• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraldım, nefes alamıyorum. Sen nasıl kocasın

Bebeğin altını değişip bakmak gerekecek.
Değiş yeter ben bakarım demişsin.
Yani adamın uykusunun açıldığına değmez 2 dk için.
Saçma bir teklif olmuş hani 1 saat sen bak desen anlıycam.
Yine de insan olsaymış iyiymiş tabi küfür falan nedir :S
İnsan bebeğe kıyamaz yaa..

Bebeğin altını değişip bakmak gerekecek.
Değiş yeter ben bakarım demişsin.
Yani adamın uykusunun açıldığına değmez 2 dk için.
Saçma bir teklif olmuş hani 1 saat sen bak desen anlıycam.
Yine de insan olsaymış iyiymiş tabi küfür falan nedir :S
İnsan bebeğe kıyamaz yaa..

Sadece küfür değil ki ortalığı talan etti bagurmalar kapıya vurmalar bizi rezil etti

Polis erkekler hep böyle agresif. Ben görmedim duymadım eşini mutlu edeni. Küfür hakaret ettiler mi çıldırıyorum. Nr yptin cnm son durum nedir

Zaten bende yetiştirme tarz diye belirtim. Bu arada sizin eşinizin size yardım etmesi,diğer Türk erkeklerini malesef ki genelellemiyor. Sizin için iyi bir durum keyfini çıkarın.
Siz bunu savunuyorsunuz demiyorum onları yetiştiren annelere sözüm zira benim abimide annem o şekilde yetiştirdi. Belki yeni nesil kız erkek ayrımı yapmadan yetiştirirse bu düzen daha yaşanır bir hal alır. Namus kavramı içinde geçerli bu durum. Durum vahim öldürülen ve şiddet gören kadın sayısı gün geçtikçe artıyor. Bir yerde ciddi yanlışlar yapılıyor :cry:

henüz çocuğum yok ama sizdeki anne kafasını begeniyorum..
Ileride oglum olursa bu şekilde yetistiricem..:temizlik:
Acaba bu tarz anneler toplassa da cocuklar yanlış kisilerle genetik aktarim yapacağına kendileri gibi ailelerin yetistirdigi cocuklarlarla mi evlenseler:KK74::KK5:
Ah keşke ama malesef...her iyi insanların hayatlarını karartan birileri hep çıkar. Dua edelim ki şanslı olsunlar. Rabbim sanada nasip etsin en hayirlisindan güzel bir evlat.

Polis erkekler hep böyle agresif. Ben görmedim duymadım eşini mutlu edeni. Küfür hakaret ettiler mi çıldırıyorum. Nr yptin cnm son durum nedir

Bir aklı gelip bir aklı gidiyor yazık acıyorum ona artık.. Gerçekten tahammül edecek gücüm kalmadı. Sonumuz ne olur bilmiyorum.

Ben yinede mesleğe göre değerlendirmiyorum çok tanıdığım var terbiyeli mutlu eden olan. Benim eşim öğretmen doktor VS olsaydı yine böyle terbiyesiz olacaktı çünkü karakter değişmez meslek ayrı karakter ayrı diye düşünüyorum polislik buna sonradan verilen birünvan karakteri hep olan. Ailesi suçlu zira hepsi böyle

Ruhum daralıyor, nefes alamıyorum.. Kırgınım kızgınım aglamaktan mahvoldum.. Minicik bebegim hissediyor. Onun yanında aglamk istemiyorum. Ama babası olacak adam gitti yavrum dan ve Rabbim den başka kimsem yok.. Geçen de konu açtım cocuk İçin tartışıyoruz diye olaya geçeyim.
Eşim gece çalıştı sabah geliyor eve işi kolay ama nihayetinde uymaması gerek. Bebegim geç yatıyorum bende tükendim sabah a karşı uyudum. Eşim 09 da geldi oda yattı derken kızım 11 de uyandı aramıza aldım kızım agladı altı pisti bu sırada eşim uyandı. Yalvardım halim yok bende sabah yattım lütfen altını değiş sonra beni ilgilenicem sen uyu dedim güzellikle rica minnetle.. Demez olaydım kalktı ortalığı yıktı oraya buraya vurdu kapılara VS.. Öyle bir küfür ediyor ki ne dedim ben noldu yani. Düşünün ki komsu üsten vurdu ve bana s.ktr babanın evine dedi. Allahım ölsem keske çok acı çekiyorum ben ne dedim ona naptım komşulara rezil edecek kadar bagırmak küfür nedir.. Sonra agladım agladım agladım.. Yavrumuda aldım.. Şimdi ne yapım ben gitmek istiyorum ben ama gidemem malesef ailem çok çok tutucu artı onların derdi başından aşkın.. Kalsam atanamadım özel de çalısıyıdum şuan bebek var işte yok.. Ne yapacağım ben ailem aynı şehirde olsa gerçekten belki derdim var çok uzak yerdeler çocukla nasıl giderim... Artık dayanamıyorum dayanacak gücüm kalmadı. Tek yaptığım şey ağlamak.. Ve ihtiyaçlar dışında onunla konusma istemiyorum. Bugun konuşmadım şuan yine işe gitti.. Yarın izinli aynı evin içinde onunla ne yapacağım... Lütfen iğneleyici yorum yapacak olanlar yazmasın zira zaten param parçayım.
Aptal kocalar..ben de buraya kocam hakkinda konu acmak icin gelmistim. Sizinkini gordum
Acaba bebegi mi var dedim,ever oyleymissiniz. Bebek sonrasi ne oluy9 bu adamlara yahu.. niye anlayisli degiller.. Isleri de rast gitmesin.. biz zorlaniyoruz
Onlar da zorlansjn...

Ruhum daralıyor, nefes alamıyorum.. Kırgınım kızgınım aglamaktan mahvoldum.. Minicik bebegim hissediyor. Onun yanında aglamk istemiyorum. Ama babası olacak adam gitti yavrum dan ve Rabbim den başka kimsem yok.. Geçen de konu açtım cocuk İçin tartışıyoruz diye olaya geçeyim.
Eşim gece çalıştı sabah geliyor eve işi kolay ama nihayetinde uymaması gerek. Bebegim geç yatıyorum bende tükendim sabah a karşı uyudum. Eşim 09 da geldi oda yattı derken kızım 11 de uyandı aramıza aldım kızım agladı altı pisti bu sırada eşim uyandı. Yalvardım halim yok bende sabah yattım lütfen altını değiş sonra beni ilgilenicem sen uyu dedim güzellikle rica minnetle.. Demez olaydım kalktı ortalığı yıktı oraya buraya vurdu kapılara VS.. Öyle bir küfür ediyor ki ne dedim ben noldu yani. Düşünün ki komsu üsten vurdu ve bana s.ktr babanın evine dedi. Allahım ölsem keske çok acı çekiyorum ben ne dedim ona naptım komşulara rezil edecek kadar bagırmak küfür nedir.. Sonra agladım agladım agladım.. Yavrumuda aldım.. Şimdi ne yapım ben gitmek istiyorum ben ama gidemem malesef ailem çok çok tutucu artı onların derdi başından aşkın.. Kalsam atanamadım özel de çalısıyıdum şuan bebek var işte yok.. Ne yapacağım ben ailem aynı şehirde olsa gerçekten belki derdim var çok uzak yerdeler çocukla nasıl giderim... Artık dayanamıyorum dayanacak gücüm kalmadı. Tek yaptığım şey ağlamak.. Ve ihtiyaçlar dışında onunla konusma istemiyorum. Bugun konuşmadım şuan yine işe gitti.. Yarın izinli aynı evin içinde onunla ne yapacağım... Lütfen iğneleyici yorum yapacak olanlar yazmasın zira zaten param parçayım.
Canim daha once boyle bi olay yasadin mi hic . dahaoncr altini hic degistirdi mi esin . boyle bi talepte bulundun mu . bunlardan bahsetmemissin. Bunlarda onemli eger yapmissa daha once kizmadan ozaman ya ciddi bi skntisi var isyerinde yada baska biseyle bu seklde sana patlamis olablr . egerdaha pnce hic ya0madiysa sen bndn nasi bunu istersin kafasinda bu tepkihi gostermis olablr . bnm susuncem biraz ilkelce olcak eger esini sevyosanve seni sevsgndn eminsen. Al karsina neselo bi aninda. Bu dvransin onu uzdgnu soyle birdaha ondan bisy istemeyecegni ve kirildgini belli et ama lutfen artik alt degistirmesini istemenormalde erkeklerin destek olmasi gerekir bunu yaptiysa dahada isteyio moralini bozma 2dk uykusuz jal sen degistir bazi erkekler eslerini nazlandirmayi bilmiyor malesef odun oluyorlar

Sizin gibi düşünen kadinlar yüzünden kadına şiddet bu kadar artıyor.Yardım etse nolur sanki?
konuyu iyi okuyun adam yorgun geliyor gece calisiyor gece calismak demek gunduzun iki kati yorulmak demek sonra yatiyor 2 saat sonra uyandiriliyor ve sonuc boyle oluyor mesele ne biliyor musunuz karsidaki hatunun kocasinin sinirlarini hice saymasi yardim beklemek bu demek degil burada bir yanlis zihniyet var bu degismedikce herkes her muameleyi gorebilir

Bütün gece çalışmış ve yatalı sadece 2 saat olmuş bir insana karşı anlayışlı olun lütfen.
Benimde bebegim var, herkes çocuk büyütüyor kalkıp 2 dakka altını açmak zor değil. Dediğinize göre normal zamanlarda yardım da ediyormuş. Bence ondan böyle bir istekde bulunmakta haksızsınız.

Ama eşiniz de aşırı tepki vermiş o kadar büyütmeye ne gerek var yapamam diyip , dönüp arkasını uyumaya devam edebilirdi.
Ikinizde haksız olduğu noktalar olduğu için orta noktada buluşup konusun.

Eşin normalde sen uyurken ilgilenir mi bebekle ?
Hayırsa..
Çok beklenti içinde olmamak lazım bu türlere.
Küfüre gerek yok ama sende uyuyan adamı uyandırana yalvarana kadar 2 dk da hallederdin.

sana bisey diyim mi kpss ye hazirlan
otur bebeginle ders calis kosssss...
kimseye minnet etme !
bebekle calis demesi kolay deme.!
inan ki o kadar cok ki bebegini uyutken test cozen...
kazan memur ol seninle gelen gelsin gelmeyen defolsun gitsin..
memur maasinla paşalar gibi bakarsin bebegine
ailene de minnetin olmaz
hatta memur olunca kiymete binersin..
esin öküzün onde gideni o ayri da
senin de tek hatan kocan gece calisip sabah eve gelince haliyle yorgun oluyo gelir gelmez öküze altini degistir ben de uyumadim demen olmamis
cunku o da der " bu saate kadar niye uyumadin " diye ankatamazsin cocuk uyumuyo durmuyo agliyo...anlamaz...
onla ugrascana 2 dk degisip yatsaydin iyi olurdu bi de eve girer girmez adam uykusuzya sinir yapmistir
benimki de vardiyali calisiyo gece mesaisini hic sevmez ben de hic konusmamayi tercih ederim cok sinirli olur cunku o sira ne dersem diyim bana catacakmis gibi gelir senin ki de oyle demek ki gece calisip sabah geldigi zmn konusmamayi tercih et

Son düzenleme:
sana bisey diyim mi kpss ye hazirlan
otur bebeginle ders calis kosssss...
kimseye minnet etme !
bebekle calis demesi kolay deme.!
inan ki o kadar cok ki bebegini uyutken test cozen...
kazan memur ol seninle gelen gelsin gelmeyen defolsun gitsin..
memur maasinla paşalar gibi bakarsin bebegine
ailene de minnetin olmaz
hatta memur olunca kiymete binersin..
esin öküzün onde gideni o ayri da
senin de tek hatan kocan gece calisip sabah eve gelince haliyle yorgun oluyo gelir gelmez öküze altini degistir ben de uyumadim demen olmamis
cunku o da der " bu saate kadar niye uyumadin " diye ankatamazsin cocuk uyumuyo durmuyo agliyo...anlamaz...
onla ugrascana 2 dk degisip yatsaydin iyi olurdu bi de eve girer girmez adam uykusuzya sinir yapmistir
benimki de vardiyali calisiyo gece mesaisini hic sevmez ben de hic konusmamayi tercih ederim cok sinirli olur cunku o sira ne dersem diyim bana catacakmis gibi gelir senin ki de oyle demek ki gece calisip sabah geldigi zmn konusmamayi tercih et

Keske hazırlanabilsem ama çok zor maalesef :( atansam ilk işim bu adama haddini bildirmek olacak

Back
X