• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Dantel Elbise?

kız bu elbiseler çıplak :1: pembenin yanındakini diyorum, üfff napıcam ben ya vaktimde yok bakacak :31: diğer elbilerim de genelde spor , ne çileli başım varmış :1: saç olarak nasıl olur

:9: yok canım ben örnek olsun diye vermiştim siyah dışında bir renk ayakkabı ve çorapsız haliyle yazlık duruyor die..saç olarak omzuna dökülen dağınık topuz lüle saçlar hoş olur veya at kuyrugu..göğsüne kadar inen saç kullanma.omzun açık kalsın maksat..uzun veya zımba küpeler tercih edebilirsin..ama bileklik takma bence onun yerine yüzük daha hoş ve sade olur..çanta olarak ayakkabının rengini barındıran bir çanta alabilirsin veya siyah..

:9: yok canım ben örnek olsun diye vermiştim siyah dışında bir renk ayakkabı ve çorapsız haliyle yazlık duruyor die..saç olarak omzuna dökülen dağınık topuz lüle saçlar hoş olur veya at kuyrugu..göğsüne kadar inen saç kullanma.omzun açık kalsın maksat..uzun veya zımba küpeler tercih edebilirsin..ama bileklik takma bence onun yerine yüzük daha hoş ve sade olur..çanta olarak ayakkabının rengini barındıran bir çanta alabilirsin veya siyah..

tamam kuaföründe yine fikrini alırımda senin dediğin gibi güzel olur bence de abartı olur mu diye düşündüm, çok teşekkür ederim sana:16:

beren-saat-elle-style-awards2.jpg

İvana Sert dantel bi elbise giymişti bugün ne giysemde
Çok beğenmiştim ama bi türlü bulamadım nette falanda

kızlar bu dantel elbiselerden netten satın alabileceğimiz bir yer varmı. yada hangi markalarda vardır bu dantel elbiseler. bende kırık beyaz kısa dantel elbise arıyorumda.

bana da kuzenimin dügünü icin dantelli bir elbise lazim ..Simdiden aramaya baslamak lazim..Kilo da aldim bakalim ..Uygun bir seyle r bulur muyum ..

bu da benim kardeşimin düğününde giydiğim saks mavisi saten üstine dantel elbisem. arkası kuyruklu ancak elimdeki resimlerde belli değil bunu düğünden önce denediğimde çekinmiştim. balık model olduğu için bacak kısmından pek rahat edemedim hatta hiç halay çekememiştim. İzmirden aldım beğenen olursa fiyatında indirime girmişler. $2012-06-25 21.02.27.webp$2012-06-25 20.58.02.webp$523466_10151037575839846_1970288201_n.webp$2012-06-25 20.57.25.webp

ivana sertin büyük halasından kalan bir elbisesi vardı bi bölümde giymişti çok çok güzeldi. onu bulabilsem keşke :16:

şunlar hoşuma gitti özellikle en sondaki.
çok nostaljik bi havası var :D

Ay 2. çok güzeeel!!! Ben de isterim :/

Bu resmi kopyaladım. Buna bakarak zayıflama konusunda motive edecegim kendimi

Back
X