Darpp

Sugar girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
32
-1
36
Eşim kardeşiyle tartışma yaşamış. Arbede yaşanmış ve kardeşi başına taşla vurmuş. Kafası çok kötü durumdaydı. 11 tane zımba takmışlar hastanede.Tek de değilmiş 3 -4 kişiyle dövmüş. Görüntü falan yok bizde. Darp raporu var sadece. Bir yaptırım alır mı? Yardım lütfen.

Son düzenleme:
şikayetçi olun darp raporuyla adliyede öldürmeye kalkmış taş vurmak nedir kafayı mı yemiş bu nasıl bir hınç.

Esiniz, kendi kardesi arti 3-4 kisiden dayak yemis?

Esiniz kardesini sikayet etti mi?

eşiniz karakola gitsin ve şikayetçi olsun darp raporu alınır. kardeşi!!!! de ya tutuklanır ya ev hapsi alır. en kötü ihtimal adlı kontrol uygulanir(atıyorum mutlaka haftanın 3 günü imza veya işte her pazartesi imza vs vs) sakın şikayet etmemezlik yapmasın

Kardeş kardeşe bunu yapar mı ?

Şimdi şöyle şikayet etmeyin diyor yine zarar verirmiş yoksa tehdit yani kanitlayamazsin diyor.

şikayetçi olun darp raporuyla adliyede öldürmeye kalkmış taş vurmak nedir kafayı mı yemiş bu nasıl bir hınç.
Ben çok fena kızdım falan demedigimi bırakmadım valla ağır beddualar verdim o öfkeyle sonrasında pişman da oldum ama iş işten geçmişti bu sefer aile bana düşman oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…