Dansöze para takmak

Ne alakası var muzisyende masaya geldiğinde para takılır enstrümanina öyle gider , onlar da mı yüzsüz
Evet yüzsüz. Ve benim yüzsüz dememle dansözler ve müzisyenler ortak basın açıklaması yapmayacaklar. Rahat olun
Sen sırf dansöz diye dediğimi sanıyorsun. Bu benim görüşüm ve Seni hiç ilgilendirmiyor sen yüzsüz değil dersin ben derim. Kısacası yorumumdan sana ne. Konuyu dağıtmak istiyorsanız devam edebilirsiniz. Aciklamami yaptım ne yani müzisyenler de mi öyle diye ilkokul 2 muhabbetine dönüyor olay. Bunu sonu yok artık.

Evet yüzsüz. Ve benim yüzsüz dememle dansözler ve müzisyenler ortak basın açıklaması yapmayacaklar. Rahat olun
Sen sırf dansöz diye dediğimi sanıyorsun. Bu benim görüşüm ve Seni hiç ilgilendirmiyor sen yüzsüz değil dersin ben derim. Kısacası yorumumdan sana ne. Konuyu dağıtmak istiyorsanız devam edebilirsiniz. Aciklamami yaptım ne yani müzisyenler de mi öyle diye ilkokul 2 muhabbetine dönüyor olay. Bunu sonu yok artık.
Uslubunuz aşırı rahatsız edici siz kimsiniz de dansçılar yüzsüz diyorsunuz , yüzsüz deme nedeniniz masadan para almadan gitmesi aynı şey müzisyen de yapıyor dedim . Neden dediniz tanımadığınız bir sürü kişiye, ne hakla hakaret edersiniz .

Uslubunuz aşırı rahatsız edici siz kimsiniz de dansçılar yüzsüz diyorsunuz , yüzsüz deme nedeniniz masadan para almadan gitmesi aynı şey müzisyen de yapıyor dedim . Neden dediniz tanımadığınız bir sürü kişiye, ne hakla hakaret edersiniz .
Ahajsjjak olay dansçılara gitti ablacım sen sağdan devam et 😅

Ya bırakın boşansın tonla kadın laf anlatmaya çalışıyor hdhshshh, her boşancam diyen boşanaydı ohhooo, demesi kadar kolay değil o iş.
Annen bize para vermedi boşanalım (boşanmadı)
Oyun oynuyorsun boşanalım (boşanmadı)
Gözünün üstünde kaşın var boşanalım (boşanmadı)
Dansöze para taktın boşanalım (yükleniyor)

Gidilen mekanda usul nedir bilmiyorum ama daha önce eşinizle benzer mekanlara gitmişsiniz, sizin yanınızda dansöze bakmama çabası rahatsız edici bence. Rahatsız olan başka yer tercih eder, diğer türlüsü daha saçma değil mi?
Arkadaşıyla gittiği mekana beraber gidelim diye anlatmış, art niyetli olsa onu söylemezdi. Dansöze para takmasindan rahatsız olduysanız da üzerinde konuşursunuz tamam ama evden kovmak, bosanmayi düşünmek ve nihayetinde aslında bunların hiçbirinin olmayacak olması. Canınız sıkılmış sizin sadece.

Son düzenleme:
Pink duyar kasma allasen. 😂 Kadının işi olduğunu biliyorum. Almadan gitmiyormus bence yuzsuzluk. Isı dans etmek para almadan gitmemek değil galiba
İşi olduğunu bildiğiniz halde yüzsüz yazmanız daha garip o zaman. Aynen işi dans etmek ya gelsin masaya bedava dans etsin gitsin. Çok mantıklı

Adam iyi dayanıyor.

Başlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.

Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.

Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum
Peki eşiniz sizin bu konudaki tavrinizi bilmiyordu dansözlu ortamdaydi

E böyle bi durumdan rahatsız olacaksanız göndermemeniz gerekirdi o ortama. Benim hassasiyetlerim var mesela, eşimi göndermem o da gitmez, böylece sorun olmaz. Ha gönderdiyseniz dansöz varsa usül odur yani ne yapsaydı onu anlamadım

Gerçekten boşanacak olsalar karşılarındaki adam ciddiye almayacak bu sefer, çok üzücü. Böyle her şeyde boşanmayı dile pelesenk edecek kadar fevrisin adamı bir kalemde siliyorsun , ama gidip çocuk yapacak kadar da bağlısın. Bu ne perhiz bu ne turşu ?

illa yatması mı gerekiyor anlamadım.Beni çok sıkıyorsun bla bla. İzin verince de bunlar oluyor işte
Yani ben olsam bende kıskanırdım olay çıkarırdım ama şuan sizin konunuz olduğu için tarafsız bakıyorum olabilir boşanacağınız bi şey yok bunda tabii başka sorunlarınız yoksa sürekli böyle şeyler yapmıyorsa bu arada dansözleri bende çok severim izlemeyi izlesem bende kesin para takardım :)

Back
X