AlıcamÇevre eşiniz kadar yıpratamaz sizi. Geçmiş olsun. Darp raporu aldınız mı?
Selam bayanlar. konuya geçiyorum. Dün gece uyurken eşim uyandı ve benden ilişki istedi. Ben de yapamayacağımı tahriş olduğunu wc mi bile zor yaptığımı istiyosan başka şekilde ihtiyacını gidermeye çalışayım diye söyledim reddetmedim tümüyle. kabul etmedi, Anlamadı ısrar etti. Çıktım gittim banyoya uyusun diye bekledim. Geri geldim yattım, tekrar ısrarda bulundu, ben de yaptığın ayıp dedim ben güzellikle sebebini söylüyorum sen napıyosun vs dedim başka odaya gittim yattım. Bu arada eşimi bugüne kadar hiç reddetmedim diyebilirim istediği zaman. Daha sonra bağırdı yanıma geldi sen nasıl yatağı terkedersin terbiyesiz her istediğini yapamazsın gibisinden bağırıp çağırmaya devam etti son ses ve saat üç buçuk falan gece. Sakinleştirmeye çalıştım olmadı. Sessiz ol dedim olmadı. Bağırdı çağırdı en sonun kolumdan tuttu sarstı. Dedim bak beni çıldırtma yemin ederim dağıtırım bu evi. Küçümsedi beni ve sen kimsin napabilirsin falan dedi. Sarsmaya devam edince çıldırdım ve elimin altında olan şeyleri yere fırlattım bağırmaya başladım saçlarımı yolmaya başladım. Bunu fırsat bilip üstüme kapaklandı ağzımı burnu tuttu nefesimi kesti çarptı yani yaptı bişeyler ve kurtulamadım, bırakınca banyoya koştum. Gittiğimde burnum ağzım morarmış dudağım şişmişti. Hüngür hüngür ağlıyorum. Gece öyle geçti ve sabah bi arkadaşımı, ardından dayımı çağırdım geldi götürdü beni annemlere. Zaten berbat bi evlilikti 3 aydır mutlu günümüz olmadı resmen. Bitti artık. Bundan sonrası için napıcam bilmiyorum. Toparlanmak uzun sürer mi? Çevre ne zaman susar alışır? Bu beni çok yıpratır mı? Yorgun hissediyorum...
Aynı gün benzer şeyler yaşamışız. Aramızdaki fark sen çocuksuzsun, ben iki çocukluyum. Asla asla asla dönme. Özürlere, ağlamalara kanma. Sonra benim gibi çoluk çocuğa karıştıktan sonra aynı şeyleri yaşarsan kafan bu kadar berrak olmayacak.
hemen bugün darp ve cinsel istismar raporu alın ihtiyacınız olacak,
ayrıca şikayetçi olun cezasını çeksin sapık.
sakın yanına kar bırakmayın bunu, uzaklaştırma da çıksın, boşandıktan sonra da yanınıza yaklaşamasın.
Çevrenin ne dediğini boşver bu hayat senin. Keşke darp raporu alsaydın. Evli olsanız dahi seni ilişkiye zorlayamaz hukuken de bu tecavüz olur çünkü. Çocuğunuz da yok sanırım nerden dönseniz kar boşanın.Selam bayanlar. konuya geçiyorum. Dün gece uyurken eşim uyandı ve benden ilişki istedi. Ben de yapamayacağımı tahriş olduğunu wc mi bile zor yaptığımı istiyosan başka şekilde ihtiyacını gidermeye çalışayım diye söyledim reddetmedim tümüyle. kabul etmedi, Anlamadı ısrar etti. Çıktım gittim banyoya uyusun diye bekledim. Geri geldim yattım, tekrar ısrarda bulundu, ben de yaptığın ayıp dedim ben güzellikle sebebini söylüyorum sen napıyosun vs dedim başka odaya gittim yattım. Bu arada eşimi bugüne kadar hiç reddetmedim diyebilirim istediği zaman. Daha sonra bağırdı yanıma geldi sen nasıl yatağı terkedersin terbiyesiz her istediğini yapamazsın gibisinden bağırıp çağırmaya devam etti son ses ve saat üç buçuk falan gece. Sakinleştirmeye çalıştım olmadı. Sessiz ol dedim olmadı. Bağırdı çağırdı en sonun kolumdan tuttu sarstı. Dedim bak beni çıldırtma yemin ederim dağıtırım bu evi. Küçümsedi beni ve sen kimsin napabilirsin falan dedi. Sarsmaya devam edince çıldırdım ve elimin altında olan şeyleri yere fırlattım bağırmaya başladım saçlarımı yolmaya başladım. Bunu fırsat bilip üstüme kapaklandı ağzımı burnu tuttu nefesimi kesti çarptı yani yaptı bişeyler ve kurtulamadım, bırakınca banyoya koştum. Gittiğimde burnum ağzım morarmış dudağım şişmişti. Hüngür hüngür ağlıyorum. Gece öyle geçti ve sabah bi arkadaşımı, ardından dayımı çağırdım geldi götürdü beni annemlere. Zaten berbat bi evlilikti 3 aydır mutlu günümüz olmadı resmen. Bitti artık. Bundan sonrası için napıcam bilmiyorum. Toparlanmak uzun sürer mi? Çevre ne zaman susar alışır? Bu beni çok yıpratır mı? Yorgun hissediyorum...
Yanlış anlaşıldım heralde cinsel istismara teşebbüs etmedi direkt darp etti defoldu yattı uyudu sonra da pislik
Geceydi bilemedim napacağımı hukuk okuyan arkadaşımı çağırdım iyice bilgi almak istedim bundan sonrasına bakıcam..neden hemen gidip acilden darp raporu almadın ki...daha fazla zaman ggeçmesin git bir an önce.
raporunu al mutlaka izlerin hafiflemeden hatta simdi git al bunla uzaklastirma karari cikarir üstüne boşanma davasında da elinde delil olarak kullanirsinGeceydi bilemedim napacağımı hukuk okuyan arkadaşımı çağırdım iyice bilgi almak istedim bundan sonrasına bakıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?