- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Baba ne konumda burada çok merak ettim
merak ettim babanızın tavrı nedir yani bunlar olurken o ne yapıyor ne tepki veriyor
O babaannenin cinsellikle sorunları varmış ya da içinde ukde kalmış yaşayamıyor olduğu zevkler.Kizlar eskiden de kavgalarimiz oluyordu.Ama bu kadar değil
Babannem iftiracinin teki anneanneme teyzeme bana anneme hepimize namusumuza bile iftira attı.
Biz babamdan değilmişiz anneannem orus.muş teyzemin dağa kaldırmışlar her tarafını jiletlemisler. Biz si...mişiz. 9 herif anca sondururmus bizim atesimizi.
Kızlar darp raporu alınca hemen polis geliyor mu? Alsak ama şikayetçi olmama durumu olabilir mi?
Sağlık ocaklarından alabilir miyiz?
Görünürde morluk falan yok ama saclar yolunmuş kolda çok ağrı var şişlik falan yok buna verilir mi rapor?
sen benim bir sayfa oncekı cevabımı oku tek çözüm o görünüyor poliste gelse kapıya iste olayda çıksa biride bişe dese düzelmez o basarsın ilacı uyur en azındanAnnesinin huyunu biliyor doğal olarak. Halalarımda biliyor ve dedikleri alttan alın. Kendileri 1 hafta bakmayip yolluyorlar hatta dövmüş bile biri ama biz alttan alacağız çünkü o yaşlı ve namusumuza iftira atabilir.
Babam artık diyor huzurevinde mi versek diye. Tüm sulaleye gidip anlatmış falan.valla bilmiyorum ya
Ne istio koca kariii yha bu insanlar ndden boyle dengesiz hayvanlasiyolar birini dovmek nedirr yaa. Nedir lanet olsunHer ihtimale karşı elimizin altında olsun diye almak istiyoruz tesekkur ederim. Babannem annemi dövdü
Böylesi huzurevine de gitmez benden demesi siz bunu şikayet edeceksiniz gitsin karakolada görsün gününü sonrada arkadaşın dediği gibi bi ilaç tamam bu kadın hasta gerçekten tedaviye ihtiyacı varAnnesinin huyunu biliyor doğal olarak. Halalarımda biliyor ve dedikleri alttan alın. Kendileri 1 hafta bakmayip yolluyorlar hatta dövmüş bile biri ama biz alttan alacağız çünkü o yaşlı ve namusumuza iftira atabilir.
Babam artık diyor huzurevinde mi versek diye. Tüm sulaleye gidip anlatmış falan.valla bilmiyorum ya
Kizlar eskiden de kavgalarimiz oluyordu.Ama bu kadar değil
Babannem iftiracinin teki anneanneme teyzeme bana anneme hepimize namusumuza bile iftira attı.
Biz babamdan değilmişiz anneannem orus.muş teyzemin dağa kaldırmışlar her tarafını jiletlemisler. Biz si...mişiz. 9 herif anca sondururmus bizim atesimizi.
O neymiş öyle ya. Öyle babannem mi olurKizlar eskiden de kavgalarimiz oluyordu.Ama bu kadar değil
Bence oylelerini huzurevide barindirmazHuzur evi paklar böylesini kusura bakmayın böyle bir babaanneye annemi asla ezdirmezdim kendi çocuklarının bakmadığına neden bakmak zorunda olsunki
Morluk yok şişlik yok ama kolu çok agriyor. Ateşli vücuduna gore.
2 gün önce güzelce dövdü bu sabah bardak fırlattı elindeki cantayla vurdu. Gorunurde yok ama iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?