Darlanıyorum

...Karı kocanın aynı yatakta uyumak zorunda olması, tamamen kültürümüzün bize dayattığı bi saçmalık! Herkesin kendine özel bi alanı olmalı. Sadece küs olduğunda mı ayrı yatılır. "HAYIR"

Keşke böyle bi adet olmasaydı. Bende çok muzdaribim bu konuda. Yaa adam sere serpe uyuyo. Kaç gece yerimi işgal ediyosuun diye bağırdım bilmiyorum. Yatağın %20'si benim.

Yanlış anlaşılmasın, eşimi seviyorum, aramız iyi. Lakin yatakta çok kısıtlıyım ve bu durumu düzeltemiyorum. Ben sana hak veriyorum konu sahibi. Yüzyüze sarıldığında benimde nefesim tikanıyo, neden oluyo bende anlamış değilim. Resmen nefes alamıyorum 🤷‍♀️

bunu neden dert ettiğinizi anlayamamıştım ama yorumları görünce anladım

adam sizi bırakır gider dahi yazılmış

herkes dokunulmaktan hoşlanmak zorunda değil

eşinizle bunu konuşun ki ikinizin arasında sorun haline gelmesin

tabii ki bu hiç temassız yaşansın anlamına gelmez ama çok sarılma bunaldım dediğim için sürekli sarılmasına izin veren birine gidecekse de güle güle derim

Yaw sanki adama senin anan çirkin diyiceksiniz :D Niye alınsınki, daralamak sıcaktan uyuyamak çok doğal, eşinizin hatası olan bir durum yok, sizin de katlanmanız gereken birşey değil bu.

Merak etme birkac yila birseyin kalmaz..

Hanımlar merhaba,
Ben yeni evliyim, eşimle de şuanlik aramız iyi çok şükür, ama ben alışamadığım için midir bilinmez eşimle uyurken bana sarılıp uyuyunca darlanıyorum nefes alamıyorum sanki uyuyamıyorum ateş basıyor, kendisi kırılgan bişey desem yanlış anlar diye de korkuyorum. Genel olarak insanlarla teması çok fazla sevmeyen biriydim ama elimde değil bu😐 Gündüz de gelip sarılması vs tamam hoşuma da gidiyor beni sevdiğini hissediyorum ama bı yandan da boğuluyorum sanki, rahatsız oluyorum😕 bu duruma alışır mıyım sizce, ne yapmalıyım, çok sacma bı konu biliyorum ama bunu bı tek ben mi yaşıyorum acaba
Ben de gece sarmaş dolaş uyumayı sevmem hatta uyuyamam, eşinize bunu kibarca anlatabilirsiniz, sen dur ben sana sarılayım deyin mesela. Çok dipdibe nefes alamıyorum sen sırtını dönsen de ben sana sarılsam olur mu deyin mesela, ya da bir süre sarılıp yatın uykunuz geldiğinde sırtınızı dönün, biz yıllardır böyleyiz, eşim dalga geçer hatta döndü k.çını yine bizim hatun diye. Uyku alışkanlıkları değişmesi zor şeylerdir. Ama gündğz sarılmalarına alışmaya çalışın onlar olmadan olmaz çünkü

Bunda bir anormallik yok. Ben de çok seviyorum eşimle sarılıp uyumayı ama uyuyamıyorum. Ben de boğulacak gibi oluyorum, kıpırdamak istiyorum, kıpırdayamıyorum, daralıyorum. Bence açıkça söyleyin durumunuzu. Yine sarılarak yatın sonra uyuyacağınız zaman uzaklaşırsınız.

Kibarca, şevkatle ve sevgiyle söylerseniz sorun olmaz. Ama uyku haricindeki zamanlarda sık sık sarılın, dokunun eşinize.

bende sarmas dolas yatmayi sevmem, hatta gun icinde bile sarmas dolas olmayi sevmem genel olarak yapimda buydu her zaman.
evlendigimizin 3.gunü esime haci biz hep böylemi yaticaz ustumden kamyon gecmis gibi kalkiyorum ben dedim ( yatagin bir basinda yatip öbur basinda uyanan insanim ayrica) onada bir rahatlama geldi herkes yayila yayila yatmaya basladi.

yuzyuze ben de sarilamam nefes alamiyorum ama sirtim donukken sarilarak uyumak cok guzel. uykudayken sen saga ben selamet zaten 😂

Bende sevmiyorum sarılarak uyumayı nefesini hissettiğim zaman geliyorlar bana, yataktan firlayasim geliyor.eşimde bayılır sarılmaya her gec

Bizde iç içe dip dibe evlilik yaşayanlardanız. Eşim dokunmayı çok sever. Gün içinde ne kadar sarıldığının sayısını hesap edemem. Geri kalan zaman da yanaklarımı mıncırır ya da öper. Bende bu kadar ilgiye alışık değilim. Az donuk tarafım var. İstesem de eşim kadar temas halinde olamıyorum. Bazen stres basıyor. Ben hiç alınacak kırılacak diye düşünüp ona olmadığım gibi davranmadım. Hem ona dokunarak ilgilimi gösteriyorum. Aynı zamanda fazlasından da hoşlanmadığımı dile getiriyorum. Bu dengeyi kurduğumdan aramızda mesele olmuyor. Hatta espiriye bile dönüşüyor bu konu. Uyku konusunda da konforuma düşkünüm bunu eşime en başından söylemişimdir. Sırtımı dönersem sarılmazsam beni yanlış anlama uykuya dalamazsam bu bende stres yapıyor uyuyamıyorum diye anlattım. Böyle Konuşma yapıp da Yatağa girer girmez kafana göre takılmazsan kırılmaz önce sarılın sohbet edin sonra herkes rahat olacağı şekilde yatsın. Ben bazen uyurken yatakta yön bile değiştiriyorum. Kendiniz olun ve Eşinizin sizi tanımasına izin verin yoksa sizin için stres olur.

...Karı kocanın aynı yatakta uyumak zorunda olması, tamamen kültürümüzün bize dayattığı bi saçmalık! Herkesin kendine özel bi alanı olmalı. Sadece küs olduğunda mı ayrı yatılır. "HAYIR"

Keşke böyle bi adet olmasaydı. Bende çok muzdaribim bu konuda. Yaa adam sere serpe uyuyo. Kaç gece yerimi işgal ediyosuun diye bağırdım bilmiyorum. Yatağın %20'si benim.

Yanlış anlaşılmasın, eşimi seviyorum, aramız iyi. Lakin yatakta çok kısıtlıyım ve bu durumu düzeltemiyorum. Ben sana hak veriyorum konu sahibi. Yüzyüze sarıldığında benimde nefesim tikanıyo, neden oluyo bende anlamış değilim. Resmen nefes alamıyorum 🤷‍♀️
Odanız dar değilse yatağınızın yanına tek kişilik baza alıp genişletebilirsiniz. Daracık yerde ben asla yatamam. Allah sabır versin size

Hanımlar merhaba,
Ben yeni evliyim, eşimle de şuanlik aramız iyi çok şükür, ama ben alışamadığım için midir bilinmez eşimle uyurken bana sarılıp uyuyunca darlanıyorum nefes alamıyorum sanki uyuyamıyorum ateş basıyor, kendisi kırılgan bişey desem yanlış anlar diye de korkuyorum. Genel olarak insanlarla teması çok fazla sevmeyen biriydim ama elimde değil bu😐 Gündüz de gelip sarılması vs tamam hoşuma da gidiyor beni sevdiğini hissediyorum ama bı yandan da boğuluyorum sanki, rahatsız oluyorum😕 bu duruma alışır mıyım sizce, ne yapmalıyım, çok sacma bı konu biliyorum ama bunu bı tek ben mi yaşıyorum acaba
zamanla alışırsınız bu sefer sarılmadan uyuyamazsınız...

Hanımlar merhaba,
alışırsın sorun yok yeni olduğu içindir bende ilk zamanlar ben uyuyamıyordum bile :halay::sampiyon:

Ben de yüz yüze yatamam, ya o sırtını dönecek ya ben, ev sıcaksa mümkünse herkes ayrı uca gitsin, ama soğuksa iyi oluyor sarılmak sıcak sıcak, ohh...

Hanımlar merhaba,
uyurken ben de mesela sarılmayı çok severim ama eşim 2 dk sonra döner diğer tarafa ama gündüzkende o çok sırnaşır sarılır sürekli bende o zaman darlanırım bence anlat bu durumu nolucak uyku anı yani o kırılcak bişey yok bence

Allah başka dert vermesin.. =)
İlk zamanlar ben de garipsedim durumu,
başka biriyle uyumak, zor geldi ama zamanla alıştım..
Rabbim evliliğinizde başka sorun çıkarmasın bu önemsiz birşey..

Back
X