• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraldım, nefes alamıyorum. Sen nasıl kocasın

Bebegim 6 aylik oldu benim esimde polis kimsem yok burda hep.tek. basima baktim cocuguma gunlerce uykusuz kaldim birsefer dahi biraz uyu dinlen demedi bazen bayginlik gecirdim yorgunluktan dusun.ustune bide alay eder cennet analarin ayaklari altinda babalarin deil diye.artk yuzume soguk su carpiyorum kahve yada yesil cay iciyorum hatta bazen yorgunluktan geberiyorum genede cok minnet etmiyorum ona mesela dun hastaydim ustumde duramiyodum cocugun altini alirmisin dedm almadi :) bu yuzden hep derim cocuk babasiz olurda anasiz asla die

Şuan biraz yogun. Uykusu olmadığı zaman yardım eder ama uykusu varken benimde var..

Eee onun da var?

Siz sabaha karşı 6 da uyusanız, saat 11.
5 saat uyumuşsunuz
Adam 2 saat?
Üstelik sizin çocuk uyudukça uyuma lüksünüz var.
Basit matematik degil mi?
Ben olsam utanırım adamı uyandırmaya.
Çekinirim çocuk ses çıkarır falan diye.
Siz bir de altını değiştir kalk çocuğa bak diyorsunuz.
Eşinizin tepkisi kabul edilemez onda herkesle hemfikirim de size de pes.

Erkekler böyle arada erkeklenirler boşver salama sana şidet yoksa tabi..bunlar her evde oldu oluyor her şeye gidilseydi kimse evli kalmazdı merak etme zamanla kovsamsa gitmiyora değil herşeye rağmen yanımdaya da alışabiliyorlar sen konuşma yemeğini hazırla surat asma ama konuşma neden konuşmuyorsun derse kırgınım de zamanla evde gezmene alışıcak o zaman hesabını sorarsın ve unutma kadınlar anne olunca yemeği de intikamıda soğuk yerler

Erkekler böyle arada erkeklenirler boşver salama sana şidet yoksa tabi..bunlar her evde oldu oluyor her şeye gidilseydi kimse evli kalmazdı merak etme zamanla kovsamsa gitmiyora değil herşeye rağmen yanımdaya da alışabiliyorlar sen konuşma yemeğini hazırla surat asma ama konuşma neden konuşmuyorsun derse kırgınım de zamanla evde gezmene alışıcak o zaman hesabını sorarsın ve unutma kadınlar anne olunca yemeği de intikamıda soğuk yerler

Yok konuşmayı düşünmüyorum

Adamin uykusunu bolmussun niye uykulu uykulu guzelce desin?Ben deli olurdum boyle bir durumda..sen kocani tanimiyormusun?
Butun gun tek bir bebege bakmak zor geliyorsa bakici tut..
Esin bagirmakla kufur etmekle cok buyuk hata etmis ama sende kocanin ustune ustune gitmissin..

Keske tutma imkanım olsa

Egodan ziyade aşağılık kompleksi. İçine atmış atmış öfkeyi biriktirmiş şu an en yakını en rahat ettiği kişi olan eşine karşı o ezikliğini tatmin yoluna gidiyor. Aslında benim konularına bakıp vardığım sonuç eşinin psikolojik destek almasından yana ama yanaşacağını sanmam. Diyebileceğim tek şey sınırlarını belirle ve koru. Şayet senin çizdiğin sınırları aşıp şiddete başvurursa da git darp raporu al, hukuken kendince elinden geleni yap gözü korksun durması gerektiği yeri bilsin ancak böyle böyle yola gelir bence. Karşısında ezik ağlak bir kadın olma

Çok ama çok istiyorum ben bunu sürekli dile getiriyorım fakat mesleğinde sorun olur asla gitmem diyor. Konuşmayı düşünmüyorum ama bundan sonra beni sindirmesine izin vermicem. Kısasa kısas. Komşulara rezil olmaktan umrumda değil

Bazı insanlar uykulu uyandırıldıklarında deliriyor gerçekten. Bu sebep olabilir.. Kriz geçirmiş gibi.. Siz çalışmıyormuşsunuz bide bebek olmuş. Bunalmıştır belki..Konuşmayı denediniz mi?Pişman mı?

Bazı insanlar uykulu uyandırıldıklarında deliriyor gerçekten. Bu sebep olabilir.. Kriz geçirmiş gibi.. Siz çalışmıyormuşsunuz bide bebek olmuş. Bunalmıştır belki..Konuşmayı denediniz mi?Pişman mı?

Hayır şu an çalışıyor. Yarın izinli konusmasu düşünmüyorm.

Gerizekalı erkekler ! Çocuğu dogurtturana kadar baba gibi davranıp çocuk olduktan sonra uzaktan bir akraba gibi ancak sevmeye geliyorlar ve yanınızdaki varlık baba kafasında değil. Allah aşkına şöyle adamlara evlat vermeyin veriyorsanızda kendi işinizi kendiniz yapmayı öğrenin ;)

Kufur etmesi dogru degil bende uykudan çok ama çok sinirli uyanirim eşimde bilir bi kaç saat laf atmaz kirarim diye kufur etmem ama tersleyebiliyorum istem dısı, sizin işten gelen adama alt degstirmenizi istemeniz ayri vaka adam hakli ama uygun dille belirtmeliydi siz uzatmayin ama kirildiginizi belli edin her kavgada baba evine gidilseydi saglam yuva kalmazdi

Size hakaret etmesini asla haklı bulamam. Burada sonuna kadar haklısınız ama bütün gece çalışan birine altını sen değiştir sonra ben bakarım diye yalvarmanız anlamsız. Tabiki yardım bekliyorsunuz,gayette hakkınız bu,eminim sizde yoruluyorsunuz ama tüm gece uyumamış,altını değiştir demenize gerek yok,zaten kalkacaksınız uyanmış bebek,o alt değiştirilecek 2 dakika sizin müthiş bir uyku uyuyup dinlenmenizi inanın sağlamayacak.
Siz bebeği alıp çıksaydınız,eşiniz uyusaydı,akşama kadar uyumaz herhalde,o uyanınca verirdiniz bebeği,siz gidip uyurdunuz. Ayrıca bu kadar uykusuz kalıyorsanız,bebek uyuyunca sizde kıvrılın yanına onunla uyuyun. İnanın o 1 saat uyku sizi kurtarır. Ben hep öyle yapardım. Bazen iki uykusunda da yatar uyurdum. Sizinde yapmanız gereken bu.

Sen adama serefsiz demissin, adam sana cektir git demis bence bu asamada tek tarafli bir sucluluk yok.. ikiniz de esit sekilde suclusunuz.. kimin once soylediginin de bir onemi yok.. ayrica sabaha karsi uyumakla sabah eve gelip uyumak arasinda da zibilyon tane fark var.. bu kadar olay yapmak yerine birakaydiniz kirli kalsaydi cocugun alti daha iyiydi..

Adam butun gece calismis sabah evine gelmis uyuyacak,aglayan cocugu yatak odasina getirdiginiz yetmiyor bir de altini temizletmek istiyorsunuz ve bu size normal bir davranis gibi mi geliyor gercekten?
Anladigim kadariyla calismiyorsunuz da.5dakikanizi almaz bir bebegin altini degistirmek.
Su adamlara is verecem diye komik duruma dusmeyin allah askina,cocugu tek basina yapmadin diye yorum yapanlar olmus.Tabi ki tek basina yapmadin elbet yardim edecek ama herseyin bir zamani,bir adabi var yani..

Ruhum daralıyor, nefes alamıyorum.. Kırgınım kızgınım aglamaktan mahvoldum.. Minicik bebegim hissediyor. Onun yanında aglamk istemiyorum. Ama babası olacak adam gitti yavrum dan ve Rabbim den başka kimsem yok.. Geçen de konu açtım cocuk İçin tartışıyoruz diye olaya geçeyim.
Eşim gece çalıştı sabah geliyor eve işi kolay ama nihayetinde uymaması gerek. Bebegim geç yatıyorum bende tükendim sabah a karşı uyudum. Eşim 09 da geldi oda yattı derken kızım 11 de uyandı aramıza aldım kızım agladı altı pisti bu sırada eşim uyandı. Yalvardım halim yok bende sabah yattım lütfen altını değiş sonra beni ilgilenicem sen uyu dedim güzellikle rica minnetle.. Demez olaydım kalktı ortalığı yıktı oraya buraya vurdu kapılara VS.. Öyle bir küfür ediyor ki ne dedim ben noldu yani. Düşünün ki komsu üsten vurdu ve bana s.ktr babanın evine dedi. Allahım ölsem keske çok acı çekiyorum ben ne dedim ona naptım komşulara rezil edecek kadar bagırmak küfür nedir.. Sonra agladım agladım agladım.. Yavrumuda aldım.. Şimdi ne yapım ben gitmek istiyorum ben ama gidemem malesef ailem çok çok tutucu artı onların derdi başından aşkın.. Kalsam atanamadım özel de çalısıyıdum şuan bebek var işte yok.. Ne yapacağım ben ailem aynı şehirde olsa gerçekten belki derdim var çok uzak yerdeler çocukla nasıl giderim... Artık dayanamıyorum dayanacak gücüm kalmadı. Tek yaptığım şey ağlamak.. Ve ihtiyaçlar dışında onunla konusma istemiyorum. Bugun konuşmadım şuan yine işe gitti.. Yarın izinli aynı evin içinde onunla ne yapacağım... Lütfen iğneleyici yorum yapacak olanlar yazmasın zira zaten param parçayım.
sadece altını al dediniz yalvardınız daha öncesi vardır adamın birkmişliği vardır bu kadar patlamasına sebep söylenerek iş yapanlara bende çok sinir olurum ama etrafı kırıp dökmesi asla haklı değil hele bebişin yanında yapması çok kötü olmuş bakmak istemeyen erkeğe zorla bebek baktırmayın yada bebek yapmayın bakmak zor geliorsa işten gelen bir insanla kendinizi bir tutmanız tuhaf olmuş

adamın hakaret etmesini doğru bulmuyorum ama
siz sabaha karşı 5 te uyumuş olsanız
11 e kadar 6 saat eder
eşiniz gece çalışmış 9 da gelip yatmış 11 de siz bebeğin altını değiştir demişsiniz
bana göre fazlasıyla bencillik
ben hamilelikten dolayı geceleri sürekli dönüyorum uyuyamıyorum
eşime rahatsız olma uyuyamıyorsan diğer odaya geç diyorum
ben akşam 11 de yatıp 7 de kalkmama rağmen sabah o kadar gergin ve mutsuz oluyorum ki anlatamam
öyle iki saatlik uyku ile çıldırırdım galiba
babamdan hatırlıyorum gece vardiyasına giderdi uykusu öyle hafifti ki
annem babam gece vardiyasına gittiği zaman zili kapatır, telefonun fişini çeker bizi en dip odaya toparlardı

2014ten beri kocanızla ilgili konu açmışsınız. her zaman problemliymiş. üstüne bi de bakamayacağınız bi çocuk yapmışsınız. kusura bakmayın ama ne bekliyosunuz? gökten iyilik meleği yağmasını ve kocanızı düzeltmesini mi? kusura bakmayın ama bu olmayacak. ya bu adamdan boşanacaksınız ya da herşeyi sineye çekip asla bişey söylemeyip pısıp oturacaksınız. yoksa daha çooook ağlarsınız.

Sen 5 saat uyudugun halde uyanamiyosun adam 2 saat belki uyumus ondan istiyorsun. Isı yorucu olmayabilir ama sonuçta sen gibi evin rahatliginda uykusuz kalmiyor adam ıs yerinde uykusuz. Normalde onun yaninda bile yatmaman lazım .gecenin 1 saat uykusu gündüzün 5 saatine bedel.sanki adam eglenceden gelmiş eve. Keşke ağır konusmasaymis ama onu da uyku sarhoşluğuna vermek lazım

Back
X