• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraldım, nefes alamıyorum. Sen nasıl kocasın

Kocasını terlikle dövmüş. İnanamadım.

Hamileydim. Sinir krizi geçirdim. Bir iki terlikle vurdum. Karnımda bebek sorunlu bir hamilelik. İçini kimse bilemez.. Üstelik çalışan bir hamile.. Pupp hastalığına yakalanmış bir hamile.. Bilip bilmeden yorum yapmayın derim.. Açıp pupp u okuyun onun acısısnı yaşayan bilir.

Ben yapılan yorumların aksini düşünüyorum...

Adam sabah 9 da gelmiş yatmış uyumuş 2 saat sonra çocuğun altını al diye kaldırırsan çıldırması normal vallahi ben olsam bende çıldırırdım.

Ayrıca çocuğun altının pis olduğunu bile bile neden uyuttun alıp altını öyle yatırsaydın, birde çocuğu alıp yatağa getirmişsin her ne kadar masum olsanda ben de sanki bilerek yapıyormuşsun gibi düşünüp sinirlenirdim...

Son düzenleme:
Hamileydim. Sinir krizi geçirdim. Bir iki terlikle vurdum. Karnımda bebek sorunlu bir hamilelik. İçini kimse bilemez.. Üstelik çalışan bir hamile.. Pupp hastalığına yakalanmış bir hamile.. Bilip bilmeden yorum yapmayın derim.. Açıp pupp u okuyun onun acısısnı yaşayan bilir.
Şiddetin her türlüsü çirkin. Hadi diyelim eşiniz o zaman hastasınız hamilesiniz diye alttan aldı diyelim, siz daha yeni adama küfürden beter laflar etmişsiniz. Hep kocanız kötü hep kocanız suçlu. Burda yazılanlar size zıt gibi geliyor ama gözünüzü açın. Herkesin bir eşref bir eşşek saati vardır. Demekki eşinizin eşref olmayan saatine denk geldiniz. Hayat toz pembe değil. Kaç erkek karısı ne olursa olsun terlikle ona vursa sessiz kalır allah aşkına bir düşünün. Kocanız aksine sabırlı ve sizin gibi zor birisini idare eden birisi. Bakın oda küfür etmemeliydi. Ama sanki dünya durmuş eşiniz en büyük ahlaksızlıkları yapmış gibi davranmayın. Kötülüğünüze söylemiyorum. Koca sizin kocanız mutlu olmakta olmamakta sizin tercihiniz.

Aslında asla kendimi ezdirmezdim ama zamanla beni sindirdi o bagırırken durup onu izliyorum olay büyüyecek diye bu daha korkunçtur değilmi ondan korkuyormuş gibi. Bundan sonra bende tepki vermeyi düşünüyorum
Eşinizle en azından 3-4 senelik bir beraberliğiniz vardır. Şimdiye kadar nelere tepki vereceğini anlamışsınızdır. Sıkıntı çıkabilecek konularda üzerine gitmekten kaçının. Evlilik birbirini sindirme yarışı değil. Küçük bir bebeğinizde var herşeyden önce onun sağlıklı, huzurlu ve sakin bir ortamda büyümesi önceliğiniz olmalı.

Olay büyümesin diye susmak korkunç değil mantıklı olandır. Eşiniz sakinleştiği zaman konuşursunuz. İki tarafta birbirine bağırıp, hakaretler küfürler havada uçuştuğu zaman korkutucu olur aslında.

Bu tarz erkekler değişmez. Ya sakin olmayı basaracaksin yada yolunu ayiracaksin. Duvarlara yumruk atan küfürler eden adama sürekli alttan almalısın.
Malesef ki benim eşim de bu tarz bir adam. Huyuna gitmeyince aşırı tepkiler veriyor. Allah yardımcımız olsun.

Anne olmus hangi insan uykusunu aliyor ki. Is bölümü su sekilde cocuklarin ve evin sorumlulugu bende. Cogu bende baya yoruluyorum. En fazla iki saat uyuyorumdur, o da nasil bir agriyla anlatamam. Cocuklarimla yatiyorum esim de ben de el kol hareket ettirmeden. Esim gececi calistiginda odasina girip cikarken bile dikkat ederim uyurken. Dokuzda uyumus adam 11 de uyandirilmaz. Sabaha karsi uyumusunuz bebek 11 de kalkmis, kac saat daha uyku gerekiyor.
Evet coooooook yorucu, evet bazen sinirden yorgunluktan agliyorum. Esim evde oldugu zamanlar uyuyorum. Birbirimizi sirayla uyuturuz.Bugün tatildi sabah yedi bucuktan on a kadar ben uyudum, on iki bucuktan üce kadar da esim uyudu. Ikimiz de cok yorgunuz.
Esinizin hakaretleri kesinlikle cok yanlis. Orasi net. Fakat gergin olmadiginiz bir anda anlasin bu konulari uzatmayin, iki yorgun insan böyle gerginlikler yasayabilir.
Asla ama asla sizin sinirinizi bozmak icin yazmadim, elestiri de degil aslinda bu yaptigim. Hepimiz bu yollardan geciyoruz. Cocuk büyütmek kolay degil. Ben aylardir kol agrilari cekiyorum sabah öyle bir agriyla uyaniyorum ki anlatamam.
Lütfen sakinlesin ve esinizle de sakince konusun, ne o ne de siz hakaret etmeyin.
Siz esinize anlayisli olun o da size karsi anlayisli olur umarim. Beni de dokuzda yatmisken onbir de uyandirsa hani ben de sinirlenirim. Bu sekilde düsünmeye calisin biraz da.

Bu tarz erkekler değişmez. Ya sakin olmayı basaracaksin yada yolunu ayiracaksin. Duvarlara yumruk atan küfürler eden adama sürekli alttan almalısın.
Malesef ki benim eşim de bu tarz bir adam. Huyuna gitmeyince aşırı tepkiler veriyor. Allah yardımcımız olsun.

Peki. Nasıl başediyorsunuz

Nişanlı iken muhteşem biriydi ailem çevrem akrabalar böyle birirni nerden buldun maşallah inşallah bizede böyle bir damat diye dua ederlerdi ki iki sene nişanlı kaldık düşünün.. Evlenince sorunlar başladı ama ben çok agresif sinirli biriyim ondan galiba dedim şimdi agzımı açmıyorum durum böyle yani gerçek yüzü buymuş..

Gelince neler olur evden gittin diye kızmaz ama gidecek kimsem yok bu şehirde.. Aileme gitmeyi istiyorum ama maalesef ki çok uzak belki burada olsa yine gözümü karartır giderim ama çok uzaktalar.

Teşekkür ederim.. Ama bende 6 da uyudum evde tek olunca uyumaya zorlanıyorum. Korkumu tedirginlik mi bilmiyorum
kızmayın objektıf olacagım.. Haksızsınız 6 da uyumussunuz. Esınız 6 da bıle uyumamış.. Halim yoktu dıosunuz ya onunda hali sizden daha cok yoktur emınım .. Suan hastayım bebekte durmuyo bn bakıyorum cunku eşim 5 te kalkıo.. Bnde uykusızum ama ille uyurum bbk uyuynca ama onun boyle bı sansı yok...anlayışlı olmak zorundasınız.. Kolik bir bbgm var bu arada

Ruhum daralıyor, nefes alamıyorum.. Kırgınım kızgınım aglamaktan mahvoldum.. Minicik bebegim hissediyor. Onun yanında aglamk istemiyorum. Ama babası olacak adam gitti yavrum dan ve Rabbim den başka kimsem yok.. Geçen de konu açtım cocuk İçin tartışıyoruz diye olaya geçeyim.
Eşim gece çalıştı sabah geliyor eve işi kolay ama nihayetinde uymaması gerek. Bebegim geç yatıyorum bende tükendim sabah a karşı uyudum. Eşim 09 da geldi oda yattı derken kızım 11 de uyandı aramıza aldım kızım agladı altı pisti bu sırada eşim uyandı. Yalvardım halim yok bende sabah yattım lütfen altını değiş sonra beni ilgilenicem sen uyu dedim güzellikle rica minnetle.. Demez olaydım kalktı ortalığı yıktı oraya buraya vurdu kapılara VS.. Öyle bir küfür ediyor ki ne dedim ben noldu yani. Düşünün ki komsu üsten vurdu ve bana s.ktr babanın evine dedi. Allahım ölsem keske çok acı çekiyorum ben ne dedim ona naptım komşulara rezil edecek kadar bagırmak küfür nedir.. Sonra agladım agladım agladım.. Yavrumuda aldım.. Şimdi ne yapım ben gitmek istiyorum ben ama gidemem malesef ailem çok çok tutucu artı onların derdi başından aşkın.. Kalsam atanamadım özel de çalısıyıdum şuan bebek var işte yok.. Ne yapacağım ben ailem aynı şehirde olsa gerçekten belki derdim var çok uzak yerdeler çocukla nasıl giderim... Artık dayanamıyorum dayanacak gücüm kalmadı. Tek yaptığım şey ağlamak.. Ve ihtiyaçlar dışında onunla konusma istemiyorum. Bugun konuşmadım şuan yine işe gitti.. Yarın izinli aynı evin içinde onunla ne yapacağım... Lütfen iğneleyici yorum yapacak olanlar yazmasın zira zaten param parçayım.
Siz evdesiniz
Eşiniz sabaha kadar calısmiş eve gelmıs ve yeniden işe gidecek sanırım
Eşinize altını sen al diye talepte bulunmanız bence doğru değil
Bebek işi yorucudur
Eminim siz de cok yorgunsunuz ama siz evde iyi
Kötü idare edersiniz
O adamin kafasınin ya da bedeninin dinc olmasını gerektiren bir işi var
Calısacak ki eve para gelsin

Bagırması küfür etmesi asla doğru değil
Ama sizin de zamanlamanız yanlıs
Eşiniz uyuyorsa bebeği alıp neden aranıza getiriyprsunuz
Bırakın adam bari uyusun
Siz baska odada durun
O dinlenince bebekle ilgilenir siz az soluklanırdıniz
Olmaz. Mi

Cocuk yorucu olabilir ama evdesiniz 24 saat sizin. Siz sabaha karsi yatmissiniz ve 11e kadar uyumuşsunuz. Adam calisiyor ve sabah 9 da gelmiş yatmis, yattiktan 2 saat sonra kalkmis adama altini degiş diyorsunuz. Gelde sinir krizi gecirme. Sizin gun icinde bevek uyuyunca veya firsatini buldugunuzda uyuma şansiniz olabilir ama is yerinde hicbirsekilde uyuyamaz adam.

Adam genelde böyle değil anladığım sen gidip elini çizmişsin bir çocukda bu alıyorsan ikinciyi düşünme çok zor çünkü hatalı olduğunu kabul etmemekte ne kadar ısrarcısın... Anladığım sen zor bir insansın adamda patlamış herkesin sabrının bittiği nokta var

Güzelce dese yorgunum lütfen uzatma diye bende üzerine gitmezdm. Canım nılur altını değiş ben alcam çok uykum var sonra istediğin kadar uyu dedim.. Bagrıp tepinemsi bir oldu bende şok oldum
Adamin uykusunu bolmussun niye uykulu uykulu guzelce desin?Ben deli olurdum boyle bir durumda..sen kocani tanimiyormusun?
Butun gun tek bir bebege bakmak zor geliyorsa bakici tut..
Esin bagirmakla kufur etmekle cok buyuk hata etmis ama sende kocanin ustune ustune gitmissin..

Çok yüz göz bir ilişkiniz olduğunu düşünüyorum. Eşin ezik ve öfke kontrolü olmayan biri sen de depresyondasın. İkiniz de kendi açınızdan haklısınız ama kimseye birşey için yalvarıp değerini düşürme sen dik dur ki adam da sınırını bilsin. Ezik durdukça karşısnda kendini bir şey sanıp daha çok üstüne gelir.

Yaa ben gerçekten genel olarak feminist olarak geçiyorum, bir çok konuda erkekleri haksız buluyorum ama yani gelde sinirlenme..
Şu anda annemle aynı evde yaşıyoruz ve annem gececi çalıştığında 6 gibi eve geliyor bende 8 gibi çıkıyorum. Okadar az ses çıkartmaya çalışıyorum ki aman kadın uyanmasın diye. Nerdeyse nefes almaya çekineceğim çünkü bir uyanınca birdaha uyumak zor oluyor onlar için.
saat 9 da gelipte saat 11'de çoçuğu aranıza aldığını okuduğumda yuhhh ne gerek vardı buna dedim, adam 2 saat bile uyumamış daha, kavganın bu yüzden çıktığını sandım. Sen bide altını değiştir demişsin :D ay valla kusura bakma, adamın böyle delirmesini doğru bulmuyorum ama sende abartmışsın ya.
İnan bana uykusuzluk insanı mahvediyor.. gececi çalışınca insanın tüm saat düzeni bozuluyor biraz daha anlayışlı olmayı deneyin bence..

Bir önceki yorumumda haklıymışım bütün konularda eşinin hakaretleri var; eşin özgüveni düşük, kendini düzgün ifade edemeyeni, saygısız, ezik bir adam. Ya çek ya ayrıl bu adam düzelmez kimseyi de değiştiremezsin her gün benzer konu açmaya devam edersin. Dik dur kendine güven ve tavrını koy

Bir önceki yorumumda haklıymışım bütün konularda eşinin hakaretleri var; eşin özgüveni düşük, kendini düzgün ifade edemeyeni, saygısız, ezik bir adam. Ya çek ya ayrıl bu adam düzelmez kimseyi de değiştiremezsin her gün benzer konu açmaya devam edersin. Dik dur kendine güven ve tavrını koy

Ailesi ve kendi zamanında çok fakirim okula bile giderken parası olmazmış bulunduğu köyde herkes bunları assalamış. Şimdi evi arabası mesleği var bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Ego sorunu olması

Bütün konularınıza baktım. 2014’den beri eşinizle devamlı sorunlar yaşamışsınız. Anladığım kadarıyla ilk sorunları siz başlatmışsınız hırçınlıklarınızla. Ve belli bir aşamadan sonra karşı taraf belli ki yılmış sorunlardan. Siz belki pişman olmuşsunuz ama erkekler kadınlar gibi değil malesef. Biz kolay sindiriyoruz umut ışığı gördük mü kapılıp gidiyoruz. Erkeklerde bu tükenmişliğe doğru gidiyor.

3 gün iyi olduğunuzda da çocuk yapmışsınız kii baya uğraşmışsınız. Yazık değil mi emeklerinize evladınıza? Yaşadığınızı siz bilirsiniz tabii ama buraya yoruma açık bir yazı yazıyorsanız da birazcık özeleştiri yapmanız gerekir. Yanlış yanlışı doğurmuş malesef.

Rabbim bebeğinizin hatrına hayırlısını versin size. Bunları atlatmanıza yardım etsin. Çok zor bir eşiktesiniz inşallah düzelirsiniz.

Ailesi ve kendi zamanında çok fakirim okula bile giderken parası olmazmış bulunduğu köyde herkes bunları assalamış. Şimdi evi arabası mesleği var bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Ego sorunu olması
Egodan ziyade aşağılık kompleksi. İçine atmış atmış öfkeyi biriktirmiş şu an en yakını en rahat ettiği kişi olan eşine karşı o ezikliğini tatmin yoluna gidiyor. Aslında benim konularına bakıp vardığım sonuç eşinin psikolojik destek almasından yana ama yanaşacağını sanmam. Diyebileceğim tek şey sınırlarını belirle ve koru. Şayet senin çizdiğin sınırları aşıp şiddete başvurursa da git darp raporu al, hukuken kendince elinden geleni yap gözü korksun durması gerektiği yeri bilsin ancak böyle böyle yola gelir bence. Karşısında ezik ağlak bir kadın olma

Ruhum daralıyor, nefes alamıyorum.. Kırgınım kızgınım aglamaktan mahvoldum.. Minicik bebegim hissediyor. Onun yanında aglamk istemiyorum. Ama babası olacak adam gitti yavrum dan ve Rabbim den başka kimsem yok.. Geçen de konu açtım cocuk İçin tartışıyoruz diye olaya geçeyim.
Eşim gece çalıştı sabah geliyor eve işi kolay ama nihayetinde uymaması gerek. Bebegim geç yatıyorum bende tükendim sabah a karşı uyudum. Eşim 09 da geldi oda yattı derken kızım 11 de uyandı aramıza aldım kızım agladı altı pisti bu sırada eşim uyandı. Yalvardım halim yok bende sabah yattım lütfen altını değiş sonra beni ilgilenicem sen uyu dedim güzellikle rica minnetle.. Demez olaydım kalktı ortalığı yıktı oraya buraya vurdu kapılara VS.. Öyle bir küfür ediyor ki ne dedim ben noldu yani. Düşünün ki komsu üsten vurdu ve bana s.ktr babanın evine dedi. Allahım ölsem keske çok acı çekiyorum ben ne dedim ona naptım komşulara rezil edecek kadar bagırmak küfür nedir.. Sonra agladım agladım agladım.. Yavrumuda aldım.. Şimdi ne yapım ben gitmek istiyorum ben ama gidemem malesef ailem çok çok tutucu artı onların derdi başından aşkın.. Kalsam atanamadım özel de çalısıyıdum şuan bebek var işte yok.. Ne yapacağım ben ailem aynı şehirde olsa gerçekten belki derdim var çok uzak yerdeler çocukla nasıl giderim... Artık dayanamıyorum dayanacak gücüm kalmadı. Tek yaptığım şey ağlamak.. Ve ihtiyaçlar dışında onunla konusma istemiyorum. Bugun konuşmadım şuan yine işe gitti.. Yarın izinli aynı evin içinde onunla ne yapacağım... Lütfen iğneleyici yorum yapacak olanlar yazmasın zira zaten param parçayım.

Valla ne denirki eşiniz ökzün tekiymiş anlayışın a sı yok

Back
X