- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
hımm simlisini de denerim..a.s.evet güzel olmuşlar simli iplede yapıyolar öylede güzel duruyor
Balsuratım aşama aşam örüp resminide çekicem valla söz ,yakında..az sonra reyting olsun.:roflol:Dağçiçğimm anlatt hadi bekliyomm :) çokk güzellll.sersoyunki farklı öyle istemem ben :)seninkinden Şeniz
benimde var bundan çok şık bişey ama bu ara o kadar çok yapıldı ki herkeste var
ben anlatayım size....
kızlar sayı versemde örgüden ve ipten değişim oluyor....ben sayı yazıcam ama bir püf söleyeyim....hani ayakkabıların içine konan keçeler varya tabanı bu ölçude yap o zaman tutuyor...benim sayılar şöle...
8 trabzanla balşanıyor..arttırarak topuk olan kısmı örülüp tekrar eksiltiliyor ,ve tekrar arttırak...ayağın geniş kısmı yapılp tekrar eksiltiliyor....ve ayak ucuna kadar geliniyor (eksilterek)...ayak ucu yine 8 trabzan olacak...bu 8 trabzan ayak üstüne kadar örülüyor...aralara zincirle bağlantılar tapılıyor....ve bilekte birleşiyor.. zincirler ayak üzerinin genişliğine göre atılmalı ve dönüşündeki sık iğneler ona göre doldurulmalı...
umarım anlatabilmişimdir....
istersen üzerine boncuk vb... şeylerle işleme yada gül ile süsleme yapabilirsin..
Kzlar patik ayakları ısıtmak için yapılır bu biraz fazla havadar geldi bana . yanılıyormuyum kaydirigubbakcemile3 ama modeller çok güzel elinize sağlık . Hatta eski terlik vs tabanınız varsa bunları üzerine yapıştırarak güzel yazlık ayakkabıda olur . değişik değişik. her renk yapılır delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?