Danışman Uğur Koşar

saire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
18
1
88
Trabzon
Merhabalar; Gülben Ergen'in programına çıkan ve ünlülerinde gittiği danışman Uğur Koşar dan haberiniz var mı?
Depresyon ve panik atak, obsesyon u ilaçsız kendi yöntemiyle iyileştiriyor. Kitapları da var.
Ben de gitmek istiyorum da acaba dediği gibi gerçekten iyileşenler var mı? 4 seans görüşmeyi 2,5 saatte hepsini bir arada yapıyormuş, gidip gelme zor olmasın diye.Bu biraz aklıma yatmıyor o yüzden öğrenmek istedim.

Son düzenleme:

Merhaba, medya sektöründe daha önce çalıştığım için yazmak istedim. Ünlülerin programlarına çıkan doktorlar yada profesyonel meslek sahipleri, çok ayrıcalıklı yetenekleri olmadığı sürece ya para ödeyerek yada para alarak programa katılıyorlar. Depresyonu aşmak için ilaca ihtiyacınız yok. Eğer gücünüz ilaçları düşünecek kadar azaldıysa, önce b12 vitaminin seviyenizi ölçtürün. Sonra hayatınızdaki sorunları kabullenip, ya çözüm üretin yada terkedin. Depresyonun tek çözümü sizi buna iten sebeplerden kurtulmaktır. Lütfen kimyasallara yada dolandırıcılara (uzman doktorları tenzih ederim) para dökmeyin. Bu konuda size yardımcı olmak isterim. Lütfen ilaçlardan uzak durun, bedeninizi çürütürsünüz.. Geçmiş olsun..

Teşekkür ederim ama sorunlarımı bana destek veren biri olmadığı için halledemiyorum. Tahlillerim normal çıkıyor, buna rağmen yine de B vitamini kullandım. Ayrıca omega 3 balık yağı, d vitamini gibi yardımcılara başvurdum ama çözüm olmadı.Depresyonun neden olduğu sadece ruhsal değil fiziki rahatsızlıklarıda var ve bunlar ancak kimyasal ya da bazı bitkisellerle kısmen düzeliyor. Ancak kimyasal olanların yan etkileri rahatsız ediyor ve ister bitkisel ister kimyasal kısmen iyi geliyorlar keyifsizlik ve isteksizliğime iyi gelmiyorlar.Hiç bir şey almadığımda yataktan çıkamıyorum. Bir çok rahatsızlığın yanında bir de bitkinlik oluyor, bir bardağı alıp bir yere koyamıyorum.Rahatsızlığımın kısacası her şeyin farkındayım ancak hastalığımı yenemiyorum.

Sözünü ettiğim kişinin mistik yönü var bana ta iki ay sonrasına gün verdiler, çok başvuran olduğu için belki burada bilen olur diye düşünmüştüm.Aslında haklısınız ama işte denize düşen yılana sarılır derler ya ben de böyle sarılmak istiyorum ama bir yandan da acaba diyorum...

Konu sahibi arkadaş Uğur koşara gittiniz mi? Ben de randevu almak için başvurdum ancak ekime kadar doluymuş. Kabul edersem kendisiyle aynı tekniği uygulaya iş ortağı gülden üner'e yönlendirmek istediler, kararsız kaldım.

merhaba canım bende randevu için aradım ekime kadar dolu dediler. aynı bayana yönlendirmek istediler beni de. internet sayfasına girdim baktım kadına ama illa uğur bey diyor içimde bir şey. aslında bu bayanda yardımcı olabilir belki önyargılı davranmak istemiyorum ama kararsız kaldım. bide ben şehir dışından gelicem. uzak mesafe beni her ikisine de daha da uzaklaştırıyor. maddi manevi yeterince yıprandım. umutlanıp herşeyi göze alıp gitsem sonuç değişmezse çok üzülürüm açıkçası.
araştırdım gidenlerden memnun olanda var olmayanda. birde herkesin durumu farklı birine iyi gelebilir birine gelmeyedebilir. yine de gidenler ya da bilgisi olanlar lütfen buraya yazsınlar ki bizde takip edelim

ben uğur koşarın izmirdeki seminerine katıldım.açıkçası daha fazla şey bekliyordum.hatta çıkışta beklediğim bu değildi dedim .ama dediklerini de yaptım.şu an ilaç kullanıyorum(gece yatarken)10 mg (panik atak için) ama 3 ay öncesine göre çok iyiyim. vesvese dediğimiz o şeylerden kurtuldum.keşke bireysel terapi alabilseydim.bence git ve inanarak git.fark mutlaka olacak sende (iyi yönde) hayat bu istediğimiz herşey olmuyor
ben her tüp bebek denemesinden sonra biterdim ama bu sene panik atakla birlikte mahvoldum .seminerden sonra çok daha iyiyim.fırsatın varsa git.

canım çok merak ettim, neden memnun kalmadınız? Nasıl bir terapi yapıyor anlatır mısınız?

canım maneviyatını fark etmeni varlığını fark etmeni sağlıyor bu dünyanın geçici olduğunu anlatmaya çalışıyor. maddi olarak sizi zorlamıyorsa tabi tavsiye edebilirim. ama iyileşmenize ne kadar faydası olur bundan bahsediyorum. orada öğrendiğin şeylerle iyileşmiyor ki insan. hele ki ciddi ruhsal sıkıntı yaşayan insanlar ne ümitlerle gidiyor ama sonuç daha kötü oluyor. Uğur Koşar a bile gittim iyi olamadım diye düşünerek kendilerini iyice dipte ve çaresiz hissediyorlar. benim kanaatim bu tarz şeyler insanın farkındalığını arttırıyor sadece. psikolojik rahatsızlıklar için değil, küçük sorunlarınızı aşamıyorsanız maneviyatınızı güçlendirerek çok kısa sürede o sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

AZ ÖNCE UĞUR KOŞAR IN MERKEZİNİ ARADIM BİLGİ ALDIM. ÜCRETİ BU YIL 500 TL ( AZIMSANMAYACAK BİR RAKAM)
FAKAT İDDİALI YORUMLARLA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN BU KONUDA, ORTA TABAKA İNSANLAR İÇİN ASLINDA SOMUT BİR ÇOK AKTİVİTE İÇİN BU PARA VE DAHA FAZLASI HARCANIYOR.
RUHUMA İYİ GELECEKSE VERİLEBİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
BU SEBEPLE PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM
GERÇİ İYİ BİŞEY PEK YAZILMAZ AMA KÖTÜ ŞEYLERDEN DAHA ÇOK BAHSEDİLİR.
GİDEN VE MEMNUN KALAN VAR MI

AZ ÖNCE UĞUR KOŞAR IN MERKEZİNİ ARADIM BİLGİ ALDIM. ÜCRETİ BU YIL 500 TL ( AZIMSANMAYACAK BİR RAKAM)
FAKAT İDDİALI YORUMLARLA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN BU KONUDA, ORTA TABAKA İNSANLAR İÇİN ASLINDA SOMUT BİR ÇOK AKTİVİTE İÇİN BU PARA VE DAHA FAZLASI HARCANIYOR.
RUHUMA İYİ GELECEKSE VERİLEBİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
BU SEBEPLE PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM
GERÇİ İYİ BİŞEY PEK YAZILMAZ AMA KÖTÜ ŞEYLERDEN DAHA ÇOK BAHSEDİLİR.
GİDEN VE MEMNUN KALAN VAR MI

Gitmedim ama kitabini almistim, surekli psikoloji ve kisisel gelisim kitaplari okuyan biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ne terapisini ne kitaplarini cunku kitabinda kendinden okadar cok bahsediyor ki yariya bile gelemeden biraktim. Ve azarlar emreder bir uslubu var, surekli ayni seyleri tekrar hissi uyandiriyor.Psikolojik sıkıntılarınız varsa david burns un iyi hissetmek adli kitabini mutlaka okuyun ve icindeki yazma calismalarini yapin. Turktur muslumandir Allah diyor ayet soyluyor diye her yazara atlamamk lazim onu anladim. Turk yazarlardan en cok dogan cuceloglundan faydalandim. Kitap okuyamiyorsaniz acin ted konferanslarini dinleyin. Onlar daha umut verici bizim yazarlardan.

bende gitmedim ama kitapları bende çok önemli farklar yarattı arada açıp okuyorum gerçekten iyi geliyor
maneviyatınız eğer güçlüyse sizi sıkmayan bir anlatımı var ben kitaplarını sevdim gerçekten

azcık aklınız ve bilginiz varsa bu kişilerin cahil birer şarlatan olduğunu, yazıp ettiklerinin dediklerinin hiç bir halta yaramadığını görürsünüz. nitekim haberleri çıktı. kanmayın böylelerine yazık.

Bu adam ilkokul mezunu bilgısyarcı netten arastırırak kitap yazmış VE bilinen seyler ne nasıl danışmanlık yapıyor anlamıyorum karısını aldatmış hakaret etmiş annem Yaşındasın dıye ünlü olduktan sonra itibar etöeyın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…