Darp raporu

Devlet hastanesinden alin ve sabahi beklemeyin. Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle ama kesinlikle sikayetci olurdum (bunu bir avukat olarak soyluyorum). Bardak vb gerecler firlatmak silahla adam yaralama sucudur.

Akil sagligi yerinde degilse zaten hapis cezasi almaz ama siz onlem almazsaniz yarin bardak yerine cam parcasi, bicak vs de olabilir firlattigi.

Ustelik attigi herhangi bir esya, anneniz ya da baska birisinin basina, yuzune isabet etse telafisi olmayacak yaralar acabilir, beyin hasarina yol acabilir. Sikayet etmeyerek boyle bir riski nasil alirsiniz?

Suc, suctur. Kisiye gore cezalandirilmasi ya da cezalandirilmamasi dusunulemez bence.

babanem annemi gözümün önünde dövmeye kalkışacak öyle mi??? ben adamı naparım biliyo musun.

o ikinci tokatı atmasına asla fırsat vermezdim. böylesine saygı gösterilmez. saygı yaşa değil, hakedene gösterilir.

babane falan dinlemez kolundan tuttuğum gibi yere sererdim onu. öyle bi gözünü korkutur cinnet geçirmiş gibi yapardım ki, bi daha anneme yaklaşmaya cesaret bile edemezdi.

kusura bakma da sende de annende de hata var. neymiş yaşlıymış acıyorlarmış. acınacak tarafı mı kalmış bunun ya? daya uyku ilacını sersemlesin pislik kadın. annene çok üzüldüm, bu çileyi çekmeye mi geldi dünyaya?
bi şeyler yap. uyuduğunuz odanın kapısını da kilitleyip uyuyun, ben bu şizofrenden her şeyi beklerim.

Oha

Peki sen nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsun bunun bir püf noktası var mı ? Ceylinimdeceylinim

Babanne falan dinlemez döverdim o kadını.

Baban nasıl izin veriyor, elbet biliyordur bu durumları ve böyle bir annesi olduğu halde nasıl aynı ortamda tutuyor onları.

Üzülmekten ziyade şaşırıyorum senin konularına. Çok ilginç bir aile yapınız var.

*Zırt pırt önüme düşünce okudum. Profilimde ki mesajıma istinaden laf sokmaya çalışan olursa şimdiden söyleyeyim.

Her ne kadar bazi insanlarin huzur evine konmasina vicdanim sizlasada, cidden sizin babaanneniz acilen huzur evine gitmesi lazim, boylelerine uzulmem.. yasli diyoruz kiyamiyoruz, ama bu kadarida fazla artik.. siddet var, hakaret var, cirkeflik var..

Darp raporu filan almanıza gerek yok hemen polis eşliğinde bir ambulans çağırın yatırsinlar ruh ve sinir hastalıkları bölümüne.kesinlikle normal değil.yatisi gerekli.saldirganlik..Olmamış şeyi olmuş gibi zannetme.iftira.guclu kuvvetli olması filan ciddi atak geçiriyor olabilir.tonton sevimli babanne hayalimi bleyir cadisina çevirdi.

Her ihtimale karşı elimizin altında olsun diye almak istiyoruz tesekkur ederim. Babannem annemi dövdü

Bu durumda alınan raporun 6 ay geçerliliği var darp raporu olarak isteyebilirsin polise şikayetçi olmuyorum diyebilirsin diye tahmin ediyorum darp için illa morluk gerekmiyor

Ya senin baban nerde bu arada o ne diyor duruma

Terbiyesiz. Bir ayağı çukurda, artık ahireti için çalışması gerekirken yaptığına bak.

Hiç mi başka kardeşi yok babanın gitsin onlarda kalsın biraz da.

Bence polise de şikayet edin evden uzaklaştırma versinler aklı başına gelsin

Allah ahirete bırakırorur belki hrssabını.

Böyle bir lanet şeytanın boğazına sarılmışlığım var zamanında. Bayılınca bırakmıştım. Yattığı yerler kor olsun inşallah.

Babanneni hatırlıyorum sorunlu birisiydi. Baban ne yapıyordu bu arada. Ayrı ev tutacaksa defolsun gitsin g. tü yiyorsa tutsun

Aile hekimiyle görüşseniz, babanenin durumunu anlatsanız, saldırgan olduğundan bahsetseniz... sakinleştirici tarzı bir ilaç önerebilir mi belki?

böyleleri can veremiyor arkadaşlar. kesin bilgi yayalım. ölüm döşeğinde eziyet ettiği kişiler her kimse onlara yalvara yakara acı çeke çeke can vermeye çalışıyor. Rabbim bırakmaz bu eziyetlerinin karşılığını...
ama ben olsam; Allah yarattı sana soracak hesabını demezdim, yaşlı falan dinlemezdim çeker alırdım annemi o yaşlı çaçaronun elinden darp raporu alacak hale getirip atardım bi köşeye herhalde. bana da bi deli gücü geliyor ki o anlarda sormayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…