Dar kamyorum:(

Canım haklı olabilirsin ama anne içgüdüsü yanii.Madem 2 tane ablan var ablalarınla çık sende olmaz mı
Benim annemden çok ablam göndermezdi hiçbiryere bana bişey olacak diye aklı çıkardı.
Ben 20 yaşındayım dışarı çıktığımda eve 5 dk geç kalıyım hemen annemler ararlar.
Zaman kötü gerçi yaşa da bakmıyo.
Sen de sizin eve yakın yerlerde gez arkadaşlarınla

Ya benim derdim arkadaşlarımla gezmek değil.
Evin etrafında nerde gezicem.
Tek başına falan alışveriş yapmak istiyorum. Gezmek istiyorum.
Ablalarım çalışıyor ikiside eve 7 de geliyorlar ben öğlen falan gezerim akşam bende çıkayım dışarılarda gezeyim demiyorum.
Ablalarımlada istesem gezemem yani sadece annem..
annemlede iyi geçinemiyorum dışarıda...

canım annen sana muhakkak güveniyodur çevre çok kötü korkuyodur,walla yalnız çıkmaya ben bile korkuyorum bazen,twde seyrettiklerimden sonra

Annenin tavırları tamamen içgüdüsel korumak amaçlı..
Ben bile dışarı yalnız çıktığım zaman tedirgin oluyorum..
Kuzenlerindemi yok senden biraz büyük yada ailenin tanıddığı güvenebileceği bir arkadaşın bence yalnız çıkma...

Annemin bana güvenmesi için ne yapmam lazım( ???

Canım, annenin sana güveni vardır da, malesef etrafa güveni yoktur. Görüyorsun neler neler oluyor. En azından Münevver olayını düşün. Bu rahmetli kızımızla aynı mahallede oturduğum için artık bende her şeyden tırsar oldum. Etrafımdaki her insana potansiyel suçlu gibi bakıyorum. Benim oğlum 13 yaşında onu bile yalnız bir yere göndermiyorum.
Annenin duygularını çok iyi anlıyorum. Kötülük için değil tamamen korktuğundan yapıyordur.

canım annen bi bakıma haklı zaman okadar kütüki kimseye güvenemiyoruz.
ama annemin anlatım tarzı sanırım yanlış .yine erkeklerlemi buluşacaksın demesi çok yanlış geldi bana.seninde tam ergenlik zamanın bu yaşta kimse annesiyle çok iyi geçinmiyo zaten zamanla düzelir sakın anneni kırma sonra çok pişmin olursun
şimdi düşünüyorumdu benimde annem yandaki bakala bile gitmeme izin vermezdi
çok kızardım şimdi hatırladıkça gülüyorum ALLAH,tan aneme karşı hiçbizaman saygısızlık yapmadım yosa şimdi çok ama çok üzülürdüm

Ablaların hiç tatili yok mu canım yaa.
Evinize yakın alışveriş yapabileceğin yerler yok muu

bak ne kadar güzel şeyler yazmış herkes..sende çok aklı başında bir kızsın..annene bu forumu okutmaya ne dersin ? senin yazdıklarından çok etkilenip farklı bir açıdan bakmayı dener belki ortak bir noktada buluşursunuz.çok sorumluluk sahibi bir kızsın olgunsun önce yazdıklarım hala geçerli tabi de fazla da birşey istemiyorsun bence birde böyle dene isstersen...

Babamın bir lafı vardır...
Kız çocuğunu fazla sıkamayacaksın der hep sendeki mutluluğu gider başkalarında arar yanlış yollara sapar kanar birine der hep..
Bencede doğru söylüyor tamam bende senin yaşındayken hiçç evimin etrafından uzaklaşmadım çok nadir ama sanırım çok fazla yapmadığımdan izin almada bir problem yaşamazdım hiiçç..
Şuan 21 yaşındayım tabiki daha serbestim istediğim heryere gidebiliyorum
Tabii lise stajının da etkisi var..Çookk bilmediğim yerelere gittim
Ne insanlar gördüm :1shok:
Annen haklı endişelenmesi doğal ama anlat sana güvenmesi gerektiğini hiçbirşekide
anlamıyosa bu duruma üzüldüğünü belli et..
Kıyafetlere gelince benim annem hala benim aldıklarımı beğenmez:1closedeyes:
Kendi beğendiklerini aldırmaya çalışır onlarda genelde fistolu kıyafetlerdir..sırnaşık şey

canım sen 15 yaşındasın ben 25 :kedi: ama annem hala aynı zemuszemus konuş annenle cnm

benim annemde böyleydi..bende ona çokkkkkkkkk kızardım ama şimdi ha veriyorum.bende arkadaşlarımla bir yerlere ancak üniv de gidebildim.annene kızma..zaman kötü

canım benim inan annen sadece seni korumak için yapıo...bizde geçtik o yaşlardan benimkide öleydi ama iikide öle yapmış diorum şimdi ama sen tabi şimdi onu anlamaıosun zoruna gidio ama benim yaşıma gelince sende iiki yapmış dersin gerçi bende 21 yaşındayım çok yaşlı değilim canımmyerimseniben

benimde senin yaşında kızkardeşim var. annemden çok beni sayar. annemle arkadaş gibidir benle daha mesafelidir. o mesafeyi ben koydum. her yaptığı şeyi, arkadaşlarını kısacası herşeyinden haberim vardır.
anemden izin almaz benden alır. bende çok sıkarım kardeşimi. çünkü çok iyi biliyorum dışardaki ortamları falan filan.
ama senin annen kadar sıkmıyorum tabi:)
çünkü kız çocuğunu ne çok sıkacan nede çok boşlayacan.
ilerde kızın olursa belki sende annenden daha sıkı yönetime sokacaksın onu. devir çok kötü sırf bu yüzdendir seni sıkması, annenin seni koruma şeklide böyle demekki. annene kızma bunun için tatlım.
.

al birini vur ötekine

sen yine 16 sın ben eşşek kadarım hala 40 soru sorar

ne nerde kiminle neyle nasıl

neden anlatımıyosun biz arkadaş değilmiyiz... ayy bazen kafamçokkarıştı

Sen de haklısın ama annen de haklı o seni kötülüklerden korumak istiyor ki istanbul gibi yerde sen kötü bişey yapmasan da başına herşey gelebilir.Bir de annene hak verip benim iyiliği istiyor diye düşünerek rahatlamaya çalış.Ama arkadaşlarını eve çağırmamak konusunda annen daha iyi davranabilir tabi arkadaşların gelsin sen gitme dese neyse..Bilemiyorum umarım sorunun çözülür ikiniz de üzülmeden.

başta bu gençlik dizilerini kaldırsınlar o dizilerde kimin eli kimin cebinde belli değil annenizinde bu tarz şeylerden hemen bir erkekle buluşucağınızı düşünmüş olması normal ama bence haksızlıkk
isterseniz nettede insanlarla konuşur ve istediğiniz herşeyi yaparsınız bu insanın içinde olan birşeyse engel olamaz ailenizzz...siz bence annenizin güvenini kazanmaya çalışınnn çünkü bu sizi korumak değil daha çok bu tarz şeylere yaklaştırmak bencee...

kesinlikle katılıorm cnm herşey kafada biter ve yasaklar herzmn dha çok ilgi çeker alkisalkisalkis

benimde senden bir farkim yok canim ama benim annem degil babam izin vermiyor.yaklasik 1 ay falan once arkadasimin dogum gunuydu ve evlerimiz arasindaki mesafe sadece 5 dakikalik.ben goturucem seni dedi sonra isi cikti anneme sen gotur dedi birde ardindan evin icine kadar gotur arkadasinin annesine kizim size emanet de demezmi ayyy var ya ne hale geldigimi anlatamam.koskoca 15 yasindaki kizi iceriye kadar gecir diyor yaaa.ustelik boyum uzun 15 degil 17-18 yaslarinda falan gorunuyorum.tam bir rezillik ya.herkes yalniz gelmisti bir ben annemle.sonra eve geldikten sonra tatsizlik yasandi zaten.neyse hatirlamak istemiyorum...
bende evden yalniz basima cikamiyorum evden okula okuldan eve ama soz verdim kendime bir gun mutlaka ozgur olucam ama bu ozgurlugu hic bir zaman kotuye kullanmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…