- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Sizi sinirli tavrı ile bağırması ile sindirmiş. Polisse polis nabalım dokunulmazlıgı yok ya hadi bi cesaret kopar kıyamet silkelenip kendine gelir fino olur peşinde :)
Benim de eşim gece çalışıyor sabah geliyor. Bebeğimiz var. Çok uykusuz olduğu için uyuduğunda odanın kapısını bile kapatıyorum güzelce uyusun diye. Uyanınca gayet zinde oluyor. O zaman her işi yaptırıyorum tatlı dille. Hatta kendisi yapıyor.Ruhum daralıyor, nefes alamıyorum.. Kırgınım kızgınım aglamaktan mahvoldum.. Minicik bebegim hissediyor. Onun yanında aglamk istemiyorum. Ama babası olacak adam gitti yavrum dan ve Rabbim den başka kimsem yok.. Geçen de konu açtım cocuk İçin tartışıyoruz diye olaya geçeyim.
Eşim gece çalıştı sabah geliyor eve işi kolay ama nihayetinde uymaması gerek. Bebegim geç yatıyorum bende tükendim sabah a karşı uyudum. Eşim 09 da geldi oda yattı derken kızım 11 de uyandı aramıza aldım kızım agladı altı pisti bu sırada eşim uyandı. Yalvardım halim yok bende sabah yattım lütfen altını değiş sonra beni ilgilenicem sen uyu dedim güzellikle rica minnetle.. Demez olaydım kalktı ortalığı yıktı oraya buraya vurdu kapılara VS.. Öyle bir küfür ediyor ki ne dedim ben noldu yani. Düşünün ki komsu üsten vurdu ve bana s.ktr babanın evine dedi. Allahım ölsem keske çok acı çekiyorum ben ne dedim ona naptım komşulara rezil edecek kadar bagırmak küfür nedir.. Sonra agladım agladım agladım.. Yavrumuda aldım.. Şimdi ne yapım ben gitmek istiyorum ben ama gidemem malesef ailem çok çok tutucu artı onların derdi başından aşkın.. Kalsam atanamadım özel de çalısıyıdum şuan bebek var işte yok.. Ne yapacağım ben ailem aynı şehirde olsa gerçekten belki derdim var çok uzak yerdeler çocukla nasıl giderim... Artık dayanamıyorum dayanacak gücüm kalmadı. Tek yaptığım şey ağlamak.. Ve ihtiyaçlar dışında onunla konusma istemiyorum. Bugun konuşmadım şuan yine işe gitti.. Yarın izinli aynı evin içinde onunla ne yapacağım... Lütfen iğneleyici yorum yapacak olanlar yazmasın zira zaten param parçayım.
Sizde sınırlı biriymissiniz yani kocanız küfür dışında haklı geldi bana .Hep onun sizi anlamasını istiyorsunuz peki siz onu anlayıp empati kuruyor musunuz?Nişanlı iken muhteşem biriydi ailem çevrem akrabalar böyle birirni nerden buldun maşallah inşallah bizede böyle bir damat diye dua ederlerdi ki iki sene nişanlı kaldık düşünün.. Evlenince sorunlar başladı ama ben çok agresif sinirli biriyim ondan galiba dedim şimdi agzımı açmıyorum durum böyle yani gerçek yüzü buymuş..
Gelince neler olur evden gittin diye kızmaz ama gidecek kimsem yok bu şehirde.. Aileme gitmeyi istiyorum ama maalesef ki çok uzak belki burada olsa yine gözümü karartır giderim ama çok uzaktalar.
Teşekkür ederim.. Ama bende 6 da uyudum evde tek olunca uyumaya zorlanıyorum. Korkumu tedirginlik mi bilmiyorum
Siniri geçince yanına gittim bende bagırdım. Bagurma sırası bende nasıl bir insansın hiç ni terbiye görmedin. Sen kız çocugu yetiştiremezsn. Şerefli biri olsaydı şu laflar karşısında erirdi. Ama sende şeref yok. Dedim çok agur laflar dimi ama bu adam arsız olmuş. Umursamadı bile
Ayyyy buda kk klişesi o çocuğu tek yapmadın tek yapmadı diye herşeyi çiftmi yapacak adamda gece çalışıyorO çocuğu tek başına yapma din. Arkadaşın da dediği gibi burnu surtmesi lazim s....r git ne demek. Sinirlendim akşam aksam
Her kavgada herkes evi terk etsin arkadaşına gidince adam melek olacak sanki aksine gidip geri dönünce laçkalaşır ilişkiBir arkadasinda falan kalsan burnu surter korkar mi? Bu korkmasa isin zor senin. Evde oturmaya devam edersen her seferinde ayni tavri gormen yuksek ihtimal uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?