• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daraldım...eşimm

eşin haremlik selamlık mı yaşıyor? eve gelecek madem gelsin kadın mı onu yiyecek, onu kadını yiyecek? neden çekiniyor bu kadar? herhalde tek odalı değil eviniz..

minnieee tatlımmmm , çok şey yazdım çok sinirlendim ama tövbe est. deyip geri sildim canim seni etkilemek istemediğim için, ama allah sana büyük sabır versin, ben eşini çözdüm galiba ,
KALBİ FESAT , İÇİ ÇOK DAR Bİ ADAM herşeyin altında bişy arıyor , bu kaçıncı , her seferinde şansını bi deniyor , bence açık açık konuş ciddi şekilde, beni bu kadar bunaltma , boğuyorsun de , ne diyecek çok merak ediyorum,

gerçekten rabbim sabır versin canim.
canim keşke silmeseydin 6azdıklarını.eşimin sabrımı sınamasından bıktım artık ne konuşmak geliyor içimden ne sorgulamak bi kahve içmeyi bile olay haline getiriyor resmen bunaldimmm

eşin haremlik selamlık mı yaşıyor? eve gelecek madem gelsin kadın mı onu yiyecek, onu kadını yiyecek? neden çekiniyor bu kadar? herhalde tek odalı değil eviniz..

Walla nasıl yaşadığını ben de anlamadım evimiz müsait hoş müsait olmasa bile arkadaşım o geldiği an giderdi.onun amacı huzursuzluk çıkarmak beni kurallara tabi tutmak kafası esip geldiği her an evi boş bulmak

seni önceki konudan hatırlıyorum.
enteresan bir eşin varmış ne diyim
misafir meselesinde seni ne kadar zor durumda bıraktığını bile göremiyor
ne yapacaksın yani eve geleni evden mi kovacaksın
deli derler insana

seni önceki konudan hatırlıyorum.
enteresan bir eşin varmış ne diyim
misafir meselesinde seni ne kadar zor durumda bıraktığını bile göremiyor
ne yapacaksın yani eve geleni evden mi kovacaksan deli derler insana
gelen insana nasıl git derim kaldı ki zaten saatlerce oturmadı arkadaşım şimdi tutturdu b daha gelmeyecek diye zaten şu an küsüz konuşmuyoruz

Eşimde benim bir arkadaşımdan hiç haz etmez.gelmesin falan demez ama o gelince odasından çıkmaz.hoşgeldin bazen Der bazen demez.
Yani sevmek zorunda değil..ama bende kendimce strateji uyguladım
onun ark ve eşi gelince (haberli) anneme gittim ..😬
Offfff işte oZaman anladı .bazılarına laf kar etmiyor

farklı bi karakteri var eşinin
senle beraber bizlerde okudugumuz kadarıyla çözmeye ugraşsakta boşa ugraştık sanırım:ssz:
bana kalırsa kadının boşanmış olmasından dolayı istemedigi aklıma geldi

Eşimde benim bir arkadaşımdan hiç haz etmez.gelmesin falan demez ama o gelince odasından çıkmaz.hoşgeldin bazen Der bazen demez.
Yani sevmek zorunda değil..ama bende kendimce strateji uyguladım
onun ark ve eşi gelince (haberli) anneme gittim ..😬
Offfff işte oZaman anladı .bazılarına laf kar etmiyor
doğru söylüyorsun bazı insanlara ne iyilik ne söz fayda etmiyor bimiyorum misilleme yaparsam faydası olur mu

farklı bi karakteri var eşinin
senle beraber bizlerde okudugumuz kadarıyla çözmeye ugraşsakta boşa ugraştık sanırım:ssz:
bana kalırsa kadının boşanmış olmasından dolayı istemedigi aklıma geldi
neden dolayı bilmiyorum ama canımı sıkıyor eşim

doğru söylüyorsun bazı insanlara ne iyilik ne söz fayda etmiyor bimiyorum misilleme yaparsam faydası olur mu

neden dolayı bilmiyorum ama canımı sıkıyor eşim

karşılıklı olarak konuştugunuz zaman nasıl eşin
degişmiyormu hiç

Back
X