- 15 Ocak 2014
- 5.962
- 5.143
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Evet sadece bu.. Daha önce de yazdım uykulu olunca oluyormuş öyle diyor asla bahane değil tabi.. Ki o sırada uyku yoktuSadece altını değiştir diye mi oldu bunlar öncesi de var mi
Bir arkadasinda falan kalsan burnu surter korkar mi? Bu korkmasa isin zor senin. Evde oturmaya devam edersen her seferinde ayni tavri gormen yuksek ihtimal uzgunum
O çocuğu tek başına yapma din. Arkadaşın da dediği gibi burnu surtmesi lazim s....r git ne demek. Sinirlendim akşam aksamEvet sadece bu.. Daha önce de yazdım uykulu olunca oluyormuş öyle diyor asla bahane değil tabi.. Ki o sırada uyku yoktu
@Kriziantemcicegi
Çok üzücü
Eşinizin çalışmasını yorgun olabileceğini anlayabiliyorum ama hakaretler küfürler savunmasını anlayamıyorum. Bir eşin diğerine yapmaması gereken bir tepki bu. Ve hiç normal değil. Hep mi böyle? Çözemiyor musunuz, konuşamıyor musunuz? Boşanın demeyeceğim. Oturup sakince konuşsanız? Profesyonel destek alsanız? Umarım düzelir hersey.. Allah yardımcınız olsun.
Canım eşin gece çalışmış 9 da evine gelmiş sen sabaha doğru uyumuştum kızın 11'de uyanmış keşke hiç eşini uyandırmadan değiştirseydin bebeğini. Kendine de yazık etmişsin bebeğinede...
Eşin çok çok abartmış yani olacak iş değil
Ama artık olan olmuş kendinizi biraz geri çekin ikiniz de sakinleşince
Sizin onun desteğine ihtiyacınız olduğunu anlatın.
Bu arada eşiniz hep böyle mi çalışıyor ve size hiç yardım etmez mi?
Yalvardım halim yok bende sabah yattım lütfen altını değiş sonra beni ilgilenicem sen uyu dedim güzellikle rica minnetle.. Demez olaydım kalktı ortalığı yıktı oraya buraya vurdu kapılara VS..
Adınıza çok üzüldüm, aileyi boş verip hayatınıza bakmanızda fayda var ama bebekle de çok zor Allah yardımcınız olsun ..
Ben bu su katılmamış öküzlüğü anlamıyorum ya, hayır yani kalkıp tepinerek harcayacağı enerjiden daha azını çocuğun altını temizleyerek harcar, hem eşinin gönlünü etmiş olur, hem çocuğuna bir faydası dokunur, hem de ardından mis gibi uyurdu.
Şiddet var mı?
Gerçi bu da şiddet de, demek istediğim fiziksel olarak saldırı, hırpalama vb. yoksa, madem ailenizden destek yok, en azından şimdilik, siz iş-para durumunu, kalacak yer, çocuk bakımı vb. ayarlayana kadar devam edin ve bulaşmayın hiç ona. Bugün geçer, yarın olur o da geçer ağlamayın. Bir sabır süreci gibi düşünün, evden çıkıp gideceğiniz zamanı şimdiden planlamaya ve onun araştırısını-birikimini yapmaya başlayın elinizden geldiğince.
Hayır fiziksel şiddet yok hatta siniri geçince ben geldim elini çizdim dayanamadım çünkü.. Fakat o sinir halinde yapsam onu da yapar beklerim ondan. Böyle biri değilsi ki ayrılsam akrabalar ailem nasıl ayrıldın öyle birinden der. Aileme göre kendisi melek.. Ama ben dayanamam çıkmazdayım. Bebegimi alıp gitmek istiyorum. Sabah gelip beni evde görmesin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?