- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Yok o kadar değil yani ciddi bir şekilde ben söyle yaptım dövdüm ettim falan değil Şakayla karışık gerçekler söylenir ya öyle bana anlattığı öyleDoğru mu anladım esin arkadaşlarına falan anlatıyor seni dövdügünu
Belki baska bırıyle evlı olsaydın kocan musluga sıcak su gıtmıyor dıye dogalgaz tesısatını degıstırecek kı kıyamayacak tı buz gıbı sularda ıs yapmanaOlayın okunduğunda nasıl anlasildiginin farkındayım ama tam herseyi açık açık anlatamiyorum çocuk çok istiyorum çünkü o yüzden malesef diyorum
Yok o kadar değil yani ciddi bir şekilde ben söyle yaptım dövdüm ettim falan değil Şakayla karışık gerçekler söylenir ya öyle bana anlattığı öyle
Bu sekılde vurduktan sonra kusmuyormusunuz pekı ? Yanı ne bılım hıc evı terk etmedınız mı ?Yok o kadar değil yani ciddi bir şekilde ben söyle yaptım dövdüm ettim falan değil Şakayla karışık gerçekler söylenir ya öyle bana anlattığı öyle
Biz evleneli 2.5 yıl oldu 1.5 senedir şiddet şeklinde ama kavgada hemen şiddete yönelmiyo yani konuşuyorum diye uyarıyor sus bak biliyosun sonra noluyo ya sen git odaya ya da ben gidicem ya da sus gibi şeyler soyluyo ben de buna dayanamıyorum istediği zaman konuyu açıp istediği zaman konuyu kapatıyor ben de konuşmaya devam ediyorum ailesine ağır sözler söylüyorum bu da çıldırıyoDaha cok yenısınız ya
Pekı sız mutlumusunuz bırakın sevgıyı bılmem neyı yanı cıdden kurdugunuz bu evlılıkte mutlu olamazsınız
5 ay cok kısa bır sure karsılıklı olarak bu denlı bır kavgaya gırmek ıcın
Hayır tabi ki gorusmuyoruz ya burdan anlattigimla böyle pısırık saf cahil gibi biri gözüküyo olabilirim ama inanin ne o isteyerek yapıyo ne de ben ama bana vurmasinin hiç bir sekildede açıklaması olamazŞakayla karışık gerçekler işte, gerçekler yani, anlatıyor adam, sonra o kişilerle görüşmüyosunuz dimi ben olsam yere geçerim de o bakımdan
AnladımBiz evleneli 2.5 yıl oldu 1.5 senedir şiddet şeklinde ama kavgada hemen şiddete yönelmiyo yani konuşuyorum diye uyarıyor sus bak biliyosun sonra noluyo ya sen git odaya ya da ben gidicem ya da sus gibi şeyler soyluyo ben de buna dayanamıyorum istediği zaman konuyu açıp istediği zaman konuyu kapatıyor ben de konuşmaya devam ediyorum ailesine ağır sözler söylüyorum bu da çıldırıyo
Küsüyoruz yani ben de aşırı sinirli biriyim çok kızdırıldığımda herseyi dağıtıyorum cantami alıp gitmeye çalışıyorum izin vermiyo uzuluyo ağlamaya basliyo sus biraz diye yalvariyo bana ama ben niye susmak zorundayım ki ama o kendini tutmak zorunda çünkü sorun onun ailesinden kaynaklanıyorBu sekılde vurduktan sonra kusmuyormusunuz pekı ? Yanı ne bılım hıc evı terk etmedınız mı ?
Hayır tabi ki gorusmuyoruz ya burdan anlattigimla böyle pısırık saf cahil gibi biri gözüküyo olabilirim ama inanin ne o isteyerek yapıyo ne de ben ama bana vurmasinin hiç bir sekildede açıklaması olamaz
Küsüyoruz yani ben de aşırı sinirli biriyim çok kızdırıldığımda herseyi dağıtıyorum cantami alıp gitmeye çalışıyorum izin vermiyo uzuluyo ağlamaya basliyo sus biraz diye yalvariyo bana ama ben niye susmak zorundayım ki ama o kendini tutmak zorunda çünkü sorun onun ailesinden kaynaklanıyor
Küsüyoruz yani ben de aşırı sinirli biriyim çok kızdırıldığımda herseyi dağıtıyorum cantami alıp gitmeye çalışıyorum izin vermiyo uzuluyo ağlamaya basliyo sus biraz diye yalvariyo bana ama ben niye susmak zorundayım ki ama o kendini tutmak zorunda çünkü sorun onun ailesinden kaynaklanıyor
e tutmuyo işte vuruyo dövüyo, kusura bakmayın bazı kadınların dayaktan hoşlandığını düşünüyorum
dövmese neden dövmüyor bi sorun mu var diye dert edeceksiniz adeta
Çoğu zaman evet inanıyorum ama sorguluyorumda seven adam sevdiği kadına vuramaz diye bana vurması dövmesi kesinlikle yalnis bişey bunu ona da söylüyorum ama o da bu hale gelene kadar çok şey yaşadı ama direk şiddete dönmesi ailesinde hiç bir zorlukla ugrasmamis olmasi yalnis şekilde buyutulmus şimdi o zamanda yapılan şeyler evliligimiz de patlak verdiAma sen çok seviyorsun o da seni çok seviyo öyle mi, gerçekten buna inanıyosun?
Benim sorunumda o ben onu değiştirmeye çalışıyorum aile konusunda eşimle çok zıt karakterlerdeyiz birazda bu yüzden uyusamiyoruze şin çokta masum değil illaki eşin değişmesi gerektiriyorsa seninde değişmen şart o sinirlendiğende sende atarlanma devam edeceksen
bence boşanman daha hayırlı olacak
karakter değişkez bence
Bunu biliyo olmama rağmen yapamıyorum evet görüyorum onlar gayet keyfinde rahatlarini bozmuyolar olan sadece bana oluyoAnladım
ayrılmayacaksınız bıle bence konuyu uzatmayın aılesıne laf soyluyorsunuzda ne oluyor , onların keyfı hıc bozulmuyor olan sana oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?