Merhabalar; Gülben Ergen'in programına çıkan ve ünlülerinde gittiği danışman Uğur Koşar dan haberiniz var mı?
Depresyon ve panik atak, obsesyon u ilaçsız kendi yöntemiyle iyileştiriyor. Kitapları da var.
Ben de gitmek istiyorum da acaba dediği gibi gerçekten iyileşenler var mı? 4 seans görüşmeyi 1,5 saatte hepsini bir arada yapıyormuş, gidip gelme zor olmasın diye.Bu biraz aklıma yatmıyor o yüzden öğrenmek istedim.
Konu sahibi arkadaş Uğur koşara gittiniz mi? Ben de randevu almak için başvurdum ancak ekime kadar doluymuş. Kabul edersem kendisiyle aynı tekniği uygulaya iş ortağı gülden üner'e yönlendirmek istediler, kararsız kaldım.
Merhabalar; Gülben Ergen'in programına çıkan ve ünlülerinde gittiği danışman Uğur Koşar dan haberiniz var mı?
Depresyon ve panik atak, obsesyon u ilaçsız kendi yöntemiyle iyileştiriyor. Kitapları da var.
Ben de gitmek istiyorum da acaba dediği gibi gerçekten iyileşenler var mı? 4 seans görüşmeyi 2,5 saatte hepsini bir arada yapıyormuş, gidip gelme zor olmasın diye.Bu biraz aklıma yatmıyor o yüzden öğrenmek istedim.
Uğur Koşar'a gittim ve maalesef hiç faydası olmadı.
canım çok merak ettim, neden memnun kalmadınız? Nasıl bir terapi yapıyor anlatır mısınız?Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende yaptım bu hatayı
buradan herkes okusun işte biz olumsuz örnekleriz
canım çok merak ettim, neden memnun kalmadınız? Nasıl bir terapi yapıyor anlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?