Danışabileceğim kimsem yok

yasınız daha 18mıs
25 yasınıza geldıgınızde sılıkon taktırırsınız sımdılık dolgulu sutyenlerle ıdare edın gerekıyorsa ıcıne protez gogus aksesuarları var ped gıbı yapıskanlı tene yapısıyor oda ekstra doldurur pentıde falan satılıyor 5-6 sene sonra sılıkon yaptırın caresı olan bır dert sorun etmeyın

İstenmeyen tüylerle savaş, insanlık kadar eski. Bin tane çözümü var.
Göğüsü küçük olan tek insan da sen değilsin. Daha olgun yaşlarda bunu hala dert ediyorsan onun da çözümü var.
Yani şuan kendini tamamen boş yere geriyorsun. Endişe kotanı başka şeylerle doldur; okul, iş, kariyer... Bu ülkede bunlara çözüm bulmak, kıl ve meme dertlerine çözüm bulmaktan yüz kat daha zor.

Negzel işte sütyensiz kıyafetler giyip çok güzel gözükebilirsiniz.
Sütyen rahatsızlığı yok.
Kendinizle barışın. Sonra istiyorsanız büyütürsünüz ama bu yaşta
beğenmemeniz çok normal.
Kıllanma hormonal bir rahatsızlık belirtisi olabilir aşırı derecedeyse.

Yani bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ben göğüs dışında fiziğiyle barışık bir kızım İnan’ın anlatırken utanıp çekiniyorum göğüslerim yeni büyümeye başlar ya ergen kızlarını gibi aynen öyle hiçbir südyeni doldurmuyor üstelik bu da yetmezmiş gibi etrafında kıllanma oldu napıcam hiç bilmiyorum kendime aynadan bakmak dahi istemiyorum hep olmayan göğsüme dolgulu südyenleri takmaktan bıktım hep dert ediniyorum bunu kendime
Aynı sıZın gıbıydım 21yasınsa slıkon yaptırdım suan 28yasındayım hayatımda kendım ıcın yaptıgım en ıyı seylerden bırı dıyebılırım

Yani bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ben göğüs dışında fiziğiyle barışık bir kızım İnan’ın anlatırken utanıp çekiniyorum göğüslerim yeni büyümeye başlar ya ergen kızlarını gibi aynen öyle hiçbir südyeni doldurmuyor üstelik bu da yetmezmiş gibi etrafında kıllanma oldu napıcam hiç bilmiyorum kendime aynadan bakmak dahi istemiyorum hep olmayan göğsüme dolgulu südyenleri takmaktan bıktım hep dert ediniyorum bunu kendime
Hormon testi yaptın mı kıllanma olayı ondan kaynaklı olabilir bende çok küçük şöyle söyleyim tam destekli 75 ş bile doldurmuyor şuan hamileyşm Bu şekilde bira büyüdü inş küçülmez büyüdü derken bile 75 tam dolduruyor arada göğüslerim ağrıdığı için seksen takıyorum çok canımı sıkıyordum bu durum ama tam dolgulu ve alttan tam destekli daha büyük gösteriyor iyi iç çamaşırı seçmek istediğin görüntüyü verebilir doğru iç çamaşırı bu dertten nispeten kurtarır

Kıllanma birden olduysa bir doktora gidin bence. Hormonlarınıza baksınlar.

Boyutlarını da dert etmeyin. Yaşınız daha küçük, 18 olur olmaz büyüme durmuyor. 21-22'ye kadar yolu var daha.
Ben lise ve üniversitede A giyiyordum, şu an B giyiyorum.

Büyümezse ve beğenmeme durumunuz devam ederse ileride silikon yaptırırsınız.
Ama bedensel gelişim tamamlanana kadar bu seçeneği düşünmeyin bile. Ve kendinizi olduğunuz gibi beğenip sevmeye çalışın öncelikle.

Hormon testi yaptın mı kıllanma olayı ondan kaynaklı olabilir bende çok küçük şöyle söyleyim tam destekli 75 ş bile doldurmuyor şuan hamileyşm Bu şekilde bira büyüdü inş küçülmez büyüdü derken bile 75 tam dolduruyor arada göğüslerim ağrıdığı için seksen takıyorum çok canımı sıkıyordum bu durum ama tam dolgulu ve alttan tam destekli daha büyük gösteriyor iyi iç çamaşırı seçmek istediğin görüntüyü verebilir doğru iç çamaşırı bu dertten nispeten kurtarır
Evlenince eşiniz sıkıntı etmedi mi

Evlenince eşiniz sıkıntı etmedi mi
Küçükmüş dediği oldu açıkçası ama vücuda göre çok da kötü durmuyor Ona göre iç çamaşırı ve gecelik seçimi ile bu durumun üstesinden geliyorum açıkçası ayrıca ben adam severse bu tür şeyleri çok dert ettiğini düşünmüyorum eşiminde dert ettiğini sanmıyorum

Ben tarifini çok iyi anladım çünkü benimki de aynı bahsettiğin boyutta. Ben de bir ara çok takmıştım bu işi, çünkü genel olarak beğenilen, düzgün bir fiziğim var. Meme ile taçlandırmak isterdim onu :sampiyon:

28 yaşındayım ve de, 18'imde neydiyse şu anda da o. Benimki biraz çocukluğumdan beri spor yaptığımdan böyle sanırım. Silikon çok düşündüm, hala da düşünüyorum sadece biraz erteledim çünkü nişanlıyım şu an, düğün yeni ev eşyalar vs. derken çok masrafım olacak önümüzdeki aylarda. Bunları bir temizledikten sonra açıkçası ilk işim silikon taktırmak olacak. Pek çok doktorla görüştüm fiyat aldım bu süreçte, hatta birinde 3D olarak gördüm koydurunca nasıl görünüyor diye. O görüntüyü de kendi vücudumda gördükten sonra yaptırmak farz oldu valla.

Çaresi olan bir dert, o yüzden bunu kendine takıntı yapma. Nişanlıyım ben dediğim gibi ve bir gün olsun bu konuyla ilgili nişanlımdan olumsuz bir şey duymadım. Silikon taktırma kararımı desteklemişti, ama ben istediğim ve kendimi daha iyi hissedeceğim için. Yoksa ona göre bir sıkıntı yok eğer bu konuda da kafanda sorun oluşturuyorsan diye söylemek istedim. Sen kendine güvenirsen kimse sana aman da memen küçük filan diyemez zaten. Kesinlikle çok fark ettiren ve güzel bir detay ama bu kadar deli olmaya değecek bir şey değil emin ol, şu an koca memelilerin de yaşadığı ama bizim yaşamadığımız pek çok güzellik sayabilirim istersen sana.

Benim göğüslerim normal ölçüdeydi ki hamile kalana kadar. Zaten 80 di şimdi 85 oldu ama işte ben ufak tefeğim. Boyun 150 ve 42 kiloyum. Ben de nasıl fazla göze batmazlar diye uğraşıyorum. Boyum 165 falan olsa rahat olurdumda benim boyumda benim bedenim de komikmiş gibi geliyor bana.

Çok çok çok acil Dr a gidiyorsun. Hormon testi yaptırıyorsun

bir sorun var mı baktır önce kıllanma var diyorsun belki hormonlarında bir problem vardır.daha yaşın genç ileride işe girince yaptırırsın.bende aileme sorsam onlarda izin vermezdi burun falan olsa neyse derlerde göğüs olunca ne alaka oluyorlar genelde.

Back
X