- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
evet zaman gecince izler de gidiyor cunkuyalnız hemen almanız gerekiyor bildiğim kadarıyla. yoksa sayılmıyor diye biliyorum. geçmiş olsun annene
Israrcı olun bu ne ya böyle kızları bakmıyorsa gelin nasil baksın bu mendebura gönderin o zaman huzurevine gidecek diyin başka birşey demeyin ne var böyle yapcak kadın gelmişsin kaç yaşına otur torunlarınla vakit geçir iki kızım bi oğlum demekten ne çıkar ne anlarlar kötü olmaktan yaa en güzel zamanını git orda geçir yapayanliz öl iyimiKızlar anca yazabiliyorum destek yorumlarınız için tesekkur ederim .
Şöyle ki beni hayırsız evlat olmakla falan suclayanlar var, benim her zaman annemin yanında olduğunu değil annem akrabalar dahi bilir. Anneme kimseye laf söyletmem. Su an burada yazdigim iki mesajla bu çıkarımı yapmanız çok garip.
Darp raporunu zaten anneme diyen benim annem hala cekiniyor dün gidelim dediğim halde şikayetçi ol derlerse polis gelirse diye çekindi. Allahindan bulsun diyor şimdi de.
Halamlar aramış anlatmış olayı ayrıntılı halde halamlar haklisin sen demişler. Saçların fotoğrafını çektik attık. Annem deli diyorlar açık açık.
Onlara da açık açık dedi zaten annem. Şimdi diyorlarmış ki biz aldak gotursek bizim burnumuzdan getiriyor. Zaten onlarda kaldığı en fazla 2 hafta ona bile tahammül edemiyorlar. Annemde artık kesti olayı eşyalarını alsın götürsün dedi. Babamda aynı şekil onayladı.
Anneannem gerekirse bende konuşurum yeter sustukca tepene bindiler dedi. Halamlar goturmezlerse ben gidip konuşacağım yok size gelirse sen demeden ben seni alır getiririm dedi.
Ortalık karışık su an.. Dua edin lütfen
İnşallah giderdeKızlar anca yazabiliyorum destek yorumlarınız için tesekkur ederim .
Şöyle ki beni hayırsız evlat olmakla falan suclayanlar var, benim her zaman annemin yanında olduğunu değil annem akrabalar dahi bilir. Anneme kimseye laf söyletmem. Su an burada yazdigim iki mesajla bu çıkarımı yapmanız çok garip.
Darp raporunu zaten anneme diyen benim annem hala cekiniyor dün gidelim dediğim halde şikayetçi ol derlerse polis gelirse diye çekindi. Allahindan bulsun diyor şimdi de.
Halamlar aramış anlatmış olayı ayrıntılı halde halamlar haklisin sen demişler. Saçların fotoğrafını çektik attık. Annem deli diyorlar açık açık.
Onlara da açık açık dedi zaten annem. Şimdi diyorlarmış ki biz aldak gotursek bizim burnumuzdan getiriyor. Zaten onlarda kaldığı en fazla 2 hafta ona bile tahammül edemiyorlar. Annemde artık kesti olayı eşyalarını alsın götürsün dedi. Babamda aynı şekil onayladı.
Anneannem gerekirse bende konuşurum yeter sustukca tepene bindiler dedi. Halamlar goturmezlerse ben gidip konuşacağım yok size gelirse sen demeden ben seni alır getiririm dedi.
Ortalık karışık su an.. Dua edin lütfen
Ah canım benim yaaaHer ihtimale karşı elimizin altında olsun diye almak istiyoruz tesekkur ederim. Babannem annemi dövdü
Morluk yok şişlik yok ama kolu çok agriyor. Ateşli vücuduna gore.
2 gün önce güzelce dövdü bu sabah bardak fırlattı elindeki cantayla vurdu. Gorunurde yok ama iste
Kısa süre önce bir yakınımız şiddet gördüğü an hemen karakola gitti. Polisler eşliğinde hastaneye gidip rapor aldı. Öyle ağır bir darbe de yoktu görünürdeKızlar darp raporu alınca hemen polis geliyor mu? Alsak ama şikayetçi olmama durumu olabilir mi?
Sağlık ocaklarından alabilir miyiz?
Görünürde morluk falan yok ama saclar yolunmuş kolda çok ağrı var şişlik falan yok buna verilir mi rapor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?