bencede ayıp ben babamdan ve ailemden böyle bişey görmediğim için hem garipsedim hem üzüldüm .ben onun herhangi misafiri geldiği zaman hizmette kusur etmem surat asmam ama zaten hep iyi olan fedakarlık eden benim o da benim salaklığımdan sanırım çok pişmanım böyle davrandığım için....k.validem nerdeyse hergün aşağıda beni de çağırır gelince hemen .duştan çıkıp kapı açmışlığım çok ıslak saçlarla bornozla bezdim artık bahane üretmekten bi kere ağda yaptığım için açamadım alındı resmen namazdayken kapı açamadım alındı vs vs saymakla bitmez ...son zamanlarda hava güzel olduğu için yürüyüşe çıkıyorum sırf uzak kalmak için eşimde arada uzaklaşmamı çok görüyor işte....Küsmek nedir ya ? en çok garibime giden bu oldu ilkokul çocukları gibi..eşinizin evinize gelen misafir hakkında gitsin ne işi var demesi çok ayıp haklısınız yerden göğe kadar..siz onun arkadaşları için bu tarz şeyler söyleyebilir misiniz ?? kayınvalide ve anneanne durumuna da gelince mecbur hissetmeyin kendinizi hiçbir şey yapamıyosanız çıkın gidin evden yürüyüş yapın..valla ben de kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum ama her yerede yapışık ikiz gibi gitmeyeceğimi bilir ve ısrar etmez..boşanmak çözüm değil sizin bileceğiniz iş tabi ki...umarım her şey yoluna girer![]()