- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
cocuklarini dusunseydi boyle rezillik yapmazdi zatenSinir oluyorum yaa erkeğin aldatması normalmiş tavırlarına
bence boşan hatta cocugunu falanda gösterme gebersin köpek
bir kere ipler kopupta ayrilik sureci baslayinca hersey netlesince hangi yuzle cocuklarinin yuzune bakabilicekki
goremiycek gostermiycemde
Aldatılmış ve bu sebeple boşanmış bir kadın olarak benim size verebileceğim tek tavsiye uzatmayın.
Kadın hissediyor, mantık delil istiyor haklısınız. Ama durum uzadıkça sizin ruhunuz zannettiğinizden daha fazla yaralanıyor. Adam sizi aldatıyor, zerre kadar pişmanlık duymadan devam ediyor. Üstelik görüştüğü kadın arkadaşın karısı.
Dedektif size kanıtları getirdiğinde kapı dışarı edin onu, sonra da boşayın. Eğer ondan ayrılmak istemiyorsanız bile 6-8 ay burnunu sürtün, cocuklarından sizden uzak kalsın, kaybetme korkusu yüreğine dolsun.
bu kanitlari mutlaka istiyorum benim icin onemli
evet aldattigi kesin her hareketiyle belli oluyor
erkekler kendini kolay ele veriyor
bu durumu ailesi ve bir iki yakin arkadasla paylastim
ama esim gidip onlarin yaninda yine yeminler etmis hatta aglamis karim bosyere evde huzursuzluk cikariyor aldattigimi saniyor ben oyle serfsizmiyimki demis
ya birde hem yapiyor hem ort bas etmeye calisiyor
bende bu yuzden hersey meydana ciksin kanitlansin istiyorum beni suclayacak koz kalmasin elinde
yakalanmaktan korkuyor cunki
kadin da evli olunca cevresi onun icin duyulunca hic iyi seyler dusunmuycek