darp raporu aldım ve evden uzaklaştırma verdiler eşime

Çocuk olunca ne olacak sence düzelecek mo, ya da sen ailesi hakkında ağır konuşmayı bırakacak mısın

Torun olunca o aile dağa sık görüşmek isteyecek sen Hayır desen sonu gene dayak bağır çağır vur kır sonra dayak ye o kaos ortamı çocuğu nasıl etkileyecek sence, ne düşünüyorsun gerçekten merak ettim

İsteyerek yapmıyo da neden yapıyo peki açıklaman ne

Yoksa adamımı aklıyosun ben ağır konuşuyorum o dövüyo gibi
Bu sıddetin aklanıcak hiç bir tarafı yok ama şiddete yönelten sorunlar oldu ki çoğu sorun ailesinden kaynaklandı ben çok konuştum diye sürekli bana doldu beni suçlu gördü kafasında böyle yer etmiş şimdi en ufak lafta dayanamayinca bu yola basvuruyo

Sadece o çocuklara değil ki, o.çocuk büyüyüp benim çocuğumun sıra arkadaşı oluyo bankadaki kuyrukta arkamda bekliyo vs topluma karışıyo

Benim sorunumda o ben onu değiştirmeye çalışıyorum aile konusunda eşimle çok zıt karakterlerdeyiz birazda bu yüzden uyusamiyoruz
sen kendin ödün verecekmisin yoksa karakterin neyse öyle devam mı edeceksin bence uyumsuzluk boşanma sebebi adam köle istiyor
olacakmısın?

Adam seni dövdükten sonra hatalı değilim diyo yahu, sen hala diyosun ki sorunları var eyvallah Velev ki var, ne yapıyo peki tedavi görüyo mu ilaç falan?

Neden canınıza acımıyosunuz yaa nasıl bu kadar pervasız oluyosunuz dayak yemek ne demek sonra o adamla seks yapmak falan, 3 5.gün küs kalınca geçiyo mu daha mı ateşli oluyo nedir gerçekten anlamıyorum

Ben bunların hepsini düşünüyorum o yüzden kafam oldukça karışık benim tek derdim eşimin hareketleri eşim onları korumayı bırakması lazım öteki türlü ben hiç bir şekilde zaten onları susturamam görüşmek falan o da problem değil tek sorunumuz eşimin ailesinin hatalarını görmemesi ve gördüğünde hesap sormamasi hepsinin cezası bana ödetiliyo çünkü konuşuyorum hiç susmuyorum diye eşimi ailesinden kıskanıyorum diye annesi yaşlı 60li yaşlarda bence öyle yaşlı kategoriye girmiyor ablası sert otoriter o da sürekli laf söyler diye arası bozulunca barismasi zor olur diye hesap yine bana kesiliyor tüm kavga gürültü şiddet hep bundan ibaret

Adam seni dövdükten sonra hatalı değilim diyo yahu, sen hala diyosun ki sorunları var eyvallah Velev ki var, ne yapıyo peki tedavi görüyo mu ilaç falan?
Evet kullandığı bir ilaç var 4 aydır falan zaten tartissak bile sakin bir şekilde tartışıyoruz çünkü es terapisine dahi gittik suan düzelme aşamasında

Vay arkadas ya
Adam sinirine hakim olamayip seni olduruverse biz de tv de gene kadin cinayeti diyip uzulup kahrolacagiz bi de boş yere.

Bu kadar açık seçik olayda hala kocam iyidir, malesef cocugumuz yok kafasındasin yav

Bak ben kocama belki manyakca asigim. Bagimlilik gibi takinti gibi. Ama inan ki bu dediğimde ciddiyim esim bana o tokati bırak vurmayi elini kaldirirsa bu evliligi donusu olmaz sekilde bitirim.
Gerekirse aşkimdan geberirim ama kendime bu muameleyi reva görmem.

Sen bence bi an once ayril
Kendim de anlasilinmayacak biriyim diyosun cok ustune gidiyorum diyosun
Ne adami katil et ne kendi canını tehlikeye at. Yazik günah

Birbirini insan olarak seven ama anlasamayan ciftler için şiddetli gecinmezlik diye bi bosanma sebebi var. Sizinki gerçek siddetli gecinmezlik.

Neden canınıza acımıyosunuz yaa nasıl bu kadar pervasız oluyosunuz dayak yemek ne demek sonra o adamla seks yapmak falan, 3 5.gün küs kalınca geçiyo mu daha mı ateşli oluyo nedir gerçekten anlamıyorum
Ben yaşadığım hiç bir şeyi unutmuyorum öyle kolay değil zaten seks falan bunlar apayrı konular eşim öyle biri de değil zaten aylardır yasamadigimiz oldu tabi ki ama benim de yapım hassas duygusal küs kalamiyorum kin tutamiyorum bu bir tek eşime karşı değil herkese karşı böyleyim iki güzel söze kanıyorum barısiyoruz ama icimide bir allah bir ben bilirim tabi ki canım acıyor çünkü sevdiğim tanıdığım adam bu değildi ailesi uğruna değişti ben hala çaba gösteriyorum bu hale geldiyse neden ilk gördüğüm sevdiğim gerçekten kendi olan bir adama geri dönüşmesin ki evet dayak yemek güzel bir şey değil kimse de istemez yaşamayı ama sevgi var ben de ve çocukluğumda babadan çok sevgi gormedigim için eşime bağımlı durumdayım bu bağımlılık bittiğinde eminim ki kolay bir şekilde bosanırım ama çok farklı sorunlar var anlatamiyorum

neden vicdan azabı çekiyorsun ,,,

triyonlar kadar buraya iyiliklerini sırala, istediği kadar eşin iyilik konusunda amudun son zirvesini tırmansın ,,,

eşin şiddet eğilimde biri bunu azaltıcı hiç bir iyilik yok yeryüzünde (bana göre)

doğru olanı yapmısın ,,
doğrundan şüphe etmee
bunu yapamayan milyonlarca kadın var inan cesur kadınsın

sanırım kavga ederkenadamıkışkırttın ve adam vurdu, şimdi adam ceza alabilir ve vicdan azabı çekiyorsun, bana öyle geldi,öyle de olsa böyle de olsa sana vuramaz, iyi yaptın, inan bana evliliğiniz düzelecek, artık vuramaz

Sadece o çocuklara değil ki, o.çocuk büyüyüp benim çocuğumun sıra arkadaşı oluyo bankadaki kuyrukta arkamda bekliyo vs topluma karışıyo

annemisiniz sizde.. insanın yaşadığı çıkmazdan bir çözüm bulmaya çalışmasına , farklı kişilerin düşüncelerinide görmeyi bilmeyi istemesine dostça tavsiyelerine ihtiyacı varken direkt benim çocuğuma sanki vebalı muamelesi yapmanıza inanın çok üzüldüm.yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ancak söyledikleriniz beni ve evladımı ezmeye çalışır tarzda

Sizin evladınıza özel değildi ki genel bi yorumdu o, insan sosyal bir varlık ve toplumun içinde, beni ilgilendirmez diyemiyorum yani, kaldı ki senden ziyade diğer arkadaşın ev ortamına istinaden yazdım o yorumu da

Normal mi, anne de baba da kontrolsüz anne ortalığı yıkıyor baba bunun üzerine anneyi dövüyo çocuk bu durumlara şahit, kafadaki algı ne olacak? Sinirlenince böyle tepki verilir gücümün yettigini dövebilirim, sonra o çocuk gelip benim çocuğumla en ufak sürtüşme yasasa dövecek, kreste yaşadık bunu,sonra öğrendim o çocuğun anne babası boşanma aşamasındaymış üstü kapalı anlatıldi bişeyler

yok anlatmak istediğin şeyi anladım ama demem o ki bende gerçekten hem kendim hemde evladım bu işten en az hasarla nasıl çıkabilirimin peşindeyim.

yanımda olsa benimde iki çakasım geldi adeta sende hissettin mi bu duyguyu

yanımda olsa benimde iki çakasım geldi adeta sende hissettin mi bu duyguyu
Böyle bir tarz konuşma sizce doğru mu? Herkes buraya bi derdini anlatiyo bu da benim derdim sorunum ki yeterince psikolojik sorun yaşıyorum içimde burayada dertlesip rahatlamak için yazıyorum yani sizin iki cakasınız gelsin diye değil sonuçta beni tanımıyorsunuz eşimden şiddet görmüş olabilirim karşılık olarak ben de yaptım ve bu hatanın hiç bir mazereti falan olamaz zaten ama eşim düzelmek için cabalarken ki hala üstüne başa başa söylüyorum birbirimizi seviyoruz ben evliligimi cabalayip kurtarmaktan yanayım sonuçta her kadın aynı değil bazilariniz böyle bişey olsa onu yaparım bosarim der ve yapar ben de cabalayip sonradan değişen eşimi eski haline döndürüp evliligimi daha güzel hale getirmeye çalışıyorum. Ha bunu zaman gostericek belki daha iyi belki daha kötü olucaz ama şimdi bosanirsam keşke şunu yapsaydim ya da ben neden cabalamadim demek istemiyorum o yüzden ben denemeyi seciyorum çünkü biliyorum ki sonuç istediğim gibi olucak bugüne kadar istediğim şeye hep Savaşarak cabalayarak ulaştım şimdi de öyle yapıcam. Ben ve benim gibi böyle şeyler yaşayan kadınlar zaten Üzgün halde oluyolar bi de siz böyle bir şey yazarsaniz daha çok üzülürler şahsen ben üzüldüm. Eleştiriye her zaman açığım öyle olmasa yazmazdim buraya yasadigimi hiç ama belki size göre olmayabilir bana göre gerçekten kırıcı bir şey söylemissiniz. Amacım size laf söylemek onu yapmak başka birşey söylemek değil sadece bu yazınızin beni gerçekten kırdığını belirtmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…