Darp raporu

bu kadın yüzünden kaç kere konu açtın, burda anlatmadığın kimbilir daha neler yaşadın. neden şikayetçi olmuyosunuz, neden sadece rapor elimizde bulunsun diye düşünüyosunuz. bu laneti huzurevide kabul etmez. diğer çocuklarıda istemiyo. sokaklarda sürünsünde belki biraz insan olur

hemen bi darp raporu alinsin devlet hastanesinden. raporla beraber karakola giderseniz islemler baslar. ya da sonrasi icin de elinizin altnda kesnlikle bulunsun.

Kızlar anca yazabiliyorum destek yorumlarınız için tesekkur ederim .
Şöyle ki beni hayırsız evlat olmakla falan suclayanlar var, benim her zaman annemin yanında olduğunu değil annem akrabalar dahi bilir. Anneme kimseye laf söyletmem. Su an burada yazdigim iki mesajla bu çıkarımı yapmanız çok garip.
Darp raporunu zaten anneme diyen benim annem hala cekiniyor dün gidelim dediğim halde şikayetçi ol derlerse polis gelirse diye çekindi. Allahindan bulsun diyor şimdi de.
Halamlar aramış anlatmış olayı ayrıntılı halde halamlar haklisin sen demişler. Saçların fotoğrafını çektik attık. Annem deli diyorlar açık açık.
Onlara da açık açık dedi zaten annem. Şimdi diyorlarmış ki biz aldak gotursek bizim burnumuzdan getiriyor. Zaten onlarda kaldığı en fazla 2 hafta ona bile tahammül edemiyorlar. Annemde artık kesti olayı eşyalarını alsın götürsün dedi. Babamda aynı şekil onayladı.
Anneannem gerekirse bende konuşurum yeter sustukca tepene bindiler dedi. Halamlar goturmezlerse ben gidip konuşacağım yok size gelirse sen demeden ben seni alır getiririm dedi.
Ortalık karışık su an.. Dua edin lütfen

Olay anında devletin aciline gidin dok darp raporu veriyor ve hastane polisine haber veriyor polis size sorar şikayet cimisin diye siz evet yada hayir diyebilirsiniz ama tutanağa geçiyor. ...

Israrcı olun bu ne ya böyle kızları bakmıyorsa gelin nasil baksın bu mendebura gönderin o zaman huzurevine gidecek diyin başka birşey demeyin ne var böyle yapcak kadın gelmişsin kaç yaşına otur torunlarınla vakit geçir iki kızım bi oğlum demekten ne çıkar ne anlarlar kötü olmaktan yaa en güzel zamanını git orda geçir yapayanliz öl iyimi

Evden uzak tutun, anneciğinize yazık,çok sinir bozucu bir kadınmış cidden,huzurevi mi olur,hastane mi olur yollayın bir an önce. Aynı modelin 77 yaş versiyonu var bende de

Ses kayıtları mahkemede delil olarak gösterilmez, sadece haberi olduğu durumda geçerlidir.

Şikayetçi olacağınız zamanda diyecekler ki neden beklediniz? Beklemeyin bence. Ya delil toplamayın ya da hemen şikayet edin.

Saglik ocagi darp raporu vermez. Hastaneden aliniyor. Hastanede doktor muayene edip raporu tutuyor ama raporu size degil polise veriyor. Polis de karakola gonderiyor. Sizi de muayeneden sonra karakola ifade vermek icin gonderiyorlar. Dedikleri subede siz ifadenizi veriyorsunuz. Bir kac gun sonra da raporunuz oraya gidiyor. Ikisiyle birlikte polisler karsi tarafa gidip bildiriyorlar. Sonra da savcilik hakkinda dava acilip acilnayacagina karar veriyor. Ama bu durum karsi taraftan sikayetci olundugunda oluyor. Karsi taraftan sikayeyci olunmazsa diger tarafa durum bildirilmez tahminim. Bunu en iyi hastanede rapor alirken hastanede bu tip darp olayi icin bulunan polisler bilirler onlara sorun rapor almaya gittiginizde.

İnşallah giderde
Yinede yaptığı cezasız kalmamalı
Keşke ikna etseydin kuzum ya
Şikayetçi olsaydı

Kısa süre önce bir yakınımız şiddet gördüğü an hemen karakola gitti. Polisler eşliğinde hastaneye gidip rapor aldı. Öyle ağır bir darbe de yoktu görünürde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…