Dansöz ,patiklerim nasıl.

Canım emeğine sağlıkk.Yapılışınıı biraz anlatsaann çok güzel olmuş yaa..Nasıl ip kullandın?kaç numara tığ ile?

bende yaptım bundan anneme super oldu sende guzel yapmıssın cnm emegıne saglık gule gule kullan

Sersoy,nolur anlat noolur..:Saruboceq:
aslında hem örüp hemde makinayla resmini çekmeyi düşündüm ,ama elimde makına yok.:1no2::roflol:

canım ya ben bu patiği yıllaaaaaaaaaar önce yapmıştım ama adının dansöz patiği olduğunu bilmiyordum kaydirigubbakcemile3
neyse sözun kısası saylıları neyin hiç aklımda yok.. ama resimlerini ekleyeyim belki fikir verir.. bu arada işlerden fırsat bulursam araya sıkıştırıp yapabilirim CADIARZU

sersoy.ne kadar teşekkür etsem az.
telefonumla çekiyorum tam net çıkmıyor..

canım çok güzel emeğine sağlık bende yapıyorum bu patiklerden şimdi 10 çift sipariş var 4 çiftini yaptım örülüşü kolayda süslemesi biraz zahmetli

canım çok güzel emeğine sağlık bende yapıyorum bu patiklerden şimdi 10 çift sipariş var 4 çiftini yaptım örülüşü kolayda süslemesi biraz zahmetli

zeliş sanada kolay gelsin arkadaşım.
maşallah sana siparişte yapıyorsun.. ben burda satacak müşteri bulamıyorum..,aslında bende'de suç var bu konularda ne girişkenim nede şansım var..

zeliş sanada kolay gelsin arkadaşım.
maşallah sana siparişte yapıyorsun.. ben burda satacak müşteri bulamıyorum..,aslında bende'de suç var bu konularda ne girişkenim nede şansım var..

canım ben yurtdışına yapıp yolluyorum abimin karısı orda satıyo bizimde buralarda kimse almaz herkesin elinden geliyo çünkü...hemde orda iyi para veriyolar bir çifti 5 eurosırnaşık şey

ben anlatayım size....
kızlar sayı versemde örgüden ve ipten değişim oluyor....ben sayı yazıcam ama bir püf söleyeyim....hani ayakkabıların içine konan keçeler varya tabanı bu ölçude yap o zaman tutuyor...benim sayılar şöle...
8 trabzanla balşanıyor..arttırarak topuk olan kısmı örülüp tekrar eksiltiliyor ,ve tekrar arttırak...ayağın geniş kısmı yapılp tekrar eksiltiliyor....ve ayak ucuna kadar geliniyor (eksilterek)...ayak ucu yine 8 trabzan olacak...bu 8 trabzan ayak üstüne kadar örülüyor...aralara zincirle bağlantılar tapılıyor....ve bilekte birleşiyor.. zincirler ayak üzerinin genişliğine göre atılmalı ve dönüşündeki sık iğneler ona göre doldurulmalı...
umarım anlatabilmişimdir....
istersen üzerine boncuk vb... şeylerle işleme yada gül ile süsleme yapabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…