Daraldım mutsuzum

Thi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
12
14
3
31
Arkadaşlar bu yazıyı arkadasım adina yazıyorum yani onun yazısinı kopyala yapıstır yapıyorum fikirlerinize ihtiyacımız var..

4 yıllık evliyim 1 yasinda birde 2 bucuk yasında iki bebegim var simdiye kadar cok sakin bir anneydim ama artık eski sakinligim kalmadı en ufak bir seyde hemen sinirlenmeye kızmaya başlıyorum tabiki sonradan üzulüp vicdan azabı cekiyorum kiyamıyorum yavrularıma
Esim önceden cok ilgili bir kocayken simdi uyanıp ise giden 12 de gelip yatıp uyuyan bir adam oldu nasılsın diye sormaz oldu ikinci bebegime hamileyken sabah kalkıp onunla ilgilenir sen uyu derdi kahvaltı hazirlar süpriz yapardı simdimi simdi sadece kalkar kalkmaz hani kahvaltı hazır segilmi benim acil isim var diye kahvaltıyı yapıp gidiyo aksama kadar yok ki pazar günleri bile böyle.. hic kendimi dinleyemiyorum ihtiyacım oldugu hicbir anda yanımda olmuyo en son ramazan girmeden önceki pazar baş agrısından ayakta duramıyorum kaldırdim ki cocuklara biraz baksın dinleneyim diye kanepeye oturdu bende uzanıyorum ne yiycez diye astı suratını gittim ekmek aldım kahvaltısını hazrladim oturdu yaptı sonra isim var diye cıktı herzamanki gibi daha sonra sordugumda neden böyle davrandin diye ben kalkana kadar iyiydin kalkıncamı basın agrıdı diye tepki gösteriyo sanki benim kahvaltı hazirlamak zoruma gitmis gibi söyleniyo ben gozümü acamazken aglaya aglaya gittim ekmek aldım nasıl vicdansız bi adamla evlenmisim dedim o an aklima gelince yine aglayarak anlattım daha agliycak misın diye kızdı bunda kızcak ne var dedim sen aglayınca hosumamı gidiyo ne yapmam lazım dedi mesela biraz sefkat gösterebilirsin deyince sustu tabiki bisey diyemesi gec gelmesinden rahatsız oldugumu belirttim isim olmasa erken gelirim dedi artık iyice doldum eskisi gibi ilgilenmek gelmiyor icinden o beni umursamayınca dün gece sen cok degistin önceden söyleydin böyleydin dedi bende yaptıklarını anlatınca beni kadınlıgımdan vurdu sende kadınlıgînı kullan öyle getir ewe o zaman diye bende kullandigımda beni görüyo muydun hala aynıydın isim olmasa gelirim ewe deyip susturuyordun dedim bisey diyemesi ama öyle demesi cok zoruma gitti kendime vakit ayıramadıgım esimin sürekli bana sinirli davranması bagırması artık cok yoruldum cocuklara bu yüzden tahammulüm kalmadi gibi hissediyorum..
Anneme gidiyorum cocuklar kucuk haliyle yaramaz babamın hic tahammülü yok bisey olunca anneme bagirıyo al su cocugu diye annem bana kıziyo yoruldugumu belirttigim zamanlarda kim dedi sana arka arkaya dogur diye diyo ki ikinci bebegim istiyerek olmadi ama Allah verince aldıracak degildim.. sürekli basıma kalkıyor hatta kocanda hep dukkanda o erken gelsin biraz yardım etsin sana söyle böyle söylenip basıma kalkıyor cok daraldım bunaldim ne yapacagımı bilmiyorum artık bana akıl verin bisey deyin cözüm üretin yalvarıyorum..

Çalısmaya başlasanız bakıcı bakabilir çocuklara ve ev işinizi de bakıcı yapar . Evi de eşiniz geçindirir güzel olur yanindğlünmez misiniz ?

Düsünür tabiki istiyoda ama esi calısmasına izin vermiyo malesef baskıcı bi karakter

Cok üzüldüm gerçekten bu adamın ıyı bı derse ihtiyacı var sanırım sizi kaybetmek gibi bı korkusu yok bence bunu hıssettırın dört yılda ne hale gelmiş evliliğiniz daha cok erken

Yazdıklarınızda kendinizle ilgili hiçbirşey yazmamışsınız. Adam bunları yaptı anneniz öyle dedi peki siz onlara nasıl davranıyorsunuz onu merak ettim. Evlatlarınızı Allah bağışlasın ama onlarla ilgilenirken evlilik bağını azalttiniz mi? Çocuklara karşı nasılsınız acaba psikolojiniz çok mu etkilend

İki çocuk olunca onlardan esinize zaman ayiramadiniz galiba oda sizde soğukluk girmiş gibi anladım ben bende ikincisini ilk doğum yaptığım aylarda hemen aksam yatıp uyuyordum esimde bana öyle demisti çünkü ama tabi bu sizin sucunuz değil eşiniz yardimci olabilir ve kadinligini kullan getir demek ne demek hasta olsanız bişey olsa evemi girmicek yani bu erkeklerin çoğu odun ya valla billa hayat onlara güzel çalış para getir gerisine karışma bide üste çık biraz ayrılacak gibi bir konusmami yapsan acaba açıktan değilde imayla korkutsa

4 yıllık evlilikte 2,5 ve 1 yaşlarında iki küçük çocuk
Hepiniz için giderek artan bir sorumluluk önce eşine sonra sana hatta ailene de ağır gelmiş ki haklısınız da
Zor yani
Ama en azından büyüğü okul çağına gelene kadar sabretmekten başka bir yol göremedim ben:110:

Yazdıklarınızda kendinizle ilgili hiçbirşey yazmamışsınız. Adam bunları yaptı anneniz öyle dedi peki siz onlara nasıl davranıyorsunuz onu merak ettim. Evlatlarınızı Allah bağışlasın ama onlarla ilgilenirken evlilik bağını azalttiniz mi? Çocuklara karşı nasılsınız acaba psikolojiniz çok mu etkilend

Bahsettigim arksdas kocasina cocuklarondan daha cok deger werir azaltmis olamaz..

İki çocuk olunca onlardan esinize zaman ayiramadiniz galiba oda sizde soğukluk girmiş gibi anladım ben bende ikincisini ilk doğum yaptığım aylarda hemen aksam yatıp uyuyordum esimde bana öyle demisti çünkü ama tabi bu sizin sucunuz değil eşiniz yardimci olabilir ve kadinligini kullan getir demek ne demek hasta olsanız bişey olsa evemi girmicek yani bu erkeklerin çoğu odun ya valla billa hayat onlara güzel çalış para getir gerisine karışma bide üste çık biraz ayrılacak gibi bir konusmami yapsan acaba açıktan değilde imayla korkutsa

Öyle bi gözünü korkutmaya calıstı da kızın babasına gitti kızınz benden boşanmak istiyo diye babası geldi

Erken yatıp uyumaz kocasıyla ilgilenmeyi sever (gece hayatlarını bilemem) cocuklarından daha cokk kocasıyla ilgilenir velakin dediginz gibi ne zaman hasta olsa esi hadi seni annene götüreyim biraz dinlen yat orda der kendisi cocuklara bakayim sen dinlen dedigni hic görmedim duymadım

Eşindeki bu değişimin sebebi ne acaba? Kendisi bu konuda ne düşünüyor?

Back
X