- 22 Ekim 2014
- 45
- 19
- 48
- Konu Sahibi alwaysandforever13
Ayy çok güldüm ya gece gece bu nedir ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazık sözünü derslerin için değil yaptığın davranışların için söyledim canım. 19 yasındasın hayatının en güzel zamanını çok farklı amaçlar uğruna harcıyorsun. Tabi ki seçim senin...Ben yazik denilicek bisey goremiyorum ne tempoda calisigimi bilmeden yargilamamalisiniz bence
rendelenmis kasar : ))
Oyle gorunuyo olabilir hepsini birden bu sekilde anlatinca fakat ben bu bi bucuk sene icinde sadece protein vardi hayatimda arkadasimdi sevgilimdi ondan baska kimse olmaz diye dusunmustum yanilmisimyazık sözünü derslerin için değil yaptığın davranışların için söyledim canım. 19 yasındasın hayatının en güzel zamanını çok farklı amaçlar uğruna harcıyorsun. Tabi ki seçim senin...
demekki neymisOyle gorunuyo olabilir hepsini birden bu sekilde anlatinca fakat ben bu bi bucuk sene icinde sadece protein vardi hayatimda arkadasimdi sevgilimdi ondan baska kimse olmaz diye dusunmustum yanilmisim
Hakaret hobiniz sanirim ? Kucuk dusurucu kelimeleri aliskanlik edinmissinizrendelenmis kasar : ))
yoooHakaret hobiniz sanirim ? Kucuk dusurucu kelimeleri aliskanlik edinmissiniz
Size sorulmayan soruları cevaplamakta cok iyisiniz sanirim , onu yazmamin sebebi yanlis anlasilmak istemememdiryooo
o mesaji kime neden yazdigima bakmadinmi kuçuk hanim
hangi peynir diye sorulmus bende anladigim peynir çeisidini yazdim , birazda latife kattim
ikinci cumlende senin kasteddigin hangi peynirdi
yanildiysam ozur dileyecegim
Proteinden nefret ettigi icin aminoasitAnnen ne diyor aminoasit mi protein mi?
Abartsaydınız
19 yaşında bir bireyle konuşuyorsunuz
3 yaşında çocukla değil
İsterse sevişmenin kararını verebilecek yaşta
İnsan hem sevişip hem de hayatını yönetebilir
Sevişiyoruz diye işi çalışmayı mı bırakıyoruz sanki
Mantıksız kurulmuş bağlantılar çığrından bir demet örnek...
Ilk sevdigim ilk defa asik oldugum adamla yasadim ilk birlikteligimi fakat bunu surekli yapip sanki meslek haline getirmiscesine verilen cevaplar legal gelmiyosa yorum yapmamali insanlarAbartsaydınız
19 yaşında bir bireyle konuşuyorsunuz
3 yaşında çocukla değil
İsterse sevişmenin kararını verebilecek yaşta
İnsan hem sevişip hem de hayatını yönetebilir
Sevişiyoruz diye işi çalışmayı mı bırakıyoruz sanki
Mantıksız kurulmuş bağlantılar çığrından bir demet örnek...
Tesekkur ederim 1 paragraf hakaret yerine fikir sundugunuz icin aminoasitin yaninda mutlu oluyorumAhahahahah gece gece eğlendim eline sağlık. Lise anılarım canlandı resmen. Açıp bi biyoloji testi çözesim geldi.
Tatlım peynir tabagı mı oldum ben simdi diye düsünmeyi bırak da simdi sen bana şunu söyle. Sen hangisinin yanında mutlusun, hangisinin yanında kendini iyi hissediyosun?
Cevabı bul sonra da o kisiden devam et. Kimseyle kalmaya devam etmek zorunda degilsin ama kimseyi de kandırmamalısın. Cünkü su anda protein de aminoasit de senden bi beklenti icinde, ikisine de duygularını vaadediyorsun. Ama iki vaadi aynı anda gerceklestiremezsin.
Ikisini bi arada idare etsem olmaz mıı ki biri böyle flörtlestigim arkadas olsa biri sevgilim olsa diye düsündügünü sanmıyorum cünkü hangisini seceyim diye sormussun. Öyle bi sey varsa da düsünme zaten bosver. Senin AA yla proteine acıdıgımdan degil ama kendi karakterinden harcamış olursun.
Hangisini istedigini hala bulamıyosan bi önerim var bak bi filmden 2 sık arasında secim yapmak icin onu deneyebiliriz![]()
Gece gece tam kapıyordum dedim okuyayım ama keşke okumasaydım gülmekten öldüm :) :) Fizik dersine benziyo anlattıkların :)
Bende sizin yazdiginizi okurken kendimi tutamiyorumX falan yap bari, okurken gülmek geliyo içimden![]()
sentez falan oo sen ders çalışmaya ara ver azıcık:) artı sen zaten kararını vermişsin aminoasitte aklın..Erkek iste hepsinin sentezi ayni mantigindan yola ciktim