- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi Dilara55333
Konu sahibini aşırı vicdansız buldum. Sabaha kadar çalışmış adam uyandırılır mı yaa bu nasıl bi bencilliktir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim çok alt değiştirdi hatta hala 3 yaşındaki oğlumun altını yıkar, banyosunu yaptırır ama onurundan bişey de kaybetmedi. O bir yetiştirme tarzıdır malesef. Biri 1.5 yasnda diğeri 3 yaşında iki erkek evladım var. Valla ellerine veriyorum ıslak mendil çizdikleri duvarı siliyorlar, döktükleri kırıntıları topluyorlar içtikleri suyu kendi alıyorlar vs. Yarın eşlerini köle gibi görmesinler değer versinler. Elimden geldiğince bu sekilde yetirmeye çalışıyorum. Malesef erkek egemenliği aldı başını gitti yüzyıllardır.
Zaten bende yetiştirme tarz diye belirtim. Bu arada sizin eşinizin size yardım etmesi,diğer Türk erkeklerini malesef ki genelellemiyor. Sizin için iyi bir durum keyfini çıkarın.Benim eşim çok alt değiştirdi hatta hala 3 yaşındaki oğlumun altını yıkar, banyosunu yaptırır ama onurundan bişey de kaybetmedi. O bir yetiştirme tarzıdır malesef. Biri 1.5 yasnda diğeri 3 yaşında iki erkek evladım var. Valla ellerine veriyorum ıslak mendil çizdikleri duvarı siliyorlar, döktükleri kırıntıları topluyorlar içtikleri suyu kendi alıyorlar vs. Yarın eşlerini köle gibi görmesinler değer versinler. Elimden geldiğince bu sekilde yetirmeye çalışıyorum. Malesef erkek egemenliği aldı başını gitti yüzyıllardır.
terlikle dövmek miEski konulara baktım da, Problemli Evlilik konusunda konu sahibi eşini terlikle dövdüğünü kocasının el kaldırmadığını yazmış. Yok artık. Acıdım kocanıza. Adamcağız hem dayağınızı yemiş, hem şeref yoksunu şeklindeki küfürlerinizi yemiş yinede ses etmiyor. Pes.
Vallahi yorumlara sastim kaldim.
Bir anne uykusuz olabilir yorgun olabilir. Yatmis olan esten bebegin altni degistirmesini rica etmesinden dha dogal ne olabilir anlamdim. Kadin da yoruluyor, ev isi bebek isi koca isi kendi isin vs vs. Cocuk uyudugunda uyunsa hic bir anne uykusuz kalmazdi zatenn!!!!!!!
Esinizin bu kadar tepki vermesine cok sinirlendim. Canim gozunu korkutmak lazim. Seni kaybedecegi dusunce olmasi lazim aklinda. Surtsun burnu biraz. Arkadasinda kal. Teyzen amcan hala vs. Vs ulasamasin bir sure. Baktin aramiyor sormuyor bosanirsinn gidersin anne baba yanina. Boyle hanzolari cekmektense tutumlu aileyi cekmen daha iyi. Eabbim saglik versinncok zor yasadiklarin.
Diger konularımda beni nasıl suçlu buldunuz pessadece bu konudan yola çıkarak eşine haksız diyebiliriz. yalnız konu sahibi çok sorunlu bir kadın eski konularında sürekli eşine psikolojik baskı yapıyor. adam herhalde çıldırma noktasına gelmiş. yine de yaptığı doğru değil. şiddetin her türlüsüne karşıyım psikolojik de olsa fiziksel de olsa.
ama insan kocasını biraz tanır ve ona göre davranır. hep ben hep ben nereye kadar. nişanlı iken melek gibi olan adamı bu hale getirmiş ve halen adamı suçluyor... biraz gözünü açması için böyle yorumlar yapıldı.
Ben eski konularini bilmiyorum simdi okumaya baslayacagim detay icin tesekkurler.sadece bu konudan yola çıkarak eşine haksız diyebiliriz. yalnız konu sahibi çok sorunlu bir kadın eski konularında sürekli eşine psikolojik baskı yapıyor. adam herhalde çıldırma noktasına gelmiş. yine de yaptığı doğru değil. şiddetin her türlüsüne karşıyım psikolojik de olsa fiziksel de olsa.
ama insan kocasını biraz tanır ve ona göre davranır. hep ben hep ben nereye kadar. nişanlı iken melek gibi olan adamı bu hale getirmiş ve halen adamı suçluyor... biraz gözünü açması için böyle yorumlar yapıldı.
terlikle dövmek mi
zaten bir insan iyiyken bir anda küfürbaza dönerse bir durup düşünmek lazım
Yazdigim yorumu geri alabilsem keske. Eski konulari okudumda hak verdim simdi size.sadece bu konudan yola çıkarak eşine haksız diyebiliriz. yalnız konu sahibi çok sorunlu bir kadın eski konularında sürekli eşine psikolojik baskı yapıyor. adam herhalde çıldırma noktasına gelmiş. yine de yaptığı doğru değil. şiddetin her türlüsüne karşıyım psikolojik de olsa fiziksel de olsa.
Bence siz suçlu değilsiniz aynen böyle devam edin.. İşinize gelen (eşinizi suçlayan) yorumları dikkate alıp kendinizi biraz daha gaza getirin eşinizi daha da canından bezdirin.. ama yarın öbür gün olacaklara da pek şaşırmayın bu kafayla giderseniz terkedilmeniz yüksek ihtimal çünkü..Diger konularımda beni nasıl suçlu buldunuz pes
Peki ne yapım bana küfür eden bir adama tesekkur mü edeyim peki siz söyleyinBence siz suçlu değilsiniz aynen böyle devam edin.. İşinize gelen (eşinizi suçlayan) yorumları dikkate alıp kendinizi biraz daha gaza getirin eşinizi daha da canından bezdirin.. ama yarın öbür gün olacaklara da pek şaşırmayın bu kafayla giderseniz terkedilmeniz yüksek ihtimal çünkü..
Bu ara hergün gecede normalde bir gün izin bir gün gece. PolisNe iş yapıyor eşiniz? Sürekli mi gece çalışıyor? Vardiyalı mı?
Maalesef öyle gözüküyor2014ten beri kocanızla ilgili konu açmışsınız. her zaman problemliymiş. üstüne bi de bakamayacağınız bi çocuk yapmışsınız. kusura bakmayın ama ne bekliyosunuz? gökten iyilik meleği yağmasını ve kocanızı düzeltmesini mi? kusura bakmayın ama bu olmayacak. ya bu adamdan boşanacaksınız ya da herşeyi sineye çekip asla bişey söylemeyip pısıp oturacaksınız. yoksa daha çooook ağlarsınız.
Bende bütün gün yoruluyorum sürekli bebekle ilgilenmek ne kadar zor. Keske bende çalışsamKonu sahibini aşırı vicdansız buldum. Sabaha kadar çalışmış adam uyandırılır mı yaa bu nasıl bi bencilliktir?
Maalesef alışmış kudurmuştan beterdir derler aynen öyle agzı bozuk aileside böyle iki abisi boşandıbenim eşim de vardiyalı çalışıyor
doğum izninde iken adam sabah gelince direk kızımı vermek isterdim ki yorucu bir işi var
onlarda haklı bizde haklıyız
birde @Kriziantemcicegi evde oturmak da etkiliyor çalışan insanı
farkında olmadan eşine çok sık ters davranmışsındır
ama tabi ne olursa olsun bunlar bahane değil önceki konularınıza da baktım eşiniz alışkanlık haline getirmiş
ben olsam ailemin yanına giderim kısa süreli de olsa
sizce ben mi o mu uyguluyor psikolojik şiddetsadece bu konudan yola çıkarak eşine haksız diyebiliriz. yalnız konu sahibi çok sorunlu bir kadın eski konularında sürekli eşine psikolojik baskı yapıyor. adam herhalde çıldırma noktasına gelmiş. yine de yaptığı doğru değil. şiddetin her türlüsüne karşıyım psikolojik de olsa fiziksel de olsa.
Peki ne yapım bana küfür eden bir adama tesekkur mü edeyim peki siz söyleyin
henüz çocuğum yok ama sizdeki anne kafasını begeniyorum..Benim eşim çok alt değiştirdi hatta hala 3 yaşındaki oğlumun altını yıkar, banyosunu yaptırır ama onurundan bişey de kaybetmedi. O bir yetiştirme tarzıdır malesef. Biri 1.5 yasnda diğeri 3 yaşında iki erkek evladım var. Valla ellerine veriyorum ıslak mendil çizdikleri duvarı siliyorlar, döktükleri kırıntıları topluyorlar içtikleri suyu kendi alıyorlar vs. Yarın eşlerini köle gibi görmesinler değer versinler. Elimden geldiğince bu sekilde yetirmeye çalışıyorum. Malesef erkek egemenliği aldı başını gitti yüzyıllardır.