darp raporu aldım ve evden uzaklaştırma verdiler eşime

Olayın okunduğunda nasıl anlasildiginin farkındayım ama tam herseyi açık açık anlatamiyorum çocuk çok istiyorum çünkü o yüzden malesef diyorum
Belki baska bırıyle evlı olsaydın kocan musluga sıcak su gıtmıyor dıye dogalgaz tesısatını degıstırecek kı kıyamayacak tı buz gıbı sularda ıs yapmana

Yok o kadar değil yani ciddi bir şekilde ben söyle yaptım dövdüm ettim falan değil Şakayla karışık gerçekler söylenir ya öyle bana anlattığı öyle

Şakayla karışık gerçekler işte, gerçekler yani, anlatıyor adam, sonra o kişilerle görüşmüyosunuz dimi ben olsam yere geçerim de o bakımdan

Yok o kadar değil yani ciddi bir şekilde ben söyle yaptım dövdüm ettim falan değil Şakayla karışık gerçekler söylenir ya öyle bana anlattığı öyle
Bu sekılde vurduktan sonra kusmuyormusunuz pekı ? Yanı ne bılım hıc evı terk etmedınız mı ?

Biz evleneli 2.5 yıl oldu 1.5 senedir şiddet şeklinde ama kavgada hemen şiddete yönelmiyo yani konuşuyorum diye uyarıyor sus bak biliyosun sonra noluyo ya sen git odaya ya da ben gidicem ya da sus gibi şeyler soyluyo ben de buna dayanamıyorum istediği zaman konuyu açıp istediği zaman konuyu kapatıyor ben de konuşmaya devam ediyorum ailesine ağır sözler söylüyorum bu da çıldırıyo

Şakayla karışık gerçekler işte, gerçekler yani, anlatıyor adam, sonra o kişilerle görüşmüyosunuz dimi ben olsam yere geçerim de o bakımdan
Hayır tabi ki gorusmuyoruz ya burdan anlattigimla böyle pısırık saf cahil gibi biri gözüküyo olabilirim ama inanin ne o isteyerek yapıyo ne de ben ama bana vurmasinin hiç bir sekildede açıklaması olamaz

Adam seni evire çevire dövüyo sen kendini saldığın halde daha da daha da vuruyor sanki düşmanıyım diyosun 3 gün kolun boydan boya mor geziyosun akabinde adam HATALI DEĞİLİM ÜZÜLDÜĞÜM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM diyo

Adam hatalı değilim diyo, seni dövebilirim diyo sen hala seviyo bilmem ne,millete reklam ediyo falan sen hala bu adamdan çocuk istiyosun

Anladım
ayrılmayacaksınız bıle bence konuyu uzatmayın aılesıne laf soyluyorsunuzda ne oluyor , onların keyfı hıc bozulmuyor olan sana oluyor

Bu sekılde vurduktan sonra kusmuyormusunuz pekı ? Yanı ne bılım hıc evı terk etmedınız mı ?
Küsüyoruz yani ben de aşırı sinirli biriyim çok kızdırıldığımda herseyi dağıtıyorum cantami alıp gitmeye çalışıyorum izin vermiyo uzuluyo ağlamaya basliyo sus biraz diye yalvariyo bana ama ben niye susmak zorundayım ki ama o kendini tutmak zorunda çünkü sorun onun ailesinden kaynaklanıyor

Hayır tabi ki gorusmuyoruz ya burdan anlattigimla böyle pısırık saf cahil gibi biri gözüküyo olabilirim ama inanin ne o isteyerek yapıyo ne de ben ama bana vurmasinin hiç bir sekildede açıklaması olamaz

İsteyerek yapmıyo da neden yapıyo peki açıklaman ne

Yoksa adamımı aklıyosun ben ağır konuşuyorum o dövüyo gibi

Her çocuk böyle bir ortama doğmak ister zaten kesinlik haklısın çocuk istemekte

Ne hastasi yaa
Bari bi de öbür yanini donseydin oraya da vursaydi

Yok yok icin rahat olsun
Madem pisman simdi ciddi olduğunu anlamistir

e tutmuyo işte vuruyo dövüyo, kusura bakmayın bazı kadınların dayaktan hoşlandığını düşünüyorum
dövmese neden dövmüyor bi sorun mu var diye dert edeceksiniz adeta

e şin çokta masum değil illaki eşin değişmesi gerektiriyorsa seninde değişmen şart o sinirlendiğende sende atarlanma devam edeceksen
bence boşanman daha hayırlı olacak
karakter değişmez bence doktorida zengin etmeyin bence

e tutmuyo işte vuruyo dövüyo, kusura bakmayın bazı kadınların dayaktan hoşlandığını düşünüyorum
dövmese neden dövmüyor bi sorun mu var diye dert edeceksiniz adeta

İsteyerek yapmıyo ben ailesine ağır konuşuyorum o sebepten dövüyo diyo hatun hakettim alt metni var resmen

Ama sen çok seviyorsun o da seni çok seviyo öyle mi, gerçekten buna inanıyosun?
Çoğu zaman evet inanıyorum ama sorguluyorumda seven adam sevdiği kadına vuramaz diye bana vurması dövmesi kesinlikle yalnis bişey bunu ona da söylüyorum ama o da bu hale gelene kadar çok şey yaşadı ama direk şiddete dönmesi ailesinde hiç bir zorlukla ugrasmamis olmasi yalnis şekilde buyutulmus şimdi o zamanda yapılan şeyler evliligimiz de patlak verdi

e şin çokta masum değil illaki eşin değişmesi gerektiriyorsa seninde değişmen şart o sinirlendiğende sende atarlanma devam edeceksen
bence boşanman daha hayırlı olacak
karakter değişkez bence
Benim sorunumda o ben onu değiştirmeye çalışıyorum aile konusunda eşimle çok zıt karakterlerdeyiz birazda bu yüzden uyusamiyoruz

konu sahibi sizin gibi ebeynlere nefretten öte duygularım var
anne karnında dayak yediğini biliyor mu çocuğunuz babasını öperken
siz birbirinizi yerken o bebek ne yapıyor daha bir kaç önce yine dayak yemişsiniz hamileyken yine dayaklar yemişsiniz
şu an kocanızı istiyorsunuz yahu bu nasıl iştir anne olmak bir erkeğin eşi olmaktan daha mı az önemli
adamın ne olduğu belli hala kocam da kocam
sizin gibilerin çocuğu alınmalı ve kısırlaştırılmalısınız
sonra kıymetli kocanızla sevişiyor musunuz dövüşüyor musunuz ne haliniz varsa görün yazık oluyor bu çocuklara

Anladım
ayrılmayacaksınız bıle bence konuyu uzatmayın aılesıne laf soyluyorsunuzda ne oluyor , onların keyfı hıc bozulmuyor olan sana oluyor
Bunu biliyo olmama rağmen yapamıyorum evet görüyorum onlar gayet keyfinde rahatlarini bozmuyolar olan sadece bana oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…