Daraldım artık

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba herkese ,

Daha önce annemin ailesiyle geçmişten gelen sorunlarım olduğuna dair konular açmıştım . Eski konularımda var ama Özet gecmek gerekirse annem babam yıllar evvel ayrılmıştı bir süre maddi imkansızlıklar Yüzünden teyzemlerle yasamak zorunda kalmıştık kısa bir süre 1 ay kadar sonrasında üniversite iş güç evlilik derken kendi yolumu çizdim haliyle .
O zamanlar sürekli Babalarının kızı , onun çocuğu da onun gibi olur , anneme devamlı katiyen alma bu çocukları bırak Babaları baksın sen hayatına devam et evlen , çocuklarını unut yeniden hayata başla o adamın çocuklarını bırak vs diyen kişiler neyse sözü çok uzatmak istemiyorum .
Ben mesafemi çizdim aramıyorum Konuşmak istemiyorum çok fazla bunu şimdi de nankörlük yapıyor bizi aramıyor olarak nitelendirip
Bir de arkamdan farklı Tür dedikodumu yapıyormuş . Bir söylediğim şeyi farklı farklı anlatıp konuşuyorlarmış , sürekli beni gördüklerinde özel Hayatımı soruyorlar ya da telefon açıp açmazsam mesaj atıp soruyorlar . Şimdiki Hayatımı merak ediyorlar belli ki maddi olarak eşinin Kazancı nasıl , kirada Mı oturuyorsun , yemekleri kendin mi yapıyorsun gibi belki normal sorular ama benim tahammülüm kalmadı artık Konuşmak kendi Hayatım hakkında bilgi vermek istemiyorum . Bu seferde nankör diyorlar bıktım kusura bakmayın içimi dökmek istedim sinirim bozuldu.
 
Aile icinde küslüklere genel olarak karsiyim. Iki günük dünya surda ama bazen insanlar baska care birakmadigi icin mecbur kaliyor insan. Siz kendi yolunuzu cizmissiniz. Tam dedikodunuzu kimin yaotigini anlamadim ama uzak durun. Maddi imkanlarinizdan kimseye bahsetmeyin. Insanlar para oldugunuzu düsünseler istekleri oluyor devamli.
 
Aile icinde küslüklere genel olarak karsiyim. Iki günük dünya surda ama bazen insanlar baska care birakmadigi icin mecbur kaliyor insan. Siz kendi yolunuzu cizmissiniz. Tam dedikodunuzu kimin yaotigini anlamadim ama uzak durun. Maddi imkanlarinizdan kimseye bahsetmeyin. Insanlar para oldugunuzu düsünseler istekleri oluyor devamli.
Bende küsmedim herseye rağmen cenazede düğünde görüyorum giderim özel zamanlarda bayramda kandilde ararım ama dedikodumun yapılmasından böyle Şeyler sorulmasından hoşlanmıyorum
 
O dedikoduları size kim taşıyor? Kim ne derse desin ben duymak istemiyorum diyin. Teyzenizin sorularına da yuvarlak cevaplar verin gitsin. Takmayın onları.
 
Back
X