Anne olmus hangi insan uykusunu aliyor ki. Is bölümü su sekilde cocuklarin ve evin sorumlulugu bende. Cogu bende baya yoruluyorum. En fazla iki saat uyuyorumdur, o da nasil bir agriyla anlatamam. Cocuklarimla yatiyorum esim de ben de el kol hareket ettirmeden. Esim gececi calistiginda odasina girip cikarken bile dikkat ederim uyurken. Dokuzda uyumus adam 11 de uyandirilmaz. Sabaha karsi uyumusunuz bebek 11 de kalkmis, kac saat daha uyku gerekiyor.
Evet coooooook yorucu, evet bazen sinirden yorgunluktan agliyorum. Esim evde oldugu zamanlar uyuyorum. Birbirimizi sirayla uyuturuz.Bugün tatildi sabah yedi bucuktan on a kadar ben uyudum, on iki bucuktan üce kadar da esim uyudu. Ikimiz de cok yorgunuz.
Esinizin hakaretleri kesinlikle cok yanlis. Orasi net. Fakat gergin olmadiginiz bir anda anlasin bu konulari uzatmayin, iki yorgun insan böyle gerginlikler yasayabilir.
Asla ama asla sizin sinirinizi bozmak icin yazmadim, elestiri de degil aslinda bu yaptigim. Hepimiz bu yollardan geciyoruz. Cocuk büyütmek kolay degil. Ben aylardir kol agrilari cekiyorum sabah öyle bir agriyla uyaniyorum ki anlatamam.
Lütfen sakinlesin ve esinizle de sakince konusun, ne o ne de siz hakaret etmeyin.
Siz esinize anlayisli olun o da size karsi anlayisli olur umarim. Beni de dokuzda yatmisken onbir de uyandirsa hani ben de sinirlenirim. Bu sekilde düsünmeye calisin biraz da.