Dansöz ,patiklerim nasıl.

sayılara göre yapmadınmı,,benimkisi 39 ayak numarasına göre ama pek değişmiyor..
ben anlatayım size....
kızlar sayı versemde örgüden ve ipten değişim oluyor....ben sayı yazıcam ama bir püf söleyeyim....hani ayakkabıların içine konan keçeler varya tabanı bu ölçude yap o zaman tutuyor...benim sayılar şöle...
8 trabzanla balşanıyor..arttırarak topuk olan kısmı örülüp tekrar eksiltiliyor ,ve tekrar arttırak...ayağın geniş kısmı yapılp tekrar eksiltiliyor....ve ayak ucuna kadar geliniyor (eksilterek)...ayak ucu yine 8 trabzan olacak...bu 8 trabzan ayak üstüne kadar örülüyor...aralara zincirle bağlantılar tapılıyor....ve bilekte birleşiyor.. zincirler ayak üzerinin genişliğine göre atılmalı ve dönüşündeki sık iğneler ona göre doldurulmalı...
umarım anlatabilmişimdir....
istersen üzerine boncuk vb... şeylerle işleme yada gül ile süsleme yapabilirsin

harika bunlar cnm emegine saglik ben orgiden hic anlamam izninle resimlerini aliyorum anneme gosterimde bana birtane yapsin opuyorumnanaktan

ayy ben bunlara bayıldım öle bebek patikleri gibide değil valla çok sexi gözüküyolar hem de çok şıkk bende istiyorummmm

harika bunlar cnm emegine saglik ben orgiden hic anlamam izninle resimlerini aliyorum anneme gosterimde bana birtane yapsin opuyorumnanaktan
Anneciğine kolay gelsin,sende güle güle giyin...:lepi:
ayy ben bunlara bayıldım öle bebek patikleri gibide değil valla çok sexi gözüküyolar hem de çok şıkk bende istiyorummmm

:jeyyar::jeyyar:

offf süperler,harikalar ellerin dert görmesin ablacığım,iyi günlerde kullanman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…