- 12 Haziran 2019
- 32
- -1
- 36
- Konu Sahibi Sugar girl
-
şikayetçi olun darp raporuyla adliyede öldürmeye kalkmış taş vurmak nedir kafayı mı yemiş bu nasıl bir hınç.Eşim kardeşiyle tartışma yaşamış. Arbede yaşanmış ve kardeşi başına taşla vurmuş. Kafası çok kötü durumdaydı. 11 tane zımba takmışlar hastanede.Tek de değilmiş çocuk 3 -4 kişiyle dövmüş. Görüntü falan yok bizde. Darp raporu var sadece. Bir yaptırım alır mı? Yardım lütfen.
Eşim kardeşiyle tartışma yaşamış. Arbede yaşanmış ve kardeşi başına taşla vurmuş. Kafası çok kötü durumdaydı. 11 tane zımba takmışlar hastanede.Tek de değilmiş çocuk 3 -4 kişiyle dövmüş. Görüntü falan yok bizde. Darp raporu var sadece. Bir yaptırım alır mı? Yardım lütfen.
şikayetçi olun darp raporuyla adliyede öldürmeye kalkmış taş vurmak nedir kafayı mı yemiş bu nasıl bir hınç.
yok dur ben noktasına vırgulune bakmadan yazmışımKonuda adliye nerede ben ne kacirdim?
Ya bende diyorum benim goremedigim sayfalar mi var, neyi kaciriyorum diye bastan okudum. Qhshhaqhyok dur ben noktasına vırgulune bakmadan yazmışımuykum var azıcıkta. şikayetçi olsun adliyeye demek istemişim orada ay ne güldüm
Kardeş kardeşe bunu yapar mı ?Eşim kardeşiyle tartışma yaşamış. Arbede yaşanmış ve kardeşi başına taşla vurmuş. Kafası çok kötü durumdaydı. 11 tane zımba takmışlar hastanede.Tek de değilmiş çocuk 3 -4 kişiyle dövmüş. Görüntü falan yok bizde. Darp raporu var sadece. Bir yaptırım alır mı? Yardım lütfen.
Kardeşi eşime vurdu başına darbe aldıKim kime tasla vurmuş anlasılmıyor.
Ahh ahhh...Kardeş değil Kabil mübarek.
Kim kime tasla vurmuş anlasılmıyor.
Biz de şoke olduk açıkçası hani kavga olur tartışma olur ama taşla vurması çok acımasızca her yeri kan icindeydişikayetçi olun darp raporuyla adliyede öldürmeye kalkmış taş vurmak nedir kafayı mı yemiş bu nasıl bir hınç.
EvetEsiniz, kendi kardesi arti 3-4 kisiden dayak yemis?
Esiniz kardesini sikayet etti mi?
Valla biz de çözemedikO nasıl kardeşmiş öyle
Eşimin kardeşi eşime vurmuşKim kime tasla vurmuş anlasılmıyor.
Şimdi şöyle şikayet etmeyin diyor yine zarar verirmiş yoksa tehdit yani kanitlayamazsin diyor.eşiniz karakola gitsin ve şikayetçi olsun darp raporu alınır. kardeşi!!!! de ya tutuklanır ya ev hapsi alır. en kötü ihtimal adlı kontrol uygulanir(atıyorum mutlaka haftanın 3 günü imza veya işte her pazartesi imza vs vs) sakın şikayet etmemezlik yapmasın
Yaptı vallaKardeş kardeşe bunu yapar mı ?
Bilmiyorum valla katil diyelimHabil ile Kabil miydi onlar geldi aklıma
EvetEsiniz, kendi kardesi arti 3-4 kisiden dayak yemis?
Esiniz kardesini sikayet etti mi?
Ben çok fena kızdım falan demedigimi bırakmadım valla ağır beddualar verdim o öfkeyle sonrasında pişman da oldum ama iş işten geçmişti bu sefer aile bana düşman oldu.şikayetçi olun darp raporuyla adliyede öldürmeye kalkmış taş vurmak nedir kafayı mı yemiş bu nasıl bir hınç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?