• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dar zamanıları hiç bitmeyen eşimin ailesi

bunun tek caresı var borca gırmek cnm
3-5 demeyın bı borca sok kocanı
o zman sızden umudu keserler
Ocaktan itibaren dershane param başlayacak ayrıca çocuk için de her ay bi şey isteyeceğim
Allahtan giyim kuşamıma falan hiç bişey demiyor ne istersem aldırıyorum. Para alcam üst baş die. Yarısını harcayıp yarısını biriktircem :-) ay ben de bi fenayımm ama mecbur napam :)

Dikkat ediyorum aileler hep evli evlatlardan para istiyor. Eşe mi güveniyorlar acaba?

Ama tamam da neticede obür ay ödeyecek bu arkadaşlara, fakat ailesi devamlı istiyor yani nasıl parayı devamlı girdi çıktı yapıyor arkadaşa veriyor ailesine yetiştiriyor ne bilim anlamadım kolaylıklar dilerim.
Canım şöyle bak
Daha önce kredi çektik die banka maaş kartında ona 1 milyar ekstre açtı yazın.misal bütün maaşını çekiyor. Ama istese 1 milyar daha fazladan çekebilir o zaman kartı eksiye giriyor. Yani kredi kartı gibi oluyor.borçlu oluyoruz bankaya.yazdan beridir lazım oldukça o eksiden harcıyordu.sonunda tartıştım kapattırcaksın dedim.yılbaşında kapanacak inşallah bakalım

H
Dikkat ediyorum aileler hep evli evlatlardan para istiyor. Eşe mi güveniyorlar acaba?
Sürekli bi beklenti havası var.
Anne babaya yardım etmek sevaptır.
Elimiz de oldukça ben de istiyorum yardım edelim.kardeşlerine üst baş gönderiyorum. Erkek kardeşi merkezde oturuyor yemek yapıp gönderiom bazen. Harçlık verioz.
Ama abisinin istemesi beni sinir ediyor.
Ailecek abartıyorlar bazen

Canım şöyle bak
Daha önce kredi çektik die banka maaş kartında ona 1 milyar ekstre açtı yazın.misal bütün maaşını çekiyor. Ama istese 1 milyar daha fazladan çekebilir o zaman kartı eksiye giriyor. Yani kredi kartı gibi oluyor.borçlu oluyoruz bankaya.yazdan beridir lazım oldukça o eksiden harcıyordu.sonunda tartıştım kapattırcaksın dedim.yılbaşında kapanacak inşallah bakalım

Hımm tamam ek hesap yani anladım,
Ama ozaman eşin bile bile neden yapıyor bunu size, akıl mantık işi değil yani !
Ne yapıp edip unutturun bunu herkesin kendi bütçesi olsun ayaklarını herkes yorganına göre uzatsın,
Neticede yetişecek çocuğunuz ve onun geleceği var ,

H

Sürekli bi beklenti havası var.
Anne babaya yardım etmek sevaptır.
Elimiz de oldukça ben de istiyorum yardım edelim.kardeşlerine üst baş gönderiyorum. Erkek kardeşi merkezde oturuyor yemek yapıp gönderiom bazen. Harçlık verioz.
Ama abisinin istemesi beni sinir ediyor.
Ailecek abartıyorlar bazen
Evet rahatsız edici bir durum.. Eşin ailesiyle konuşsun bence. Biz elimizden geldiğince yardım ederiz. Ama bir beklentiniz olmasın gibi....

Hımm tamam ek hesap yani anladım,
Ama ozaman eşin bile bile neden yapıyor bunu size, akıl mantık işi değil yani !
Ne yapıp edip unutturun bunu herkesin kendi bütçesi olsun ayaklarını herkes yorganına göre uzatsın,
Neticede yetişecek çocuğunuz ve onun geleceği var ,
Aynen canım

Back
X