Dansöz ,patiklerim nasıl.

Dağçiçğimm anlatt hadi bekliyomm :) çokk güzellll.sersoyunki farklı öyle istemem ben :)seninkinden Şeniz

evet güzel olmuşlar simli iplede yapıyolar öylede güzel duruyor
hımm simlisini de denerim..a.s.
Dağçiçğimm anlatt hadi bekliyomm :) çokk güzellll.sersoyunki farklı öyle istemem ben :)seninkinden Şeniz
Balsuratım aşama aşam örüp resminide çekicem valla söz ,yakında..az sonra reyting olsun.:roflol:
benimde var bundan çok şık bişey ama bu ara o kadar çok yapıldı ki herkeste var

ne güzel, ben daha yeni görüyorum..:1shok:

yapılışını merak edenlere.. arkadaşım tarif etmiş..a.s.

Kzlar patik ayakları ısıtmak için yapılır bu biraz fazla havadar geldi bana . yanılıyormuyum kaydirigubbakcemile3 ama modeller çok güzel elinize sağlık . Hatta eski terlik vs tabanınız varsa bunları üzerine yapıştırarak güzel yazlık ayakkabıda olur . değişik değişik. her renk yapılır delikafadulden

umutsuzbahar,yazlık ayakkabı iyi fikir..yazın Antalya sokaklarında bu patiklerle birini görürsen hiç şaşırma..:smiley-cool:

sayılarını tam olarak verirmisin ben yaptım ama eksiltme yerleri güzel olmadı
kaçtane trapzanla başladın
kaç sıra ördün
kaç sıra eksiltip en son
kaç trpzana düştün sonra
kaç trapzan artırıp
kaç sıra ördün
son olarakta verdiğin ölçüler hangi ayak numarasına uyuyo
biraz fazla sorum oldu ama kusura bakma dediğim gibi yaptığım tam istediğim gibi olmadı en ince detayına kadar örenmek istiyorum yardımcı olursan sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…