur daha rahat evlenirsin..

askerde oluğu dönemlerde maaş alamadığı için gitmek istemiyor ki...

Çok teşekkür ederim. Benim amacımda sizlerin görüşünü almaktı. Açıkcası bende öyle düşünüyorum

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ayrıca vakit ayırıp uzun uzun yazmışınız hakkınızı helal edin.

askerde nerede kalacağmı bana bırakıyor. istersem annemle gerekirse onun aileisiyle kalabilirim

Bence acele etmeyin.Askerliğini yapmamış adamla evlenilmez çok zor olur bu bir.İkincisi önce borçlar bitsin ondan sonra evliliği düşünün derim ben zaten şuan pek bişey kalmamış.

Bu arada sen ve ailen ne yapacak. Gerci size yapacak bir sey kalmamış.
Ben boyle kafalara karsiyim kusura bakma ama kendin bir sey yapmadan hep karsidan beklemek bide karsi taraf yetmeyince sorun etmek bana gore degil.
O yuzden zaten yaslamisin sirtini dert etme boşver.

canim pinkim

buyrun gelin hosgeldiniz yurtdisina !
benim gönlüm fakirde ondan alindim altin konusuna demekki. altin zengin ediyo belkide beni !

bosuna gerilim yaratmamak gerekir.
biz elbette ki tenzih ederiz ancak siz de bizden cok daha iyi biliyorsunuz ki "gurbetci" zihniyeti diye bir hadise var. benim esim yuksek kademe devlet memuru, biz gorev geregi buradayiz. ancak gozlemleme sansim oldu ve ben kendi adima uzuldum buradaki turkiye cumhuriyeti vatandaslarini gorunce.
uzerinize alinmaniz yersin, sizi hedef alan bir konu degil @pinkycaramel ile aramizdaki.

Maşallah sözleşme imzalar gibi evlilik planı yapılmış da, sevgi, duygu, aşk nerede...
Kız tarafı kendini getirmeyecek herhalde, altınları da siz yapıverin, siz de el atın, her şeyi yıkmayın.
''İslami'' yaşatıya bak, konu buram buram maddiyat kokuyor.

ko
ben herşeyi yıkmadım sadece böyle bir durum var ne yapmalıyım diye sordum. daha önce başımdan böyle bir şey geçmedi. kaldı ki damat adayından etkilenmeseydim detayları buraya yazmazdım

adı üstünde olumlu 'düşünmek' duygu namına bişey göremiyoruz biz.

çok eleştirileceksiniz burda, ona hazır olun öncelikle.
konuyu biraz eksik yazmışım daha doğrusu detayına girmeden yazdım. damat adayından etkilenmeseydim bu tedayları konuşmazdım herhalde

gelin adayı biraz destek çıksın paylaşsınlar yükü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…