Dansöze para takmak

oyledegilboyle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
303
-4
28
35
Başlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.

Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.

Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum

Dansozle yatmış mi sonrasında ?
Gebelikten kaynaklı bir buhran olabilir mi sizinkisi ?
Alın karşınıza konuşun,bir daha böyle ortamlarda bulunmaması gerektigini söyleyin.
Beni hamile halimle bırakıp surekli disarlarda sürtüyor,ihtiyacım olduğunda yanımda olmuyor deseniz hak veririm ancak disarayi çıkması icin izin verdim ama donsoze para taktiği için bosanacagim diyorsaniz pek makul değil açıkçası 🤷

Dansozle yatmış mi sonrasında ?
Gebelikten kaynaklı bir buhran olabilir mi sizinkisi ?
Alın karşınıza konuşun,bir daha böyle ortamlarda bulunmaması gerektigini söyleyin.
Beni hamileyken bırakıp disarlarda sürtüyor deseniz hak veririm ancak disarayi çıkmasına izin verdim ama donsoze para taktiği için bosanacagim diyorsaniz pek makul değil açıkçası 🤷
illa yatması mı gerekiyor anlamadım.Beni çok sıkıyorsun bla bla. İzin verince de bunlar oluyor işte

Başka sıkıntılarınız da var sanırm. Yoksa bu boşanmak için bir sebep değil bence . Hemde hamileyken??
Başka sıkıntılar vardı evet ama umursamıyordum artık.

Bu kaldırabileceğim bir olay değil ahlaksızlık bildiğin. Çok basit bir şey yüzünden mi boşanmak istiyorum gibi duruyor?.Bu saate kadar uyumadım ağla ağla içim şişti

Başlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.

Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.

Abartma istersen

Başka sıkıntılar vardı evet ama umursamıyordum artık.

Bu kaldırabileceğim bir olay değil ahlaksızlık bildiğin. Çok basit bir şey yüzünden mi boşanmak istiyorum gibi duruyor?.Bu saate kadar uyumadım ağla ağla içim şişti
Bende hassasımdır bu tarz konulara hemde çok fazla. Kimisi değildir nolacak eğlemişler der saygı duyarım ama herkes öyle değil. Aklımda binbir senaryo kurarım ama konuşup çözülecek bir mesele diye düşünüyorum. Madem böyle bi hassasiyetiniz var eşiniz neden dikkat etmiyor o tarz ortamdan kaçınmıyor habersiz mi gitmişler? Eğer eşiniz sizi seviyorsa birdaha öyle ortamlara gitmeni istemiyorum diyerekten çizginizi belli edebilirsiniz konuşabilirsiz. Başka büyük sıkıntınız yoksa boşanmak için bir sebep değil bence.

Bende hassasımdır bu tarz konulara hemde çok fazla. Kimisi değildir nolacak eğlemişler der saygı duyarım ama herkes öyle değil. Aklımda binbir senaryo kurarım ama konuşup çözülecek bir mesele diye düşünüyorum. Madem böyle bi hassasiyetiniz var eşiniz neden dikkat etmiyor o tarz ortamdan kaçınmıyor habersiz mi gitmişler? Eğer eşiniz sizi seviyorsa birdaha öyle ortamlara gitmeni istemiyorum diyerekten çizginizi belli edebilirsiniz konuşabilirsiz. Başka büyük sıkıntınız yoksa boşanmak için bir sebep değil bence.
Haberim vardı gideceğinden tabi ki ama dansöz olduğunu bilmiyordum o da bilmiyordu zaten arkadaşı ayarlamış yeri.

Yüzünü bile görmek istemiyorum iğrenç ya

Ev eşimin üstünde derken evlilik öncesi mi alınıdı? Eğer öyleyse işiniz geliriniz yok, hamilesiniz eve ortak değilsiniz. Mideniz bulanıyorsa çıkıp gitmeniz gerek, nereye gideceksiniz? Adam özellikle dansöz seyretmeye gitmemiş, planlı hareket etmemiş bu kadar trip yapmanıza gerek var mı? Asla kaldıramam yapamam edemem diyorsanız çoktan evden ayrılmanız gerekmez mi? Aldatmamış etmemiş adamı evinden mi kovuyorsunuz?

Dansözle eglenmişler herhalde baya o yüzden bu kadar sinirlisiniz?
Kim söyledi para taktigini filan?
Şu an hormonlarında tavan her şey sana batıyodur.
Arkadaşı bekarmi?o yüzden dansöz falan çagırıp düşünmemiştir bu adam evli sorun çıka bilir diye.

Ev eşimin üstünde derken evlilik öncesi mi alınıdı? Eğer öyleyse işiniz geliriniz yok, hamilesiniz eve ortak değilsiniz. Mideniz bulanıyorsa çıkıp gitmeniz gerek, nereye gideceksiniz? Adam özellikle dansöz seyretmeye gitmemiş, planlı hareket etmemiş bu kadar trip yapmanıza gerek var mı? Asla kaldıramam yapamam edemem diyorsanız çoktan evden ayrılmanız gerekmez mi? Aldatmamış etmemiş adamı evinden mi kovuyorsunuz?
Olay bu gece oldu gecenin köründe nereye gideyim.Hem böyle bir şey yapıcak hem ben gidicem öyle mi? Annesiyle aynı sitede oturuyoruz defolsun gitsin

Dansözle eglenmişler herhalde baya o yüzden bu kadar sinirlisiniz?
Evde hamile karısı varken bende sinirlenirdim eşimin gidip dansözlerle eglenmesine para takmasına.🙄
Kim söyledi para taktigini filan?
Beni dışarıda bi arkadaşımın yanına bıraktı.Eve kendim döndüm sonra o geldi.Birlikte de gidelim çok eğlenceliymiş mekan dansöz falan çıktı dedi.Ben de masanıza geldi mi derken para da takmışsındır deyince ya arkadaş telle konuşuyodu ben takmak zorunda kaldım gibi bir şey dedi sonra bir de üste çıkmaya çalışıyor terbiyesiz

Beni dışarıda bi arkadaşımın yanına bıraktı.Eve kendim döndüm sonra o geldi.Birlikte de gidelim çok eğlenceliymiş mekan dansöz falan çıktı dedi.Ben de masanıza geldi mi derken para da takmışsındır deyince ya arkadaş telle konuşuyodu ben takmak zorunda kaldım gibi bir şey dedi sonra bir de üste çıkmaya çalışıyor terbiyesiz
Ay ne dedinn🥺

Bende böyle evli adamın dansözlu ortamlara girmesinden hoşlanmam haklısînda hamilesin üstelik.Ama eşin bir şeyler kartıştırmışa benzemiyor kendisi söylemiş sana.Çekinecegi bir şey olsa söylemezdi gizlerdi diye düşünüyorum.

Ya nolmus taktiysa diyenler ne yaşıyor adam demekki elini kadının memesine degdire degdire para takmış ne alaka evli adamın dansözlü ortamlarda para yemesi ayrıca bebeği olacak. Size kim dedi bu arada para taktığını
Kız sende yangına körükle gitme detayli detayli anlatıp.Kadın zaten çıldırmış.🤣

Bana abartı gelmiyor dansöze para takmak,normal bir şey. Ama sizin için sakıncası varsa boşanırsınız. Çalışmıyorsanız da işe başlarsınız mecburen. Nafaka da isteyin,aşamalarını da burda paylaşırsanız boşanmak isteyen,kesinlikle bunları kabul edemem diyen sizin gibi arkadaşlara da ışık olursunuz.

Eğlenmek için gidilen mekanda dansöz çıkıyorsa para takılır. O parayı almadan gitmez zaten. Kafanızda ne canlanıyor bilmiyorum ama öyle ellemeli okşamalı falan olmuyor o işler, askısına sıkıştırıp geçiyorlar genelde. Kadın da mekandaki erkekler beni bir ellese okşasa diye dolanmıyor ortalıkta. İşini yapıyor, dans ediyor.

Adam da sizinle gitmeyi, eğlenmeyi teklif ettiğine göre mekan yamuk bir mekan değil.

Ama yok ben kabul edemem illa boşanacam diyorsanız da kendi bileceğiniz şey.

Karısı hamileyken eğlence mekanlarına gidip dansözün memesine para takan kocadan koca olmaz haklısınız.

Dansöz,zenne çok severim ama evliysen eşinle gideceksin böyle yerlere ya da gitmeyeceksin.

Evlilik sorumluluğu alamayan evlenmesin, evlense de üremesin bi zahmet.

Back
X