- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Canim o anne o babaanneden daha cok dayak yer bu gidisle.uzulerek soyluyotum ki darp raporu alacak cok firsati olacak.ayy cidden cok sinirlendim yabu kadin ne yiyip ne iciyoda bu hale gelmis benzer bi modelide bizde vardi ondada rezillik dizboyuydu ama sizinki tam agzina biber surmelik
Baska gelin hok mu nedwn dsvamli sizde kaliyor donusuu bakilsa ya babaninizin dueumdan haberi var mi
Bence raporuda geciktirmeden alin yoksa ise yaramayabilir
Tövbe estağfirullah, bu ne ? Akıl sağlığı yerinde değil muhtemelen .bir an önce doğal ortamına götürün .onu ancak Bakırköy paklar ..Kizlar eskiden de kavgalarimiz oluyordu.Ama bu kadar değil
Babannem iftiracinin teki anneanneme teyzeme bana anneme hepimize namusumuza bile iftira attı.
Biz babamdan değilmişiz anneannem orus.muş teyzemin dağa kaldırmışlar her tarafını jiletlemisler. Biz si...mişiz. 9 herif anca sondururmus bizim atesimizi.
Maalesef canim boyleleri bide karsinda tepki falan gormezse yapacaklarini hayal bile edemeyizCanim o anne o babaanneden daha cok dayak yer bu gidisle.uzulerek soyluyotum ki darp raporu alacak cok firsati olacak.ayy cidden cok sinirlendim ya
Dinsizin hakkindan imansiz gelir diye bosuna dememisler.bi imansiz lazim o babaanneye...Maalesef canim boyleleri bide karsinda tepki falan gormezse yapacaklarini hayal bile edemeyiz
Allah akil fikir versim
Genelde ilahi adalet giriyo bi sekilde devreye tecrubeyle sabittirDinsizin hakkindan imansiz gelir diye bosuna dememisler.bi imansiz lazim o babaanneye...
Tüm yorumlari okudum ve ayni sizin gibi dusundum benim annem olsa diye ve inanin gozlerim döndü. Bende parca pincik ederdim o babaanneyi bin beter ederdim. Bi an boyle dusunurken kendimi anormal hissettim cunku yorumlar dusuncrmdrn cok farkliydi ama sizinkini okudugumda biraz rahatladim xDYok ya sizin rahatligi aklim almıyor
Annem onumde dayak yiyecek.
annem.
Kufur yiyecek
Ulan annem.
Babanne dinlemez tekme tokat dalmazsam şerefsizim.
Sizde ki bu rahatlıkla bu kadin daha ne dayaklar atar pislik.
Yok ya sizin rahatligi aklim almıyor
annem.
Kufur yiyecek
Ulan annem.
Vallahi bence bu kadını tenesir paklarYok ya sizin rahatligi aklim almıyor
annem.
Kufur yiyecek
Ulan annem.
Yok daha neler Babaannez kafayi yemis 48 ligi gecmisKizlar eskiden de kavgalarimiz oluyordu.Ama bu kadar değil
Babannem iftiracinin teki anneanneme teyzeme bana anneme hepimize namusumuza bile iftira attı.
Biz babamdan değilmişiz anneannem orus.muş teyzemin dağa kaldırmışlar her tarafını jiletlemisler. Biz si...mişiz. 9 herif anca sondururmus bizim atesimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?