Daraldıımmm

Eski sevgiliyi geçtim, o ne biçim üslup öyle !
Rezil adam doğmamış bebeğe bile küfrediyor

Bence bi sakinleş önce. Sonra çocuk işini ertele. Hemde uzunca bir süre. Hamileliği herkes ister herkes anne olayım der ama bulunduğun ortam senin için bile huzursuz cocuğu nasıl yetiştiricen..Kesinlikle bu adama cocuk yapıp ne yapıcan.
Bir kere üzülme artık .. yıpratma kendini. Süründür değer verme sende. Bu adamlara değer vere vere bu hale getiren biziz. Bırak ne hali varsa görsün.
Kollarını açmış tüm kadınlar da onu bekliyor sanki

Bu adamın bu küfürbaz halivarmıydı daha önce merak ettim. kendini önceden belli ettimi yani evlenmeden önce.

küfür etmesi çok hatalı olmuş... Bence şu sıralar hamilelik düşünmeseniz sorunlarınızı çözseniz daha doğru olur gibi... Psikolojik olarak mutsuz olduğunuzda ve bebeğiniz bu ortamda dünyaya geldiğinde sizin için daha zor olur her şey sizin için...Umarım bir an önce her şeyi çözersiniz

Eşinin eski sevgilisini faceten arattırmasından daha ciddi bir sorununuz var "eşinin sana KÜFRETMESİ"

Ya bi de hem suçlu hem güçlü!
Yaptığın yanlış çıkmış ortaya. Bahaneler sıralayıp üstüne bi de durumu yalana bulayacağına efendi ol, şeytan dürttü merakıma yenik düştüm de, özür dile geç.
Resmen suçlu psikolojisine bürünüp üstüne bi de onca küfür sayarak terbiyesizliğini kat be kat arttırmış, okudukça ben kudurdum resmen sinirimden!
Bundan sonra eşine karşı nasıl davranırsın, durumla ilgili senin gönlünü nasıl alır bilmem ama herşeyden öte doğmamış yavrusuna bile küfredebilen bi insanla bi ömür sağlıklı bi ilişki nasıl yaşanır, o konuyu da sen düşün ölç biç tart arkadaşım. Allah yardımcın olsun, sana sabır versin ...

Canım benim yaaa..
Onu buna sevkedecek bi sıkıntı yasadınız mı son zamanlarda ?
Gerçi bu bahane değil ama belki çok sağlıklı düşünemiyodur bi sıkıntıdan ötürü?
Bi de hep böyle küfür eder mi, tüylerim diken diken oldu ya insan karısına dermi bunları...

Son düzenleme:
Hep de aynı yalan arkadaş bakmıştır! Arkadaş senin eski sevgiline niye baksın ki. Hele de yanlışlıkla olmuştur demiyolar mı reziller. Merak edip bakabilir

onda sorun yok dürüst ol bari. Ama küfür olayı çok çirkin, çok itici.. Hele ki bebeğe =(

bi sakin ol arkadasım .. kızla konusmus mu ? ne yazmıs ?
okudunmu ? eşinin gayesi nedir ?
küfür, hakaret !!! vs .. hiç yakıştıramadım .. hiçbirimiz bunu haketmiyoruz ..

Hayor konusnamiss bn olesinne bi harektler dokumune bakayim dedm orda gordum facemiz ortak zaten ikimz kullaniorz ikmznde adi var facede ( ya onu gectm amdi sakinlestim braz gece olay oldugu anda yazmstiimm .. onu gectm bn kufurlerne cok kiriliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bna deseydiki baktm ozur dilern hadi tmm derdm ama kufurler cok acitici hakaretler ((

canım gördüklerini eşinle paylaşmasan daha iyi olurdu...bu kadar tepki vermesi de eşinin hiç hoş değil.....

Ya nasil paylasmadan durabilirim icim icimi yerdi adetim dort gun geckti zaten smdide stresten iyice gecikecek

Belki sadece meraktan bakmıştir, hemen yanlış düşünme. Onun face' ni kurcaladigini öğrenince sinirlenmistir ama hakaret etmesi yanlış tabi.

Bana diyebilirdi merak ettm diye bakms bide resmni begenms buna ne demeli ustune onlarca kufur hakaret (

senınde bebegnde a... k..... dedıı diye yazmışsın inanamıyorum ya hadi seni geçeyim daha doğmamış bebeğine küfretmiş adam ! ....

(( evet moralim sifir ins hamile deglmdir basim agrdan catlamak uzere

Evet (

Elim ayagn titredi yaa offf

Dordunccu gune girdm adetm geckti smdi bebek yoksa bilee stresten uzuntuden atacak adetm ileri

(( evet moralim sifir ins hamile deglmdir basim agrdan catlamak uzere

umarım değilsindir canım Rabbim gönlüne göre versin inş bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarını kabul eylesin.... çok zor bir durum hem suçlu hem de terbiyesizce üste çıkmaya çalışıyor.....

Hayir yeni ise grdi hayatimz duzene grdi mutluyduk sorunlarnizi asmstk bebek istioduk ben ole saniyodum yani

Benimde gecmste hatalrim oldu evet bn defalarca ozur diledm affetti beni aylar gecti ustnden dun gece yne konuyu bana cevrdi kndi hakli duruma cikti kufurler hakaretler okadar kufur yazacagna ozur dilerm deseydi yemn ederm acmazdm dha da knuyu ama esikledikce esikledi konuyu eskileri acti basm cok agriyo

Beni bsanmakla mi tehtd ediosun dedi bana. Kufur huyu her zmn vardi kugur etmesi bana okdr ck dokunuyoki kndmi degersz hssediorum hala daha da ole degersz hssedoorum onemim yoo sanki onun icin .. bunlari size yazdm birbirmzi tanimaskda dertlermz ortak guvenecehm dostmda yok icimi dokmk istedm. Bni cok sewiodu biliorum bunu ama sogudu benden artikk eminim hersey mecburi sanrm artk bu sabah geldi yemegni hazrladm uyuyo su anda hc bisi yokmus gbi dawraniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…