- 2 Temmuz 2023
- 11.047
- 32.414
- 518
- Konu Sahibi Sugar girl
-
Şimdi şöyle şikayet etmeyin diyor yine zarar verirmiş yoksa tehdit yani kanitlayamazsin diyor.
Yine zarar veririm diyen de kardes mi?
Bunlari whatsapptan falan soyletin, yazili kanit olsun.
Esiniz telefonla konusurken, hoparlore aldirin, telefon nosu gozukecek sekilde video kaydi baslatin.
Olayin bir noktasinda video kaydi aldiginizi belirtin karsi taraf da bunu duysun. Ama bu delilikle ne kadar can sagliginizi koruyabilirsiniz bilmiyorum.
Kayinbiraderiniz uyuşturucu bagimlisi falan mi, husumetliler mi?
Ana baba bostan korkulugu mu ne diyorlar
Tutuklanirsa eşime zarar verebilirler görüntü yok işte elimizde ona güveniyor zaten.eşiniz karakola gitsin ve şikayetçi olsun darp raporu alınır. kardeşi!!!! de ya tutuklanır ya ev hapsi alır. en kötü ihtimal adlı kontrol uygulanir(atıyorum mutlaka haftanın 3 günü imza veya işte her pazartesi imza vs vs) sakın şikayet etmemezlik yapmasın
Olayin olduğu yer nasıl bir mevki? Issiz bir yer mi?Tutuklanirsa eşime zarar verebilirler görüntü yok işte elimizde ona güveniyor zaten.
görüntüye gerek yok ben savcilikta çalışıyorumTutuklanirsa eşime zarar verebilirler görüntü yok işte elimizde ona güveniyor zaten.
tehdit ettiğine dair tanık, kamera ses kaydı vs alın veya mesaj atıyorsa ekran ciktisi alın. baksın bakalım dağ başı mıymış burasıŞimdi şöyle şikayet etmeyin diyor yine zarar verirmiş yoksa tehdit yani kanitlayamazsin diyor.
Darp raporu var. Şikayeti var emniyette.görüntüye gerek yok ben savcilikta çalışıyorum
iyi o zaman demek ki çok büyük bir yaralanması yok eşinizin. kayniniz hakkında kasten yaralamadan dava açılır.Darp raporu var. Şikayeti var emniyette.
Yanlış mı anladım acaba??Bunu yapan kardeşi ve kardeşinin arkadaşları mi???Eşim kardeşiyle tartışma yaşamış. Arbede yaşanmış ve kardeşi başına taşla vurmuş. Kafası çok kötü durumdaydı. 11 tane zımba takmışlar hastanede.Tek de değilmiş 3 -4 kişiyle dövmüş. Görüntü falan yok bizde. Darp raporu var sadece. Bir yaptırım alır mı? Yardım lütfen.
Aile sana niye düşman oluyor ne saçma yaa ölse o adam ne olacak Allah korusun.. kardeşini hala koruyorlar demek kardeş değil kalleş demek çok üzüldüm çok geçmiş olsunBen çok fena kızdım falan demedigimi bırakmadım valla ağır beddualar verdim o öfkeyle sonrasında pişman da oldum ama iş işten geçmişti bu sefer aile bana düşman oldu.
Ara sokakOlayin olduğu yer nasıl bir mevki? Issiz bir yer mi?
Şimdi bir cok isyerinin, sitenin guvenlik kameralari oluyor, iyi araştırın sorusturun.
Allah razı olsun kimse anlamıyor bir taş vurdu diyorlar abartmayın diyorlar 11 tane zımba dikiş atıldı tişörtü pantolonu kan gölüydü o kadar kan acaba tişörtune pantolonuna nerden geldi düşünüyorum bulamıyorum.Ama baş en önemli organimiz değil midir bizi ayakta tutan eve geldikten sonra 1-2 gün sonra bu adam beyin kanaması gecirseydi kim hesap verecekti o zaman.Aile sana niye düşman oluyor ne saçma yaa ölse o adam ne olacak Allah korusun.. kardeşini hala koruyorlar demek kardeş değil kalleş demek çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Habersiz toplamışKardeş kardeşe neden bunu yapar bu ne hınç bide tek değil 4 kişi daha toplayıp gelip dövmüş Allah kardeşinde hayırlısını versin
Para miras hepsi yılların birikimi.Mevzu ne ben onu merak ettim?
Miras davası filan mı?
Kardeş kardeşe genelde para için girer ama bu ölüme kast gibi bir şey. Ya eşiniz ölseydi.
Düşman yapmaz bu kardeşin yaptığını.
Para meselesiNeden kavga etmişler peki? Çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun.hPara meselesi
Kardeş kardeşe neden bunu yapar bu ne hınç bide tek değil 4 kişi daha toplayıp gelip dövmüş Allah kardeşinde hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?