Sabah 5.30 da kalkıp kahvaltısını hazır edecekmişim beyefendinin bundan sonra böyleymiş ütüsünü hazır edecekmişim bana işkence etmek derdi zaten zor olan hayatımı daha da zora sokmak
Bakın bana size çok ciddi söylüyorum kormayın gidip alın darp raporunu ve uzaklaştırmayı
O arkadaşımda çok korkuyordu düşün odaya bile hapsetmiş şikayet edemesin diye
Zaten çok sinirli ve bulaşıcı bir adamdı yani böyle çekinmez elalemden korkmaz
Pisliğin tekiydi ve kadın diyordu ki bu beni öldürür bn şikayet etsem
Ve sonunda ettirdik. Ve noldu şuan bile hep bahsi gecse gülüyor hoşuna gidiyor iyikide kormadım şikayet ettim diye
Çünkü o ters korkutucu adam gitti uslu puslu herif geldi. Şok olduk
Bir daha kadına el kaldıramadı. Çocuğunu eliyle getirip kadına verdi kendi bir ay dışarda kaldı yarı arabada yarı arkadaşyçta fln
Sonra hiç bişey olmamış gibi gelmiş barışmış şikayeti geri çektirmiş. Halen ara ara konusu açılınca keske etmeseydin rezil oldum iş yerine işimi değiştiler fln diyomuş. :)) oh iyi olsun
Kadında demişki sen yaparsan bana şikayet hakkını doğuran da sen olursun. Birdaha yaparsan yine yaparım çünkü bunu sen istiyorsun demektir demiş.
Kadın bize dediki eğer etmeseydim bu iyice çekilmez yapacakmış hayatımı iyiki de ettim.
Sizde lütfen biraz cesur olun!! Gözünüzün kararma vakti sizcede gelmemiş mi
Bunlar her yçufak şeye bile patlarken köprüleri yakacak kadar zarar verirken hiç ilerisini düşünüyorlar mı
Sonunu düşünen kahraman olamaz memati
Vardı değil mi kızlar