Darp raporu

Baba ne konumda burada çok merak ettim

merak ettim babanızın tavrı nedir yani bunlar olurken o ne yapıyor ne tepki veriyor

Annesinin huyunu biliyor doğal olarak. Halalarımda biliyor ve dedikleri alttan alın. Kendileri 1 hafta bakmayip yolluyorlar hatta dövmüş bile biri ama biz alttan alacağız çünkü o yaşlı ve namusumuza iftira atabilir.
Babam artık diyor huzurevinde mi versek diye. Tüm sulaleye gidip anlatmış falan.valla bilmiyorum ya

O babaannenin cinsellikle sorunları varmış ya da içinde ukde kalmış yaşayamıyor olduğu zevkler.
Tövbe estağfurullah.

Özel güvenliğim hastanede çalıştım adli bakaya girer darp tutanak tutar özel güvenlik Polis e haber verir emare olmayınca vermeyebilir Dr o senin durumuna ve dr un inisiyatifine bağlı hakeza ben sadece rapor almak istiyorum Polis e intikal etmesin dersen buda özel güvenliğe ve dr bağlı biz bir kaç defa bu şekilde rapor vermiştik çünkü kadının birinin kocası avukat idi olay büyür diye çok korkuyordu çok geçmiş olsun

sen benim bir sayfa oncekı cevabımı oku tek çözüm o görünüyor poliste gelse kapıya iste olayda çıksa biride bişe dese düzelmez o basarsın ilacı uyur en azından

Böylesi huzurevine de gitmez benden demesi siz bunu şikayet edeceksiniz gitsin karakolada görsün gününü sonrada arkadaşın dediği gibi bi ilaç tamam bu kadın hasta gerçekten tedaviye ihtiyacı var

bu kadin ne yiyip ne iciyoda bu hale gelmis benzer bi modelide bizde vardi ondada rezillik dizboyuydu ama sizinki tam agzina biber surmelik

Baska gelin hok mu nedwn dsvamli sizde kaliyor donusuu bakilsa ya babaninizin dueumdan haberi var mi

Bence raporuda geciktirmeden alin yoksa ise yaramayabilir

O neymiş öyle ya. Öyle babannem mi olur
Daha önceki konuyuda hatırlıyorum
Kaldırın götürün huzurevinde yaşasın bundan sonra. Hiç haketmiyor saygıyı falan.

Anneniz rapir alsin devlet hastanesi aciline gidin,babanda hacir altina alsin babaneni bu raporu dayanak gostersin,
Yani saldirganligini ve iftirasini sebeb gisterip hukuki islem yapmasini engelleyecek ,bur bakim evine yatirirsiniz,belki ki psikolojik sorunlari var ilac baslanir

Babaannen olsa da şikayette bulunun yaşlı diye her şeyi yapacağını sanmasın. Annene vururken sen ne yaptın çok şaşırdım nasıl öyle dövdü.

Böyle bir insana yaşlı falan diye acınmaz. Yazık değil mi annenize. Niye annenize bunu reva görüyorsunuz. Ya kadına birsey olsa cerebilecekmisiniz bunun hesabını. Kadıncağaza destek olun herkes attıysa sizde atın. Şikayette edin kalsın ortada. Böyle bir insana acınmaz. Bence annenize acıyın.

Yemin ederim şok oldum .

Yazık be annene nasıl aynı evde duruyo hâlâ o kadınla.
Benim babannede tam bir cadıdır ama bu kadar degil.

Götürün diger çocuklarına bırakın bidaha da eve almayın
Baban napiyo bu kadar olay olurken.
Günah degilmi annene babanın artık bi çözüm bulması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…