meraba ıyı geceler aglıyorum suanda...su facebookda hareketler dokumu olan yere bakıyım dedım demınden bı de ne gordum esım eskı sewgılısının adını arattırmısda resmını falan begemıs esım suanda ıste calısıyo bn kayınalıdemdeyım aradım hemen sordum arkadas basmıstır dedı ama bılmeme ne bılmem ne bır suru seyler ıste ama o saattee o vardı facede cunku o saatte bı adamla mesajlasmıs aynı zamanda onu da arkadasa yazdırdım bılmem ne elım degmstır yanlıslıkla aratmısımdır falan fılan dedı soruyorum ozur dıleyecegı yerde bır suru kufurler sk.... g... a... k... daha yırmı dakıka once forumda hamılelık bolumunde gezınıodum ıns hamıleyımdır dıe dua edıodummm adetım 4 gun gecıktı smdı bu ne oluyooo ?? ıns hamıle degılımdır ınss yazdım banaa dedıkı senınde bebegnde a... k..... dedıı kzlar olmek ıstıyorumıcımde ozlem mozlem senı gorme duygusu bırakmadın yazmıs bana bn napıyım pekı 20 dk once hangı bolumdeydım smdı hangı bolumdeyımm içim daralıyooo yarın gelecek işten öğlen gelecekk allahhm dort gundur gelecek dıye gun sayıyorumm ıcım ıcıme sıgmıyo hamıle olayım dıye dua edıorum suprız yaparım dıorum al sana suprız ısteee (
meraba ıyı geceler aglıyorum suanda...su facebookda hareketler dokumu olan yere bakıyım dedım demınden bı de ne gordum esım eskı sewgılısının adını arattırmısda resmını falan begemıs esım suanda ıste calısıyo bn kayınalıdemdeyım aradım hemen sordum arkadas basmıstır dedı ama bılmeme ne bılmem ne bır suru seyler ıste ama o saattee o vardı facede cunku o saatte bı adamla mesajlasmıs aynı zamanda onu da arkadasa yazdırdım bılmem ne elım degmstır yanlıslıkla aratmısımdır falan fılan dedı soruyorum ozur dıleyecegı yerde bır suru kufurler sk.... g... a... k... daha yırmı dakıka once forumda hamılelık bolumunde gezınıodum ıns hamıleyımdır dıe dua edıodummm adetım 4 gun gecıktı smdı bu ne oluyooo ?? ıns hamıle degılımdır ınss yazdım banaa dedıkı senınde bebegnde a... k..... dedıı kzlar olmek ıstıyorumıcımde ozlem mozlem senı gorme duygusu bırakmadın yazmıs bana bn napıyım pekı 20 dk once hangı bolumdeydım smdı hangı bolumdeyımm içim daralıyooo yarın gelecek işten öğlen gelecekk allahhm dort gundur gelecek dıye gun sayıyorumm ıcım ıcıme sıgmıyo hamıle olayım dıye dua edıorum suprız yaparım dıorum al sana suprız ısteee (
bi sakin ol arkadasım .. kızla konusmus mu ? ne yazmıs ?
okudunmu ? eşinin gayesi nedir ?
küfür, hakaret !!! vs .. hiç yakıştıramadım .. hiçbirimiz bunu haketmiyoruz ..
Küfür alışkanlığı hep var mıydı?
Diğer konuyu bilemem . Kim eski sevgilisini merak edip bakmıyor ki . Çok büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum .
Ama sakinleşip eski sevgili konusunu çözer çözmez küfür konusuna girin .
Kesin bir dille size bir daha küfür ederse bu işi bitireceğinizi söyleyin .
canım gördüklerini eşinle paylaşmasan daha iyi olurdu...bu kadar tepki vermesi de eşinin hiç hoş değil.....
Belki sadece meraktan bakmıştir, hemen yanlış düşünme. Onun face' ni kurcaladigini öğrenince sinirlenmistir ama hakaret etmesi yanlış tabi.
senınde bebegnde a... k..... dedıı diye yazmışsın inanamıyorum yahadi seni geçeyim daha doğmamış bebeğine küfretmiş adam ! ....
Ben aman işte eski sevgililerini aratmış diye konu açan herkese ya ne var insan merak edebilir dedim hep. Ama aratıp bir de resimlerini beğenmek zarf atmaktır. Hani eski sevgili de ordan bir şey yazarsa diye. Yoksa hepimiz meraktan bakmış olabiliriz ama baktığımızın da belli olmasını istemeyiz. Yani eski sevgili "Bak bak hala benim prfilimi inceliyor" demesin diye başkasının hesabından bakanlar biliyorum. Kaldı ki fotoğraf beğenilecek.
Sabah sabah okuduğuma şaşırdımAllah ım sen hidayet ver bu erkeklere iyisi de var kötüsü de ne oluyor bunlara böyle hadi baktı merak etti baktı hadi ona tamam beğeniyorsun resimlerini eşine denk geliyor baktığın resimler kim olsa aynı tepkiyi verir ya arar yada yüzüne söyler neden baktın ne oldu vs vs diye ama bu tepki niye ortada bir bebek bile yokken hem ona hem sana o küfürler nedir öyle o sözleri hak edecek ne yaptı sana bu kadın, canım bence üzmemeye çalış kendini sana söylediği bütün o küfürler emin ol ona daha çok yakışıyor Hem suçlu hem arsız
Bence bi sakinleş önce. Sonra çocuk işini ertele. Hemde uzunca bir süre. Hamileliği herkes ister herkes anne olayım der ama bulunduğun ortam senin için bile huzursuz cocuğu nasıl yetiştiricen..Kesinlikle bu adama cocuk yapıp ne yapıcan.
Bir kere üzülme artık .. yıpratma kendini. Süründür değer verme sende. Bu adamlara değer vere vere bu hale getiren biziz. Bırak ne hali varsa görsün.
Kollarını açmış tüm kadınlar da onu bekliyor sanki
Bu adamın bu küfürbaz halivarmıydı daha önce merak ettim. kendini önceden belli ettimi yani evlenmeden önce.
(( evet moralim sifir ins hamile deglmdir basim agrdan catlamak uzere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim yaaa..
Onu buna sevkedecek bi sıkıntı yasadınız mı son zamanlarda ?
Gerçi bu bahane değil ama belki çok sağlıklı düşünemiyodur bi sıkıntıdan ötürü?
Bi de hep böyle küfür eder mi, tüylerim diken diken oldu ya insan karısına dermi bunları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?