Darp raporu acil

boşanmayacaksanız bile edin şikayetinizi
alın uzaklaştırmanızı
sürünsün orda burda
asgari ücretle neler yapılıyormuş görsün
ama nerde
sonra gelip biz burda üzülüyoruz
bir de bir şey yapabilecekmiş gibi soruyorsunuz
eminim kendinize bizim kadar üzülmüyorsunuzdur
Arkadaşım ile eşi birbirlerine karşılıklı şiddet uygulamislar.Polis zorla ikisine de darp raporu aldırmış.Sikayetini geri çekse bile kamu davasına dönüşüyor.

Kadın olarak hepimizin fikri ayni uzaklaştırma al. Ama kocani sen tanırsın. Bir ay uzaklaştı diyelim geldigi zaman daha kötü şeyler yapabilir mi. Yani şiddetin dozu artar mi. Ben bundan da korkarım açıkçası kim erkek millete rezil oldum senin yüzünden der. Daha da kinlenir. Ama suçu asla malesef kendinde görmez suçlu olduğu halde. Ama bu adamla hayat geçmez nasılsa çalışıyorsunuz. Evladınızla yeni bir hayata bakmayı düşünün derim.
Alın karşısına konuşun desek eşek aynı eşek bisey degismicek. Rabbim yardımcınız olsun zor bi durum.
Sizin yerinizde ben olsam koluma vurduğu an evden gitmiştim. Ertesi günde davayı açmıştım. İyi düşünün evladınız için yapin bunu
İşte tam olarak bu noktadayım akşam beni evden çıkarmadı telefonumu aldı sabah onu uyandırmadım diye hakaret etti benimle muhattap olma dedim üstüme yürüdü vurmaya başladı yine evden kovdu beni bidaha görmeyecekmiş beni evde sen görürsün burdan çıkıp seni şikayet edicem kim eve giremiyor dedim benim evimden beni kovuyorsun demek kirayı kim ödüyor lan diyerek tekrar vurdu benim amacım onu şikayet edip para koparmakmış öyle diyor bana şimdi yürüyorum boş boş işten izin aldım bir kaç saat kafamda milyonlarca soru asgari ücretle çalışıyorum bulunduğum ilde kiralar 15 binden başlıyor eski evler oda çocuğum olmasa aç gezerim umrumda olmaz ben ne yapayım asla ama asla o adamla aynı evde yaşamak istemiyorum şikayet edicem ama biliyorum ki daha çok öfkelenecek çocuğumu bana vermemekle tehdit ediyor birde kendimi öyle çaresiz öyle tükenmiş hissediyorum ki hiç bir yakınıma hiç bir arkadaşıma anlatamıyorum çok zor

Eskiden sadece çalışmayan kadınlar manyak kocalarını çekmek zorunda kalırlardı. Çalışan bir kadından bu sözleri duymak çok üzdü beni. Kendi ayakları üstünde durmak olayı lafta kaldı ülke şartlarında. Eviniz yoksa aldığınız maaş sadece kira ve faturaları karşılar.
Bitmesi gereken bir evliliği mecburiyetten devam ettirmek ne kadar acı.
Bu ülkede kadın olmak hiç bu kadar zor olmamıştı.
Keşke sadece kirayı ve faturaları karşılasa asgari ücret alıyorum kirayı bile karşılamıyor

Arkadaşlar darp raporu almam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim direk hastane aciline gidip alabilir miyim yoksa karakola gidip şikayetçi mi olmalıyım öncesinde karakola gidersem polis eşliğinde mi gidiyorum acile
hastane acil bölümünde söylerseniz polis gelip ifade alıyor

Dün sizin kolunuzu sıkmıştı. Bu sabahta size vurdu o zaman. Şiddetin dozu gittikçe artıyor farkında mısınız. Hemen darp raporu alın uzaklaştırma isteyin. O arada eşinizle hiç iletişim kurmadan. Eşyalı bir odada olsa bir ev bulun. Altınınız falan var mı. Varsa satın Yada hiç paranız ve birikiminiz yoksa Sizi çocuğunuzla kabul edebilecek Yatılı hasta bakımı işleri arayın. En azından Kalacak yer sorununuz olmaz. Hem de para kazanır birikip yapıp sonrasında ev tutarsınız. Aklıma bunlar geldi. Biran önce kurtarın kendinizi o evden. Adam şiddet uygulamaya alışmış. Yarın Birgün çocuğunuzu da döver sizi öldürmeye bile teşebbüs edebilir.

İşte tam olarak bu noktadayım akşam beni evden çıkarmadı telefonumu aldı sabah onu uyandırmadım diye hakaret etti benimle muhattap olma dedim üstüme yürüdü vurmaya başladı yine evden kovdu beni bidaha görmeyecekmiş beni evde sen görürsün burdan çıkıp seni şikayet edicem kim eve giremiyor dedim benim evimden beni kovuyorsun demek kirayı kim ödüyor lan diyerek tekrar vurdu benim amacım onu şikayet edip para koparmakmış öyle diyor bana şimdi yürüyorum boş boş işten izin aldım bir kaç saat kafamda milyonlarca soru asgari ücretle çalışıyorum bulunduğum ilde kiralar 15 binden başlıyor eski evler oda çocuğum olmasa aç gezerim umrumda olmaz ben ne yapayım asla ama asla o adamla aynı evde yaşamak istemiyorum şikayet edicem ama biliyorum ki daha çok öfkelenecek çocuğumu bana vermemekle tehdit ediyor birde kendimi öyle çaresiz öyle tükenmiş hissediyorum ki hiç bir yakınıma hiç bir arkadaşıma anlatamıyorum çok zor
Sizi resmen köle gibi kullanıyor bu adam müsvettesi bide şiddet uyguluyor. Şimdi size yapan ilerde evladınıza da yapacak farkında mısınız. Yatılı iş bulun sonra adres falan vermeyin açın davayı çıkın o evden ama uzakta bulun evi ve işi bi şekilde kurtulun ordan. Ne demek evden çıkarmadı telefonu mu aldi ne sanıyor bu kendini ben kocama danışmadan evden de çıkarım gezerim de haber veririm yeter izin dahi almam gerek duymam. Arkanızda duracak biri yok mu amcanız abiniz ya da akrabalardan biri

Sizi resmen köle gibi kullanıyor bu adam müsvettesi bide şiddet uyguluyor. Şimdi size yapan ilerde evladınıza da yapacak farkında mısınız. Yatılı iş bulun sonra adres falan vermeyin açın davayı çıkın o evden ama uzakta bulun evi ve işi bi şekilde kurtulun ordan. Ne demek evden çıkarmadı telefonu mu aldi ne sanıyor bu kendini ben kocama danışmadan evden de çıkarım gezerim de haber veririm yeter izin dahi almam gerek duymam. Arkanızda duracak biri yok mu amcanız abiniz ya da akrabalardan biri
Sabah 5.30 da kalkıp kahvaltısını hazır edecekmişim beyefendinin bundan sonra böyleymiş ütüsünü hazır edecekmişim bana işkence etmek derdi zaten zor olan hayatımı daha da zora sokmak

Sabah 5.30 da kalkıp kahvaltısını hazır edecekmişim beyefendinin bundan sonra böyleymiş ütüsünü hazır edecekmişim bana işkence etmek derdi zaten zor olan hayatımı daha da zora sokmak
Oldu paşam başka isteğin var mıymış. Sırtına masaj ayaklarını yıkama falan 🤬🤬 ay vallahi delirdim okurken. Kurtulun su hayvandan en kısa zaman da kendi sağlığınız ve evladınizin sağlığı için. İlerde diyecegi şey babam anneme şiddet uyguladı annem sustu mu demesini istersin. Yoksa annem güçlü bi kadındı o adama boyun eğmedi bana çok güzel bakti mi demesini istersin.

Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum koluma bir vurdu uyuştu resmen dün akşam çocuğa yumurta ve muz alırmısın marketten dedim sen al niye herşeyi benden bekliyorsun dedi dedim ne bekliyorum ne görevin var bu evde dedim çocuğa bakmaz ev işlerine elini sürmez bende 8-5 çalışan insanım tükendim artık herşeye yetişmekten ne demek benim vasfım yok diye üstüme yürüdü koluma vurmasıyla uyuştu resmen ağlamaktan başka hiçbirşey yapamadım ve bunları 2bucuk yaşındaki evladımın gözü önü de yaptı çocuk anne ağlama diye yüzümü seviyor işine gelmeyince çalışma bırak işi otur evine sahip çık diyor evde dağınıklık istemez çocuğun dağınıklığına Bile tahammül edemez sürekli pissin dağınıksın diye aşağılamaları insan gibi tartışamıyoruz bile direk üstüme yürür ya küfür hakaret eder bana kancık köpek diyor ya bu hayatımda hiç duymadığım küfürleri duyuyorum ve bunları kabul ediyorum kabul ettiğimi bildikçe daha fazlasını yapıyor nasıl olsa gidemez benden ayrılsan asgari ücretle geçinemezsin diyor gerçekten bir anne bir kadın ne kadar tükenebilirse o kadar tükendim
Asgari ücretle gecinmek zorunda degilsin ki cocugunuz var. Alırsın onun o çok guvendigi maaşının yarısını.

24 saatten fazla bir süre geçti verirler mi yine de birazdan evden çıkacağım umarım verirler
Onemli olan izin duruyor olmasi. Darba uğradıgin belli degil mi? Belliyse mesele yok kalk git hastaneden raporu al. Karakoldan sikayetci ol, adamin da ifadesini alacaklar sen sikayetci olunca. Dolayısıyla bu adam seni sinirlenip tekrar dövmeye kalkacagi icin senin uzaklastirma cikarman adami eve almaman gerekio. Raporu alayim basucumda dursun dövmeye kalktikca gosteririm geri adim atar gibi mi dusunuosun? 6 ay icinde bosanma davasini acman lazim darp raporundan sonra.

Arkadaşım ile eşi birbirlerine karşılıklı şiddet uygulamislar.Polis zorla ikisine de darp raporu aldırmış.Sikayetini geri çekse bile kamu davasına dönüşüyor.
Bisey ifade etmez eşe karsi sidder kamu davasi olur dava günü eşinle güle oynaya gider sikayetci degiliz der çıkarsınız. Kararli olmadiktan sonra hicbisey ifade etmez. Ceza davasinda yeri olmaz. Bosanma davasi acmadiktan sonra karakol karakol mahkeme mahkeme hastane hastane gez dur neye yarar. Aman kim uğraşacak şimdi davalarla diye mi birbirimizi dövmüyoruz sanki üşenip :)

İnşallah bir yerlerde kendinden güçlü birinden iyi bir dayak yer.
Savunmasız birine vurmak neymiş öğrenir.
Dışarda lafları yiyip yiyip, aşağılanıp sizden çıkarıyor hırsını belli ki.
Kendisi köpek, gitsin dışarda kendi minvalindekilere erkeklik yapsın.
Köpeklerden özür diliyorum, bu hakarete layık değiller.

Benim amacım ondan para koparmakmış düşünebiliyor musunuz böyle bir zihniyet
Konulari karıştırdım pardon :) ya bu adami cok ciddiye alma bosanmakta kararliysan darp raporu al bu adam sen ölsen de gene kendini haklı görür. Hak ettiydi ama der. Gecen Bergeni öldüren herifi izliodum yoo pisman degilim falan diyo. Ben zaten bu tarz siddete megilli insanlarin pisman olacagini hic sanmiorum. Hep bi bahaneleri var kafalarinda kendince.

Son düzenleme:

polis mi bu

İz duruyorsa verirler. Devlet Hastanesine gideceksin. Özel hastaneden alınan darp raporu adli süreçlerde sayılmıyor. Sıla bu yüzden Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü kanıtlayamadı.

Bakın bana size çok ciddi söylüyorum kormayın gidip alın darp raporunu ve uzaklaştırmayı

O arkadaşımda çok korkuyordu düşün odaya bile hapsetmiş şikayet edemesin diye
Zaten çok sinirli ve bulaşıcı bir adamdı yani böyle çekinmez elalemden korkmaz
Pisliğin tekiydi ve kadın diyordu ki bu beni öldürür bn şikayet etsem

Ve sonunda ettirdik. Ve noldu şuan bile hep bahsi gecse gülüyor hoşuna gidiyor iyikide kormadım şikayet ettim diye

Çünkü o ters korkutucu adam gitti uslu puslu herif geldi. Şok olduk
Bir daha kadına el kaldıramadı. Çocuğunu eliyle getirip kadına verdi kendi bir ay dışarda kaldı yarı arabada yarı arkadaşyçta fln
Sonra hiç bişey olmamış gibi gelmiş barışmış şikayeti geri çektirmiş. Halen ara ara konusu açılınca keske etmeseydin rezil oldum iş yerine işimi değiştiler fln diyomuş. :)) oh iyi olsun
Kadında demişki sen yaparsan bana şikayet hakkını doğuran da sen olursun. Birdaha yaparsan yine yaparım çünkü bunu sen istiyorsun demektir demiş.
Kadın bize dediki eğer etmeseydim bu iyice çekilmez yapacakmış hayatımı iyiki de ettim.

Sizde lütfen biraz cesur olun!! Gözünüzün kararma vakti sizcede gelmemiş mi

Bunlar her yçufak şeye bile patlarken köprüleri yakacak kadar zarar verirken hiç ilerisini düşünüyorlar mı

Sonunu düşünen kahraman olamaz memati
Vardı değil mi kızlar 🤣

Son düzenleme:
Merhaba, ben karakola gitmiştim. Oradaki polis beni, polis aracıyla hastanenin aciline götürdü ve darp raporu aldık. Üstelik benim ex de polisti. Hemen bir ay evden uzaklaştırma verdiler. Uzaklaştırma bitmeden ben boşandım. Mahkeme on dakika sürdü. Şimdi her yıl boşanma yıl dönümümü kandil gibi kutluyorum. Çoluğu çocuğu sevindiriyorum. Allah sizi de kurtarsın.

Back
X