çalışıyor ama elde hiç bişey kalmıyor 850- 900 alıyor anca eve yetiyo şuan elimin altında olan altınlarıma bile dokunamıyorum izin vermiyor evlenmeden önce de kaynanam çalıştığı parayı alırdı haftalık verirdi 50 lira diğer oğullarına da öyle yapıyo şuan
çalışıyor ama elde hiç bişey kalmıyor 850- 900 alıyor anca eve yetiyo şuan elimin altında olan altınlarıma bile dokunamıyorum izin vermiyor evlenmeden önce de kaynanam çalıştığı parayı alırdı haftalık verirdi 50 lira diğer oğullarına da öyle yapıyo şuan
Konuyu Okudumda Neden Kayinvalideden Bekleniyor Birseyler Esin Calismiyormu Niye Kapi Kulplarini Harcliginla Degistirdin...:26:
İyi ama kayınvaliden çocuğuna bakmak zorunda değil ki.eşimde istemiyor çalışmamı kaynanamda baştan beri bırakmıyolar. bide hem çocuğa bakmıyor hemde anneme geliyorum diye surat yapıyo
Canım öyle olmuyor işte insan ister istemez sinir oluyor .
Mesele kapı kulpları değildir.
Benim en çok tuhafıma giden çocuğu bırakıp öbür gelinine yardıma gitmesi , büyük ihtimalle uyuyor diye gitmiştir.
eşimle evleneli hemen hemen 1 sene oldu ve ben kaynanam sayesinde sinir küpüyüm !benden 4 sene önce eltim evlenmiş evlenirkende evine pek özenmemiş ama bütün çeyizini kaynanam yapmış annesi yok diye. kaynanamla aram gayet iyiydi ta ki evi düzmeye başlayana kadar. kaynanamların 5 dairesi var önce eltimin oturduğu evde oturmuş sonra eltim evlenince ona vermiş o yeni ev düzmüş kendne ben evlenince de o evi bana bıraktı sıfır evi dayadı döşedi kendi yerleşti ben evim laminant olsun istedim para yok dedi kendi evini laminant yaptırdı balkonu cam balkon yaptırmak istedim gitti kendi balkonunu cam balkon yaptırdı sustum mutfak dolaplarının kulplarını değiştirmek istedim yapmadı aşınmış kapı kollarını bile değiştirmedi kendi harçlıklarımla gittim aldım dolapların kulplarını değiştirdim. biz eşimle ev için bişey alırken eltime de alıyodu aynısı olsun kimseye hak geçmesinmiş. sonra da istediğim gelinliği alamadım para yok çok para dedi. sustum sustum.. eltimde kaynanama gittiğim zaman ne hoşgeldin ne güle güle diyodu. sonradan sonraya benim çabalarımla biraz düzeldi. sonradan öğrendiğime göre de evde benim muhabbetim yapılmış kavga çıkmış eltim kayınvalidemle aynı evde yer içer uyumaya kendi evine çıkardı ben öyle istemedim 4 sene ben baktım size birazda o baksın demiş. hamile kaldım benim annem neler aldı o bir iğne almadığı gibi bide doğsun ben onu maksime saracam der gülerdi....(sonradan aldı) eltimin benden 3 ay önce doğdu çocuğu gider bakardı severdi.gelgelelim benim çocuğuma gelince kadın gelmez çağırmadan bi gece sabah ettim uyumadı çocuk eşimde annesine sen git çocuğu salla kız uyusun biraz demiş geldi yattım uyudum 1 buçuk saat olmuş uyuyalı çocuk çığlık çığlığa ağlıyo evde kimse yok kalktım hastaneye götürcm diye merdivenlerden inerken bi baktım kaynanam eltimin evinde onun çocuklarına bakıyo tasımı tarağımı aldım anneme geldim 2 gece kaldım eve gittim babaanne hoşgeldin bile demedi kızmış annemde kalıyomuşum diye. dün eve bi gittim ki eltimin evinde tadilat var kaynanam eltime laminant yaptırıyomuş çelik kapı taktırıyomuş kimseye hak geçmesinmiş şimdi söyleyin bana ne yapayım kimin hakkı kimde ?! kafayı yicem !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?