Darp raporu

Geçmiş olsun. Sizin eliniz armut mu topladı. Keşke sizde ona saldırsaydınız. Benim babannemde anneme cok çektirdi. Ama diliyle, fiziki saldırısı olsaydı parçalardım onuda kızlarınıda. Annenize darp raporundan önce biber gazı alın. Kadıncağız kendini korusun. Babannenizi evinize sokmayın. Babanız ne yaptı bu durumda?

bu huzurevinde barınamaz barındırmazlar, mazharosmanlık. yazık annene bunların olmasına nasıl izin verdiniz.
hadi anneniz elini kaldıramamış, siz niye cadıyı tuttuğunuz gibi elini kolunu indiremediniz. sebebiniz de ortada, doğduğumuzdan beri psikolojimizi bozdu.
durdurun, uzaklaştırın, atın. yoksa o daha çok küfürler eder, dayaklar atar. annen tık diye giderse çok vicdanınız yanar.
yeminle çocukluğumda masallardaki pamuk yaşlılar nereye gitti diye şaşırıyorum. öyle yaşlılar biliyorum ki; bencil, yüzünde nur yok.

devlet hastanesinden alabilirsiniz darp raporunu, acile gidin verirler.

bu arada yaşlı, büyük, akıllı, deli farketmez, kimse annemi benim gözümün önünde dövemez, saçlarını çeken ellerini kırarım onun! biraz sahip çık annene sen de, hadi o savunmadı kendini, sen öyle avuç avuş saçları yokulurken ne yaptın? elini ısırsan bile bırakırdı yahu ille tekme tokat dövmene gerek yoktu.

Daha da hala şikayet etmeyeceksiniz sanırım elimizde dursun diye alıyorsunuz ne güzel.
Neyse bekleyin kazara bu kez de bacağını kırar gözünü patlatir anneniz de kalıcı bi hasar bırakırsa(Allah korusun tabi )o zaman şikayet edersiniz.
Sonuçta o yaşlı allah korkusu filan hey allahım

Hayir gelmiyor.yazili darp raporu alip hatta rontgen emar vs varsa cdye aktartip alabilirsin.devlet hastaneleri acil bölümunden alabiliyorsun

okuyunca şok oldum terliğin bile silah sayıldığı ülkemizde babaannen anneni bu şekilde dövebiliyorsa cezasız kalmamalı kesinlikle suç duyurusunda bulunun. anne kıymetlidir annenizi koruyun lütfen babanız bu duruma ne diyor yazarken bile gözlerim doldu. annem hayattta olsaydı saçının teline zarar vereni ellerimle öldürürdüm.

Tum sayfalari okumadim ama
Darp raporu alip sikayetci olun
Sonucunda birsey cikmaz (annenizin kemikleri kirilmadiysa )
Sadece babaannenizin gozu korkmus olur.

Kızlar halamla konuştuk daha istemiyoruz diye bitti. Huzur evine mi gider halamlar mi bakar bilmiyoruz. Annem dedi ki daha bu eve gelirse ben giderim. Gerekirse bosanirim dedi.
Tesekkur ederim yorumlar icin
Canım darp raporunu aldınız mı.

Bence bu işin sonuçlanması adına o raporu almalıydınız.

evet verirler direkt hastaneye gidiosun o halde ne varsa yazıo doktor sonra istersen o darp raporunu karakola ver şikayet et
istemezsen şikayet etmek raporu napcan onu anlamadım ama az cok deme ben tırnak ızı ıçın almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…