Damat adayı

bence acele etmeyin zaten yeni yeni birliktelik söz konusu bi süre birbirinize alışın aranızda duygusal bi bağ olsun o sırada evin borcu bitsin askerliğini yapsın düğün sonra ....kına gecesini istediğin gibi çalgılı çengili yap kadınlar arasında düğünüde nasıl istiyosa öyle yapsın damat adayı :) evlenince askere gitmek ne demek hem onun için hem senin için zor olur ....bu arada sende sana düşen eşyaların parasını biriktirirsin biraz kız biraz erkek tarafı yapınca sorun olmaz ...nışanı kız tarafı yapar ayrıca masraftan damada ne dimi ama nasıl istiyosan öyle yap nışanı ....bide bu kk bi kesim var sürekli insanlara boşan ..din konusu ufak bi gözüksün hemen oraya uluşma ....olayları çaptırma bla bla bla

ya kalbiniz ısınınca nasıl hemen para pul, ev düzme hesabı yapmaya başlayabiliyosunuz ya da neden hemen evlenelim diye acele ediyosunuz ben anlamadım ki. görücü usulu olunca yangından mal kaçırır gibi evlenmek mi gerekiyor? önce bi tanımayı deneseni.z

açıkcası bende biraz birbirimizi tanımamız gerektiğini düşünüyorum. ama askerlik konusunda damat bey taviz vermeye pek yanaşmıyor.

hemen evlenmiyecez ama gönlümüzü çok kaptırmadan bu konuların konuşulmasını o istedi

işin duygusal kısmını yazmadım keşke yazsaydım... ben sadece anlaşamadığımız yerleri sizlere sormak istemiştim

açıkcası bende biraz birbirimizi tanımamız gerektiğini düşünüyorum. ama askerlik konusunda damat bey taviz vermeye pek yanaşmıyor.
valla sizde o zaman evlendikten sonra askere gitmesini istemediğinizi söyleyin siz de bundan taviz vermeyin...eğer bu konuda anlaşamıyosanız daha cicim aylarında işiniz var demekki son sözü söyleyin olmuyosa başkasıyla görüşsün yapcak bişi yok ..nışanlıyken bile asker yolu gözlemek ne kadar zor ki evlenince düşünemiyorum bile

Son zamanlarda nerede altın kavgası, altından yurtdışı çıkıyor. Bu burada olmadığı anlamına gelmez tabi, ama ben çok gördüm bunu bu forumda. Paraya tapmıyorsanız bu sizi neden rahatsız etti ki?

Ya ben de karışayım demiyorum ama, gerçekten gurbetçilerde çok fazla oluyor genelde, anneannemin kardeşleri de öyle ve altın da altın, ama ne altın arkadaş. Ülkemizin geride bırakılmaya, geliştirilmeye başlanan adet ve gelenekleri oraya bozuk tv gibi geriden gidiyor sanırım.
Yurtdışına gidiyor kendini geliştiriyor, farklı kültürlerle iç içe geçiyor diyorsun, dirseklerine kadar altın bilezikle eli belinde geziyor, lisan sıfır...
Dediğim gibi çok genelleme yapmak istemiyorum ama. Gittiğimiz yere ısrarla uyum sağlamıyoruz maalesef

Bu pazarlıkta sizin payınız nedir ?
Ne yapacaksınız bu evlilik için ?
Çalışıyor musunuz ?

Sen hep o böyle dedi o buna karar verdi, taviz vermiyo filan diyosun
Fazla mı dediğim dedik ne ?
Sen ne düşünüyosun, ha deyince evlenip asker yolu bekler misin?
gönlüm olmasını istiyor ama mantığım biraz olumsuz düşünüyor. bu arada dediğim dedik birisi değil çoğu konuda anlaşıyoruz zaten

işin duygusal kısmını yazmadım keşke yazsaydım... ben sadece anlaşamadığımız yerleri sizlere sormak istemiştim
Oturduğunuz yerden borçsuz harçsız düğün bekliyorsunuz, kendi maaşınızı ahirete mi saklıyorsunuz yani, iki taraf birlik olur beraber yapar bu işleri.
Adamın evi bile var, ben olsam düğün dışında hiçbir kısma karışmam bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…