Daraldıımmm

nacizanem

1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.110
335
333
meraba ıyı geceler aglıyorum suanda...su facebookda hareketler dokumu olan yere bakıyım dedım demınden bı de ne gordum esım eskı sewgılısının adını arattırmısda resmını falan begemıs esım suanda ıste calısıyo bn kayınalıdemdeyım aradım hemen sordum arkadas basmıstır dedı ama bılmeme ne bılmem ne bır suru seyler ıste ama o saattee o vardı facede cunku o saatte bı adamla mesajlasmıs aynı zamanda onu da arkadasa yazdırdım bılmem ne elım degmstır yanlıslıkla aratmısımdır falan fılan dedı soruyorum ozur dıleyecegı yerde bır suru kufurler sk.... g... a... k... daha yırmı dakıka once forumda hamılelık bolumunde gezınıodum ıns hamıleyımdır dıe dua edıodummm adetım 4 gun gecıktı smdı bu ne oluyooo ?? ıns hamıle degılımdır ınss yazdım banaa dedıkı senınde bebegnde a... k..... dedıı kzlar olmek ıstıyorum ıcımde ozlem mozlem senı gorme duygusu bırakmadın yazmıs bana bn napıyım pekı 20 dk once hangı bolumdeydım smdı hangı bolumdeyımm içim daralıyooo yarın gelecek işten öğlen gelecekk allahhm dort gundur gelecek dıye gun sayıyorumm ıcım ıcıme sıgmıyo hamıle olayım dıye dua edıorum suprız yaparım dıorum al sana suprız ısteee (

bi sakin ol arkadasım .. kızla konusmus mu ? ne yazmıs ?
okudunmu ? eşinin gayesi nedir ?
küfür, hakaret !!! vs .. hiç yakıştıramadım .. hiçbirimiz bunu haketmiyoruz ..

Diğer konuyu bilemem . Kim eski sevgilisini merak edip bakmıyor ki . Çok büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum .
Ama sakinleşip eski sevgili konusunu çözer çözmez küfür konusuna girin .
Kesin bir dille size bir daha küfür ederse bu işi bitireceğinizi söyleyin .

hem suçlu hem güçlü erkek milleti deilmi herşey beklenir özrü kabahatinden büüyük iyi bi sürt burnunu

Üzüldüm haline, ne desen bilemedim.
en azindan üstüne igrenclesmemeliydi.
Kolay affetme Sakin

canım gördüklerini eşinle paylaşmasan daha iyi olurdu...bu kadar tepki vermesi de eşinin hiç hoş değil.....

Yuh yani hem yaptigiyla utanmiyor birde yalan soyluyor oda yetmedi kufur ediyor oylemi !!! Allah'im ne insanlar var ya oncelikle sakinlesmen lagzim cnm saglikli dusunebilmen icin !

Belki sadece meraktan bakmıştir, hemen yanlış düşünme. Onun face' ni kurcaladigini öğrenince sinirlenmistir ama hakaret etmesi yanlış tabi.

senınde bebegnde a... k..... dedıı diye yazmışsın inanamıyorum ya hadi seni geçeyim daha doğmamış bebeğine küfretmiş adam ! ....

Eski sevgilisine bakip resimlerini begenmesini, sana yalan soylemesini, kufretmesini gecsem, dogmamis bebege kufretmesini gecemem. Bu ne bicim bir adam midem bulandi

Bazı insanlara inanamıyorum gerçekten.. İnsanda hiç mi eşine karşı saygı olmaz, hiç mi sevgi olmaz, hiç mi kaybetme korkusu olmaz? Doğmamış çocuğa edilen o küfür.. inanamıyorum.. bu adamdan kesinlikle eş olmaz, baba hiç olmaz..

en çok bebğine yazık..daha doğmamış bebeğe senin bebeğin diye başlamış çok şaşırdım...o bebek ikinizin bebeği.. öyle ortamda o bebek doğunca nasıl sağlıklı büyür acaba...

Belki sadece meraktan bakmıştir, hemen yanlış düşünme. Onun face' ni kurcaladigini öğrenince sinirlenmistir ama hakaret etmesi yanlış tabi.

Ben aman işte eski sevgililerini aratmış diye konu açan herkese ya ne var insan merak edebilir dedim hep. Ama aratıp bir de resimlerini beğenmek zarf atmaktır. Hani eski sevgili de ordan bir şey yazarsa diye. Yoksa hepimiz meraktan bakmış olabiliriz ama baktığımızın da belli olmasını istemeyiz. Yani eski sevgili "Bak bak hala benim prfilimi inceliyor" demesin diye başkasının hesabından bakanlar biliyorum. Kaldı ki fotoğraf beğenilecek.

Arkadaşım çok üzüldüm. Ne diyeceğimi de bilemiyorum. Fevri bir şey de yazmak istemiyorum ama böyle bir şey kabul edilemez. Kimse bu kadar küfür kaldıramaz. Üstelik bebeğine de.

Fotoğraf beğenmesi zaten büyük sorun. Üstüne sana küfür etmesi! Yok arkadaş hem suçlu hem güçlü.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boyle bir adamdan baba filan olmaz o ne bicim bir laftir oyle Allahin belasina bak sen ahlaksiz herif sinirden elimi ayagimi titretti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah sabah okuduğuma şaşırdım Allah ım sen hidayet ver bu erkeklere iyisi de var kötüsü de ne oluyor bunlara böyle hadi baktı merak etti baktı hadi ona tamam beğeniyorsun resimlerini eşine denk geliyor baktığın resimler kim olsa aynı tepkiyi verir ya arar yada yüzüne söyler neden baktın ne oldu vs vs diye ama bu tepki niye ortada bir bebek bile yokken hem ona hem sana o küfürler nedir öyle o sözleri hak edecek ne yaptı sana bu kadın, canım bence üzmemeye çalış kendini sana söylediği bütün o küfürler emin ol ona daha çok yakışıyor Hem suçlu hem arsız

Zaten hepte arkadaşıdır, hiç şaşmaz. Yaptığını açıklayamayınca çamura yatmış belli ki. Suçlu olduğunu kendisi de biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…