Darp raporu acil

boşanmayacaksanız bile edin şikayetinizi
alın uzaklaştırmanızı
sürünsün orda burda
asgari ücretle neler yapılıyormuş görsün
ama nerde
sonra gelip biz burda üzülüyoruz
bir de bir şey yapabilecekmiş gibi soruyorsunuz
eminim kendinize bizim kadar üzülmüyorsunuzdur

boşanmayacaksanız bile edin şikayetinizi
alın uzaklaştırmanızı
sürünsün orda burda
asgari ücretle neler yapılıyormuş görsün
ama nerde
sonra gelip biz burda üzülüyoruz
bir de bir şey yapabilecekmiş gibi soruyorsunuz
eminim kendinize bizim kadar üzülmüyorsunuzdur
Tabiki edicem şikayetimi sadece süreci bilmiyorum evde bebeğim olduğu için hemen halledip dönmem gerekiyor o yüzden sordum önce nereye gidiliyor diye bebeğimi uyutup markete gidiyorum diye Çıkıcam evden gerçeği söylesem kitler kapıyı bırakmaz beni

Bu adamı bide baba ederek odullendirdiniz mi gerçekten. Evladına bile sevgisi yok. Evladına sevse onun gözü önünde ya da ayrı bi yerde öyle bisey yapmaya çekinir bi adam. Adam olan Adam ama. Ay çok sinirlendim. Ben de eşimle tartışırım bi kere bile evladımızın karşısında ses yükseltmedik. Bu hareketi bana yapsa anında Evladımı alıp gideceğimi ve ertesi gün dava açacağımı bilir. Sizin eşiniz Sizi kaybetmekten korkmuyor ki neyi bekliyorsunuz. Evden sepetlemek için. Gozunu korkutmamissiniz hiç kocanız olacak o kişinin

Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum koluma bir vurdu uyuştu resmen dün akşam çocuğa yumurta ve muz alırmısın marketten dedim sen al niye herşeyi benden bekliyorsun dedi dedim ne bekliyorum ne görevin var bu evde dedim çocuğa bakmaz ev işlerine elini sürmez bende 8-5 çalışan insanım tükendim artık herşeye yetişmekten ne demek benim vasfım yok diye üstüme yürüdü koluma vurmasıyla uyuştu resmen ağlamaktan başka hiçbirşey yapamadım ve bunları 2bucuk yaşındaki evladımın gözü önü de yaptı çocuk anne ağlama diye yüzümü seviyor işine gelmeyince çalışma bırak işi otur evine sahip çık diyor evde dağınıklık istemez çocuğun dağınıklığına Bile tahammül edemez sürekli pissin dağınıksın diye aşağılamaları insan gibi tartışamıyoruz bile direk üstüme yürür ya küfür hakaret eder bana kancık köpek diyor ya bu hayatımda hiç duymadığım küfürleri duyuyorum ve bunları kabul ediyorum kabul ettiğimi bildikçe daha fazlasını yapıyor nasıl olsa gidemez benden ayrılsan asgari ücretle geçinemezsin diyor gerçekten bir anne bir kadın ne kadar tükenebilirse o kadar tükendim
Şeref yoksunu bir hayvanmış yazık umarım bu pislikten kurtulursunuz en kısa zamanda 🙏🏻

Bu adamı bide baba ederek odullendirdiniz mi gerçekten. Evladına bile sevgisi yok. Evladına sevse onun gözü önünde ya da ayrı bi yerde öyle bisey yapmaya çekinir bi adam. Adam olan Adam ama. Ay çok sinirlendim. Ben de eşimle tartışırım bi kere bile evladımızın karşısında ses yükseltmedik. Bu hareketi bana yapsa anında Evladımı alıp gideceğimi ve ertesi gün dava açacağımı bilir. Sizin eşiniz Sizi kaybetmekten korkmuyor ki neyi bekliyorsunuz. Evden sepetlemek için. Gozunu korkutmamissiniz hiç kocanız olacak o kişinin
Doğru söyliyosunuz en fazla yaptığım şey ortalığı ayağa kaldırmak oldu kendi ailesi de aynı halt olduğu için olayları kapatmak için ne gerekiyorsa yaptılar evladım için sustum babasını o kadar çok seviyor ki ilgilenmediği halde baba diye peşinden ayrılmıyor biliyorum bu şekilde en büyük kötülüğü yapıyorum çocuğuma babasını göre göre oda ilerdeki eşine o şekilde davranacak cesaretim mi yok kendime güvenim mi bilmiyorum o kadar sindirdi ki beni toplum içinde konuşamaz oldum

Şeref yoksunu bir hayvanmış yazık umarım bu pislikten kurtulursunuz en kısa zamanda 🙏🏻
En basiti beni gösteriş meraklısı olmakla suçluyor niye arabayı kullanmak için istiyorum diye zar zor ehliyet aldım ona bile yıllarca iZin vermedi ehliyet aldım bu sefer arabayı vermedi neymiş ben başkalarına gösteriş yapmak için istiyormuşum zihniyete bak kendisi işe arabayla gidiyor ona ihtiyaç ben otobüsle gidiyorum ben araba isteyince gösteriş meraklısı oluyorum kaldı ki araba da lüks bir araba değil
bir insan eşine hiç mi iyi birşeyler layık görmez benim ki görmüyor

Doğru söyliyosunuz en fazla yaptığım şey ortalığı ayağa kaldırmak oldu kendi ailesi de aynı halt olduğu için olayları kapatmak için ne gerekiyorsa yaptılar evladım için sustum babasını o kadar çok seviyor ki ilgilenmediği halde baba diye peşinden ayrılmıyor biliyorum bu şekilde en büyük kötülüğü yapıyorum çocuğuma babasını göre göre oda ilerdeki eşine o şekilde davranacak cesaretim mi yok kendime güvenim mi bilmiyorum o kadar sindirdi ki beni toplum içinde konuşamaz oldum
Özür bi ise yaramayacak yaptığı çok büyük suç ama meraktan soruyorum özür diledi mi sizden. He affedin falan die demiyorum sadece merak ettim bazı erkekler çok abartiyorsun bisey yapmadım falan der. Yaptığını şiddet olarak görmez o yüzden sormak istedim.

Şimdi gitseniz yine verirler rapor. İz falan varsa belli olur zaten. Bir yakınım yaklaşık 15 saat sonra falan almıştı

Özür bi ise yaramayacak yaptığı çok büyük suç ama meraktan soruyorum özür diledi mi sizden. He affedin falan die demiyorum sadece merak ettim bazı erkekler çok abartiyorsun bisey yapmadım falan der. Yaptığını şiddet olarak görmez o yüzden sormak istedim.
Hayır tabiki asla özür dilemedi ve dilemez hakettin diyor

Öncelikle geçmiş olsun ama lütfen yanlış anlamayın bütün bunları yaşayan sizsiniz ve çalışıyorum diyorsunuz neden hâlâ harekete gecmiyorsunuz yani en basiti işten izin alıp gidip darp raporu alabilirsiniz yada bakıcıya rica edip eve bir saat geç gidebilirsiniz gerçekden rapor almak istediğinizden bile emin değilsiniz okadar çok sindirmesine izin vermişsiniz ki kendiniz için yapmıyorsanız çocuğunuz için yapın o çocuğun bütün bunlara şahit olması yeterli bı sebeb olmalı hiç bir bahaneye siginmadan

Çocuğum yok ama evde kedimiz var.Şakalaşırken filan gülme sesimize aşırı panik oluyor diye yanında yüksek sesle konuşmamaya çalışıyoruz.Bir insan küçücük çocuğun yanında nasıl böyle davranır ya?Travma diye olaydan hiç mi haberi yok mağarada mı yaşıyor tipler.Umarın en kısa sürede iyi olur herşey

Arkadaşlar darp raporu almam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim direk hastane aciline gidip alabilir miyim yoksa karakola gidip şikayetçi mi olmalıyım öncesinde karakola gidersem polis eşliğinde mi gidiyorum acil
Her ikisini de yapabilirsin olur. Hastaneye gedersen acile darp raporu istiyorum diyorsun onlar hastane polisini çağırıyor. Yada ilk karakola gidersen ifadeni alıp seni acile götürüp darp raporunu aldırıyorlar.

Hastaneden sadece raporu alsam yeterli oluyor mu şikayet mi etmem gerekiyor
Darp raporu aldığın anda şikayet etmiş oluyorsun zaten. Dosya oluşturulur savcıya aktarılır. Uzaklaştırma talep edebilirsin. Bir ay dışarda kalsın aklı başına gelsin.
Hiç bişey olmaz inan ki sadece senin düşündüğü kadar kolay lokma olmadığını anlar ve bundan sonra kendine sahip çıkmayı bileceği noktayı bilir!
Hiç sonunu düşünme
Boşanma şart değil kesinlikle şikayetçi ol

Kadın olarak hepimizin fikri ayni uzaklaştırma al. Ama kocani sen tanırsın. Bir ay uzaklaştı diyelim geldigi zaman daha kötü şeyler yapabilir mi. Yani şiddetin dozu artar mi. Ben bundan da korkarım açıkçası kim erkek millete rezil oldum senin yüzünden der. Daha da kinlenir. Ama suçu asla malesef kendinde görmez suçlu olduğu halde. Ama bu adamla hayat geçmez nasılsa çalışıyorsunuz. Evladınızla yeni bir hayata bakmayı düşünün derim.
Alın karşısına konuşun desek eşek aynı eşek bisey degismicek. Rabbim yardımcınız olsun zor bi durum.
Sizin yerinizde ben olsam koluma vurduğu an evden gitmiştim. Ertesi günde davayı açmıştım. İyi düşünün evladınız için yapin bunu

Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum koluma bir vurdu uyuştu resmen dün akşam çocuğa yumurta ve muz alırmısın marketten dedim sen al niye herşeyi benden bekliyorsun dedi dedim ne bekliyorum ne görevin var bu evde dedim çocuğa bakmaz ev işlerine elini sürmez bende 8-5 çalışan insanım tükendim artık herşeye yetişmekten ne demek benim vasfım yok diye üstüme yürüdü koluma vurmasıyla uyuştu resmen ağlamaktan başka hiçbirşey yapamadım ve bunları 2bucuk yaşındaki evladımın gözü önü de yaptı çocuk anne ağlama diye yüzümü seviyor işine gelmeyince çalışma bırak işi otur evine sahip çık diyor evde dağınıklık istemez çocuğun dağınıklığına Bile tahammül edemez sürekli pissin dağınıksın diye aşağılamaları insan gibi tartışamıyoruz bile direk üstüme yürür ya küfür hakaret eder bana kancık köpek diyor ya bu hayatımda hiç duymadığım küfürleri duyuyorum ve bunları kabul ediyorum kabul ettiğimi bildikçe daha fazlasını yapıyor nasıl olsa gidemez benden ayrılsan asgari ücretle geçinemezsin diyor gerçekten bir anne bir kadın ne kadar tükenebilirse o kadar tükendim
Eskiden sadece çalışmayan kadınlar manyak kocalarını çekmek zorunda kalırlardı. Çalışan bir kadından bu sözleri duymak çok üzdü beni. Kendi ayakları üstünde durmak olayı lafta kaldı ülke şartlarında. Eviniz yoksa aldığınız maaş sadece kira ve faturaları karşılar.
Bitmesi gereken bir evliliği mecburiyetten devam ettirmek ne kadar acı.
Bu ülkede kadın olmak hiç bu kadar zor olmamıştı.

Back
X