fazlada bunaltmamalı bence seni annen anlıyorum benimde çocuğum var iki yaşında olmasına rağmen evde tutmak mümkün olmuyor bazen parka gidelim bisiklet sürelim diyor heleki bu yaz aylarında hepimiz eve hapsolmaktan sıkılmışken ergenlik çağında ve zor bir dönemden geçmeye çalışan bu genç arkadaşımızı da çok iyi anlıyorum...:1hug:
beni kızkardeşim de 16 yaşında annem bütün yakın arkadaşlarını gezdiği insanları tanır ailelerini de tanır bu yüzden hiç öle erkeklerlemi geziosun gibi sorular sormaz ..lmaz:
sende kız arkadaşlarını eve çağır güzelim annenle tanıştır hatta onlarında anneleri gelsin ve tanışsınlar herkesin içi rahat olsun olmaz mıCADIARZU
biliyomusun benim 8 yasinda kizim var ve 15 yasina geldiginde ayni senin gibi yanliz gezmek istedigini soylese eger bende izin vermem,dunyanin binbir turlu hali var,annen sana tabikide guveniyodur ,ama etraf cok acimasiz,,,anneni anlamaya calis,,senin tirnagina zarar gelse onun cigeri yanar,,,,,,,,,,,,,
biliyomusun benim 8 yasinda kizim var ve 15 yasina geldiginde ayni senin gibi yanliz gezmek istedigini soylese eger bende izin vermem,dunyanin binbir turlu hali var,annen sana tabikide guveniyodur ,ama etraf cok acimasiz,,,anneni anlamaya calis,,senin tirnagina zarar gelse onun cigeri yanar,,,,,,,,,,,,,
Arkadaşlarımın evleri çok ama çok uzak..
Çok çağırdım ama gelmediler.
Zaten annemde pek iyi bakmıyor.
Uğraşamam çağırma diyor. Yemek hazırlamak birde ortalığı yayarsınız gürültü yaparsınız diyor.. E dışarı çıkmamada izin vermiyor.
Sosyal hayatım bitmiş benim...:bbo:
Güzel kızım benim annenin davranışı tamammen seni korumak amaçlı .
Tamam sende haklısın arkadaşlarınla buluşup bir yerlere gitmek istiyorsun ama ortam o kadar kötüki.
Arkadaşlarını eve çağır istersen annen onları bir tanısın arkadaşlık yapabileceğine kaanat getirsin derim.
Okullarda kapandı sosyal olarak ilgilenebileceğin şeyler bul kendine .
Benim kızım da 20 yaşında dışarı çıktığı zaman bile kaç defa arardım neredesin diye.
İstanbul çok kötü bir şehir oldu çünkü annenede hak vermen lazım tatlım.
Birazcık zaman tanı kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?