Darp raporu

Yaşlı diye acırken acıyacak hale geliyosunuz malesef.ne çirkef bi babasnne rapor alın ama vakit kaybediyorsunuz biran önce alın acilden alabilirsiniz.şikayet edin gözünü korkutun

Canim o anne o babaanneden daha cok dayak yer bu gidisle.uzulerek soyluyotum ki darp raporu alacak cok firsati olacak.ayy cidden cok sinirlendim ya

Tövbe estağfirullah, bu ne ? Akıl sağlığı yerinde değil muhtemelen .bir an önce doğal ortamına götürün .onu ancak Bakırköy paklar ..

Canim o anne o babaanneden daha cok dayak yer bu gidisle.uzulerek soyluyotum ki darp raporu alacak cok firsati olacak.ayy cidden cok sinirlendim ya
Maalesef canim boyleleri bide karsinda tepki falan gormezse yapacaklarini hayal bile edemeyiz

Allah akil fikir versim

Direk hastaneye gidip darp raporu alacağız diyemiyorsunuz. Önce emniyette şikayetçi olduğunuzu ve darp edildiğinizi söylemeniz gerekiyor. Zaten hastaneye de polis götürüyor. Ceza teşkil edebilmesi için darbın ölçüyle ifade edildiği rapor polise teslim ediliyor. Dilerseniz sonra gidip şikayetinizi geri alabilirsiniz ama kamu kendiliğinden de dava açabilir sonra siz almış olsanız da..

Yok ya sizin rahatligi aklim almıyor
Annem onumde dayak yiyecek.
annem.
Kufur yiyecek
Ulan annem.

Babanne dinlemez tekme tokat dalmazsam şerefsizim.

Sizde ki bu rahatlıkla bu kadin daha ne dayaklar atar pislik.
Tüm yorumlari okudum ve ayni sizin gibi dusundum benim annem olsa diye ve inanin gozlerim döndü. Bende parca pincik ederdim o babaanneyi bin beter ederdim. Bi an boyle dusunurken kendimi anormal hissettim cunku yorumlar dusuncrmdrn cok farkliydi ama sizinkini okudugumda biraz rahatladim xD

Hastaneden alırsınız.Alır almaz polis tutanak tutar ve kamu davası açılır.Siz isteseniz de vazgeçseniz de dava devam eder.

annem.
Kufur yiyecek
Ulan annem.

+10000
Atarım huzurevine gider

annem.
Kufur yiyecek
Ulan annem.

Vallahi bence bu kadını tenesir paklar
Kadin dayak istiyor atilmadikca böyle kuduruyor

Ben olsam o babaanneyi döverdim tavayla falan. Öyle babaanne bi an önce ölmeli aslında. Sokağa gitsin ne hali varsa görsün. Saygı da bu yere kadar. Hem ananeme küfredecek hem annenin avuç avuç saçını yolacak. O her bir saç teli için bir tekme atardım kafasına. Şikayet edin rezil edin almayın evinize. Çok üzüldüm annenize . Bırakın ne hali varsa görsün saygıyı hak etmeyen bir insan

Size niye saldirdi bu deli kari.
Siz uc kisi nasil dayak yediniz hadi buyuk diye el kaldirmadkniz diyelim elini kolunu tutyp kapiya atamadinizmi.
Buyuk konusmayayim valla ayni olay bizde olsa ben sizin kadar sakin olmazdim.
Anlatiklariniz bana babannenizin sizofren oldugunu dusundurdu.
O iftira atmiyor oyle saniyor.kafayi siyirmis gibi geldi.rapor almasaniz bile aldik diyin.
Birdaha saldirirsa sakin seyirci kalmayin

Yok daha neler Babaannez kafayi yemis 48 ligi gecmis

Saygı da bir yere kadar eve almayın ,şikayetçi olun yazık değil mi annenize kaç yaşına kadar daha çekecek yazık ,o babanne nasıl bir kabus öyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…