Konunda yazdıklarına göre ev hariç hiç bi konu netleşmemişgönlüm olmasını istiyor ama mantığım biraz olumsuz düşünüyor. bu arada dediğim dedik birisi değil çoğu konuda anlaşıyoruz zaten
kusura bakmayın çalıştığım için hemen cevap yazamadımÇok soruldu
Söylemedi
En son 'gerekeni yaparım' dedi
Kendi çeyiz sandığını getirip adamın evine yerleşmek, ya da gelinlik giyip düğüne gelmek yaniÇok soruldu
Söylemedi
En son 'gerekeni yaparım' dedi
Yok estağfurullah ne kusurukusura bakmayın çalıştığım için hemen cevap yazamadım
yok onu ben yapacam ama damat oyun kısmını çok sevmediği için sade bi yüzük takılsın dedi anlaşamadığımız konu masrafı değildi ama kadınlar arasında olursa çok sorun olmaz galibaYok estağfurullah ne kusuru
Buyrun şimdi aydınlatın bizleri
Nişan demiştim
Kız tarafı yapar ya ?
Neden onu da damat yapacakmış gibi para az aile arası olsun diyor
Siz yapmayacak mısınız ki ?
Kendi çeyiz sandığını getirip adamın evine yerleşmek, ya da gelinlik giyip düğüne gelmek yani
yazım hatalarına takılmayın. baştada değiğim gibi görücü usülü oldu ve bir çok konularda anlaşıyoruz. ayrıca kalbimde ısındı ama buraya daha uygun olur diye damat bey diye yazdımDamat bey dıye bahsetmenız bana cok tuhaf geldı.. Sizin herseyınız tam olsa , tamamlansa bile cok buyuk bir eksiğiniz var''DUYGU'' yok!!
askerdeyken maaş alamıyacağı için gitmek istemiyor. daha sonra bedelli yapmak istiyorAyrıca damadın askerlikten neden kaçtığı da ayrı bir merak konusu. Kısa yapmak için evlendikten sonra gidecekmiş bunun hesabını yapıyor, ya da bedelli yapacakmış.
Ben asıl bunun sebebini merak ettim.
burda ne demek istediniz tam anlayamadımBen olsam korkarim askerlikten kacan adamdan
Aklima birileri gelir zira hic hoslanmam o kafalardan
yok onu ben yapacam ama damat oyun kısmını çok sevmediği için sade bi yüzük takılsın dedi anlaşamadığımız konu masrafı değildi ama kadınlar arasında olursa çok sorun olmaz galiba
Ayrıca maddi sorunlarından dolayı da nişanı kendi aramızda yapmak istiyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
Malum bazi kisiler sudan sacma sebepler gosterip askerlikten kaciyor ya hic hos degil aklima o kisiler geliyorburda ne demek istediniz tam anlayamadım
düğünde yemek olacak. sormak istediğim siz benim yerimde olsanız ne yaprdınız ?Semazenli düğün yer yüzünün en saçma işi. Paranız varsa yemekli düğün yapın fon müzikle, yoksa ki şu durumda yok gibi duruyor zorlamanin anlamı yok eğlenceli bir kız kına gecesi ve nikah gayet hoş.
Ben kalan konularda ne sordugunuzu anlamadım.
ben öyle düşünmedim ama haklılık payınızda var tabikiMalum bazi kisiler sudan sacma sebepler gosterip askerlikten kaciyor ya hic hos degil aklima o kisiler geliyor
Askerlik yapanlarin cani yok mu? Yazik gunah hak yiyorlar yapmayanlar
Askerlik yapmayana ben olsam kizimi vermem rahatsiz olurum o zihniyetten
kusura bakmayın bu benim ilk yazımdı. hoşlandım ama bu durumda siz benim yerinde olsanız ne yapardınız onu merak ettimSen bu adamı seviyo musun beğeniyo musun ona hiç değinmedin
Mal mülkü vatani borcunu öğrendik epey
neden böyle dediniz peki ?benim yerimde olsanız ne yaparsınız demişsiniz ya, hemen bu adamla yollarımı ayırır, evi arabası olan, çalgılı yemekli düğün yapıp evimi dört dörtlük döşeyecek zengin bir koca bulurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?